Säilyvyyksiä pakkasessa

Raaka-aine   Säilyvyys

Leipä                3 kk

Marjat              10–12 kk

Kasvikset       10–12 kk

Juuresraasteet 3–4 kk

Yrtit                    n. 6 kk

Maito, kerma 2 kk

Juusto              2 kk

Voi                      2 kk

Leivonnaiset 1–12 kk

Valmiit ruoat 3–4 kk

Naudanliha  8–10 kk

Sianliha          3–6 kk

Siipikarja       3–6 kk

Jauheliha       1–3 kk

Kala                   1–3 kk

 

Lähde: K-ruoka.fi

Lähteet: Etelä-Pohjanmaan Maa- ja kotitalousnaisten erityisasiantuntijan Asta Asunmaan haastattelu, Valio.fi ja K-ruoka.fi.

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.