Kuluttaja on Suomen suurin testaaja

Kuluttajalla on Suomen laajimmat testit. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin, ja julkaisemme joka vuosi yli tuhannen tuotteen testitulokset.

Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise lainkaan mainoksia lehdessä tai verkkosivuillamme. Kuluttajan testit tehdään aina puolueettomissa laboratorioissa, täysin riippumatta valmistajista ja myyjistä. Emme myöskään ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit.

Testien avulla teet fiksuja valintoja

Tutustu kattaviin testituloksiin ennen ostopäätöstä, jotta vältät hutihankinnat. Kurkkaa esimerkiksi testimme televisioista, tableteista, robotti-imureista, jääkaappi-pakastimista, turvaistuimista tai lataushybrideistä. Saat pääsyn testeihin tilaamalla Kuluttajan tai ostamalla yksittäisen testin. Katso kaikki testimme Testit-sivulta.

Tilaa Kuluttaja tarjoushintaan alk. 29 €/vuosi

Tilaamalla Kuluttajan pääset käsiksi kaikkiin asiantunteviin testeihin, vertailuihin ja artikkeleihin. Voit tilata Kuluttajan painetun lehden ja digitilauksen yhdistelmänä tai pelkästään diginä. Lue lisää ja tilaa!