Philipsin sauvasekoitin on testin paras soseuttaja

Kalleimmat sauvasekoittimet eivät yltäneet tanskalaisen kuluttajalehden testissä kärkeen.

Tanskalaislehti Tænk testasi sauva­sekoittimet. Kalleimmat, liki 200 euroa maksavat laitteet eivät yltäneet kärkisijoille. Testin voitti Suomessakin myytävä, 75 euron Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix. Se valmisti parhaat vihersmoothiet ja vauvan soseet, jotka molemmat tuottivat vaikeuksia monelle muulle laitteelle. Philipsin käyttö, kokoaminen ja purkaminen on helppoa.

Sauvasekoittimien mukana tulee usein lisävarusteita esimerkiksi kerman vatkaamiseen tai jään murskaamiseen. Jos pärjäät vähemmällä, 55 euron Braun MultiQuick MQ 3020 Pesto lähes yhtä hyvä kuin testivoittaja. Sen purkaminen voisi olla helpompaa, mutta puhdistaminen on helppoa.

Kommentit (4)

Minulla on kiinalainen Ideale+. Kaksi nopeutta ja portaaton säätö, helppo puhdistaa ja äänetön, eikä maksa paljon. Todella hyvä ostos..

Luotan Bamixiin. Edellinen kesti yli 37 vuotta. Uuteen käyvät vnhat terät. Ostin edullisimman vaihtoehdon mallistosta 85 euroa. En vaihda.

Mulla 50v Bamix ja toimii hyvin edelleen kiitos siintä oli silloin aikanaan kalleimmasta päästä ostettiin silloin kun ensimmäinen lapsi syntyi ja on nyt t56 v en valita

Aiempi wilfan perussekoitin n. 70€ oli hyvä. Sen jälkeen ostin Bamixin joka on täysi pettymys teholtaan ja toiminnoiltaan Eilfaan verrattuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.