Kokki Teresa Välimäki: ”Teinien puhelinvaatimukset käyvät kalliiksi.”

”Meidän perheessämme eniten keskustelua herättää ja opettelua vaatii puhelimen käyttö. Minulla on kaksi teini-ikäistä lasta, joille puhelin on hirveän tärkeä. He eivät kuitenkaan osaa kohdella laitteitaan riittävän hyvin.”

”Kun kumpikin rikkoi uutena ostetut älypuhelimet, päätimme, että uusia ei hankita. Nuoret saivat vanhempien vanhat puhelimet. Niihin hankittiin suojakuoret, pojalle vettä ja iskuja kestävät. Silti puhelimista on jo ruudut säröillä, ja toinen pysyy juuri ja juuri kasassa.”

”Olen sanonut, että jos jompikumpi puhelin särkyy lopullisesti, uutta joutuu odottamaan siihen asti, kunnes nykyinen määräaikainen, puhelimen sisältävä liittymäsopimus loppuu. Tai uusi on ostettava omilla rahoilla.”

”On ikävää, että teinien puhelinvaatimukset ovat kivunneet niin kalliiksi, että uusia on lähes mahdotonta hankkia vanhojen hajotessa. Ennen kelpo puhelimen sai muutamalla kympillä.”

Teresa Välimäki on kokki ja ruoka-alan yrittäjä.

SUOSIN: ”Kotimaista, sekä ruuassa että muussa, koska olen itsekin yrittäjä. Minusta on luonnollista syödä sitä, mikä kasvaa lähellä ja mitä täällä on aina syöty.

VÄLTÄN: ”Vieraita ruoka-aineita. Kun luen tuoteselosteen, haluan ymmärtää sen. En välitä monista superfoodeista, sillä ne tuodaan kaukaa, eikä niistä ole tehty vielä tarpeeksi tutkimusta.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.