• Langattomat bluetooth-nappikuulokkeet
 • Testitulokset
 • Artikkeli
 • Näin testasimme
 • Hero image

  Langattomat bluetooth-nappikuulokkeet

  Testasimme 24 täysin langatonta bluetooth-nappikuuloketta. Useimpien äänenlaatu osoittautui hyväksi, mutta joukossa oli myös heikomman äänenlaadun kuulokkeita. Kolmissa kuulokkeissa on myös vastamelutoiminto.

   

  Testimme sisältää testitulokset ja kattavan artikkelin.

  Parhaat kuulokkeet eri käyttäjille

  Langattomien bluetooth-kuulokkeiden testi sisältää laajasti tutkittua tietoa eri osa-alueista. Avaamme testin tuloksia tarkemmin artikkelissamme.

  Artikkelissa perehdymme muun muassa siihen, mitkä ovat hyvät bluetooth-kuulokkeet eri käyttäjille. Urheiluun sopivat hyvin istuvat kuulokkeet, jotta ne eivät tipu päästä treenin aikana. Olemme myös valinneet parhaat langattomat kuulokkeet eri musiikkilajien ystäville sekä pääasiassa puheääntä kuunteleville käyttäjille.

  Tutustu artikkeliin

  Mitä testi sisältää?

  Bluetooth-kuulokkeet toistavat musiikkia bluetooth-yhteydellä muista samalla teknologialla varustetuista laitteista kuten älypuhelimesta, tabletista ja kannettavasta tietokoneesta. Tässä testissämme on mukana täysin langattomat bluetooth-kuulokkeet, joissa kumpikin kuuloke on oma erillinen omalla akulla varustettu yksikkönsä. Kaikkien kuulokkeiden mukana on suojakotelo, jonne kuulokkeet saa myös lataantumaan.

  Pääset tutustumaan kattavaan testitaulukkoon, josta löytyy kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia jokaisesta testin kuulokkeesta. Näet taulukosta kuulokkeiden ajantasaiset hinnat sekä tiedon, mistä kuulokkeet saa ostettua halvimmalla. Testituloksia voi rajata merkin, hinnan ja kokonaisarvosanan perusteella.

  Testistämme löydät kätevästi muun muassa parhaat langattomat vastamelukuulokkeet, urheiluun parhaiten soveltuvat kuulokkeet sekä kuulokkeet, joita on helppo käyttää myös silmälasien kanssa.

  Bluetooth-kuulokkeiden vertailu on julkaistu verkkosivuillamme 20.8.2020 sekä painetun lehden numerossa 6/2020.

  Katso myös muut kuuloketestimme: Bluetooth-nappikuulokkeet ja Langattomat kuulokkeet.

  Näin testasimme langattomat bluetooth-kuulokkeet

  Langattomat korvakuulokkeet testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa. Testauksessa arvioitiin muun muassa äänenlaatu, mukavuus ja käytettävyys, bluetooth-yhteys, häiriöt ja melu, kestävyys sekä haitalliset aineet.

  Lue lisää kuulokkeiden testauksesta

  Nämä langattomat bluetooth-nappikuulokkeet testasimme

  Apple Airpods Pro
  Apple Airpods 2
  Bang & Olufsen Beoplay E8 2,0
  Beats by Dr, Dre Powerbeats Pro
  Huawei Freebuds lite
  Huawei Freebuds 3
  Jabra Elite 75t
  Jabra Elite Active 65t
  Jaybird Vista
  JBL Reflect Flow
  JBL Endurance Peak
  JBL Free X
  Philips SHB 2515
  Pioneer SE-E8TW
  Pioneer SE-C8TW
  Plantronics Backbeat Pro 5100
  Plantronics Backbeat Fit 3100
  Samsung Galaxy Buds SM-R170
  Sennheiser Momentum True Wireless
  Skullcandy Sesh
  Skullcandy Push
  Sony WF-1000XM3
  Sony WF-SP900
  Urbanista Stockholm

  Katso testin tulokset

  Tietoa meistä

  Kuluttajaa lukemalla teet fiksuja valintoja

  Kuluttaja on lehti sinulle, joka haluat perustaa ostopäätöksesi tutkittuun tietoon ja faktoihin. Teemme perusteellisen tutkimustyön puolestasi, jolloin sinun on helppo tehdä hyviä kauppoja ja löytää paras vastine rahoillesi.

  Lukemalla Kuluttajaa pysyt ajan hermolla ja tiedät, kuinka toimia ongelmatilanteissa. Tilaajana maksat vain laadukkaasta sisällöstä. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise mainoksia.

  Lue lisää

  Testaamme tuotteet puolestasi

  Kuluttaja on Suomen suurin testaaja. Testaamme tuotteita ja palveluita yli sadassa eri tuoteryhmässä kodinkoneista vakuutuksiin. Julkaisemme vuosittain puolueettomat tutkimustulokset yli tuhannesta tuotteesta.

  Testimme pohjautuvat aina tutkittuun tietoon ja tiukkoihin arviointikriteereihin. Emme ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin sinäkin ostaisit. Kaikki tuotteet testataan puolueettomissa ja tarkoin valituissa laboratorioissa yhteistyössä muiden maiden kuluttajalehtien ja -järjestöjen kanssa.

  Testimme pitävät sisällään keskeiset tuotteen tai palvelun laatuun liittyvät ominaisuudet, olipa sitten kyse kestävyydestä, turvallisuudesta tai taloudellisuudesta. Kunkin testin yhteydessä kerromme tarkemmin käyttämistämme testausmenetelmistä.

  Lisätietoa testauksesta

  Sivun kuvat: IStock ja ICRT

  Ladataan...

  Kuluttaja

  Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.