Testissä 24 täysin langattomat bluetooth-nappikuulokkeet: akullinen suojakotelo tarjoaa jopa 17 latauskertaa

Langattomien bluetooth-nappikuulokkeiden mukana toimitetaan suojakotelo, joka tarjoaa virtaa parhaimmillaan jopa 17 latauskertaan. Useimpien koteloiden akut riittävät vain 2 latauskertaan.

Testasimme 24 täysin langattomat bluetooth-nappikuulokkeet. Täysin langattomissa kuulokkeissa kumpikin kuuloke on erillinen omalla akulla varustettu yksikkönsä. Kuulokkeiden mukana toimitetaan akulla varustettu suojakotelo. Kun kuulokkeet asetetaan suojakoteloon, niiden akku latautuu.

Useimpien suojakoteloiden akku riittää kuulokkeiden kahteen latauskertaan, muutaman 3–7 latauskertaan. Samsung Galaxy Buds SM-R170:ien sekä Skullcandy Pushien tapauksessa suojakotelo tarjoaa vain yhden latauskerran.

Philips SHB 2515 -kuulokkeet poikkesivat massasta selvimmin: niiden suojakotelo pystyi lataamaan kuulokkeiden akut peräti 17 kertaa, ennen kuin kotelo itsessään oli ladattava. Kuulokkeet eivät kuitenkaan varsinaisesti menestyneet testissämme, sillä ne sijoittuivat testin 16. sijalle.

Kuulokkeista testattiin suojakotelon tarjoamien latauskertojen lisäksi äänenlaatu, mukavuus ja käytettävyys, bluetooth, häiriöt ja melu, kestävyys sekä haitalliset aineet. Yhdestäkään kuulokkeista ei löytynyt laboratorion tutkimia haitallisia aineita.

Täysin langattomien kuulokkeiden lisäksi olemme testanneet myös välijohdolliset bluetooth-nappikuulokkeet. Niiden akkukesto on tyypillisesti parempi kuin täysin langattomissa malleissa.

Täysin langattomien bluetooth-nappikuulokkeiden testi on Kuluttajan tilaajien luettavissa. Kirjautumiseen tarvitset asiakasnumeron painetun lehden takakannesta. Jos et ole tilaaja, voit halutessasi ostaa lukuoikeuden yksittäiseen testiin.

Kommentit (1)

Eritaajuiset radioaallot ovat ihmisterveydelle vaarallisia. Niitä ei pitäisi kerätä korvaan ollenkaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.