Testasimme voileipägrillit: kallein malli jäi testin häntäpäähän, toiseksi paras maksaa vain 20 euroa

Hyvästä voileipägrillistä ei tarvitse maksaa paljoa: toiseksi paras maksaa vain 20 euroa, mutta Testivoittaja tekee täyden kympin ansainneet leivät.

Voileipägrilli lämpenee selvästi uunia nopeammin, parhaimmillaan vain parissa minuutissa. Jos voileipägrillissä valmistaa kaksi täyttä grillillistä peräjälkeen, aikaa kuluu tyypillisesti kymmenisen minuuttia – ja nopeimmillaan vain seitsemisen minuuttia. Voileipägrilli helpottaakin arkea, jos pitää nopeasti saada tarjolle lämmintä pikkusuolaista.

Testin voittaja, suurimman kokonaispistemäärän kerännyt voileipägrilli osoittautui testiraadin aistinvaraisten arvioiden perusteella testiryhmän selvästi parhaaksi tuotteeksi. Se sai ainoana täyden kympin niin paahdettujen leipien rapeudesta, koostumuksesta, kokonaislaadusta ja -ulkonäöstä kuin maustakin. Grilli on kuitenkin joukon kalleimmasta päästä ja lämpenee sekä valmistaa voileivät hitaasti.

Vaikka Testivoittaja kerääkin täysiä kymppejä, aistinvaraisten arvioiden perusteella parhaat grillatut voileivät käytettyyn aikaan verrattuna valmistaa noin puolet Testivoittajaa vähemmän maksava voileipägrilli: leipien rapeus arvioitiin Testivoittajan tavoin täyden kympin arvoiseksi, ja kokonaislaatu ja ulkonäkö sekä maku osoittautuivat nekin erittäin hyviksi. Laite on myös testivoittajaa nopeampi: esilämmitys ja kaksi täyttä grillillistä voileipiä valmistuvat 3,5 minuuttia Testivoittajaa nopeammin.

Toiselle sijalle yltää vain 20 euroa maksava voileipägrilli, joka nappaa testistämme Hyvä ostos -merkin erinomaisen hinta-laatusuhteensa ansiosta. Sen kokonaispistemäärä kalpenee Testivoittajalle vain kolmella pisteellä: vaikka suorituskyky ei yllä parhaan laitteen tasolle, se lämpenee ja valmistaa voileivät kuitenkin selvästi Testivoittajaa nopeammin ja kuluttaa selvästi vähemmän sähköä.

Testien lukemiseen tarvitset lehden takakannesta löytyvän asiakasnumerosi. Mikäli et ole Kuluttajan tilaaja, voit myös ostaa lukuoikeuden yksittäiseen testiin.

Testaamme tuotteet puolestasi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.