Kuluttajaliiton jäsenetu

Tilaa Kuluttaja jäsenetuhintaan

Hyvä Kuluttajaliiton jäsen! Koska kuluttaja-asiat kiinnostavat, haluat ehkä hyödyntää tarjouksemme liiton jäsenille: Kuluttaja-lehden tilauksen erityisen edulliseen jäsenhintaan.

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja

Tilaamalla Kuluttajan pääset käsiksi asiantunteviin testeihin, vertailuihin ja artikkeleihin, joiden avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia. Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin.

Huonot hankinnat käyvät kalliiksi. Kuluttajan kanssa säästät rahaa, teet hyviä ostopäätöksiä ja poistut kaupasta voittajana. Testaamme puolestasi jopa yli tuhat tuotetta vuosittain.

Alle viidellä eurolla per numero saat luotettavaa tietoa valintojesi tueksi. Kuluttaja ilmestyy 8 kertaa vuodessa tuhtina 60 sivun lukupakettina. Sen sisältö on luettavissa myös tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.

Voit tilata Kuluttajan painetun lehden ja digitilauksen yhdistelmänä tai pelkästään diginä. Tilaajana saat aina myös lukuoikeuden Kuluttaja.fi-verkkopalveluun sekä lehdessä julkaisemattomiin tuotetesteihin – koko asiantuntemuksemme on sinun käytettävissäsi. Lisäksi saat sähköpostitse tietoa uusista sisällöistä, jotta pysyt helposti ajan tasalla.

Tilaamalla nyt saat Kuluttajan edulliseen jäsenetuhintaan:

  • Digitilaus 36 €/12 kk (kestotilaus, normaalihinta 46 €)
  • Painettu lehti + digitilaus 49 €/12 kk (sis. 8 nroa, kestotilaus, normaalihinta 59 €)

Syöttämällä ostoskorissa kampanjakoodin KLIITTO10 saat aktivoitua jäsenedun mukaisen tarjoushinnan. Tarjoushinnan edellytyksenä on voimassaoleva jäsenyys Kuluttajaliitossa. Tarkistamme jäsenyyden voimassaolon säännöllisesti.

TILAA KULUTTAJA DIGI

TILAA KULUTTAJA LEHTI+DIGI

Tilausehdot: Tilaukseen ja asiakastietojen käsittelyyn sovelletaan Kuluttajan tilaus– ja käyttöehtoja sekä tietosuojaselostetta. Jäsenetuhinnan edellytyksenä on voimassaoleva jäsenyys Kuluttajaliittoon. Mikäli sinulla on voimassa oleva Kuluttaja-lehden kestotilaus, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Jäsenetuhintainen tilaus astuu voimaan seuraavan tilausjakson alusta. Kestotilaus jatkuu 12 kuukauden pituisissa jaksoissa voimassa olevaan Kuluttajaliiton jäsenetuhintaan ja jäsenyyden päätyttyä voimassaolevaan Kuluttaja-lehden kestotilaushintaan, kunnes tilaaja irtisanoo tilauksen.

Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.