Uuni irrotti lastulevytason

Asiakas paistoi kinkkua uudessa erillisuunissaan. Lasin sisäpintaan tiivistyi nestettä, joka valui uunin alla olevan lastulevytason päälle. Levy imi kosteutta ja irtosi alustastaan. Nestettä valui myös alla olevaan kaapistoon. Asiakas vaati uunin korjaamista ja korvausta lastulevytasosta. Myyjä ei havainnut uunissa vikaa.

Sähköuunien höyrynpoisto-ongelmat johtuvat ainakin osittain kiristyneistä EU-määräyksistä. Uunien suunnittelussa pitää ottaa uudella tavalla huomioon turvallisuus, ja tämä saattaa aiheuttaa höyrystymistä.

Uunin alla olisi syytä käyttää höyrykaukaloa. Höyryä voi vähentää käyttämällä paistopusseja ja kansia uunivuokien päällä. Höyrystymisongelmaa ei voida pitää laitteen virheenä. Uunia ei tarvinnut korjata.

Kommentit (1)

Upo on vastuuton kaikkien laitteidensa valmistaja. En missään nimessä ikinä koskaan suosittele Upon mitään tuotetta. Laitan julkisesti moitteen sosiaaliseen mediaan, jotta ihmiset valitsevat minkä tahansa muun tuodtteen kun upo. Uuni joka laskee alleen kaikki höyryt upo suosittelee käytettäväksi paistopussia tai jotain muuta menetelmää. Uskomatonta mitä näiden upolaisten suunnittelijoiden päässä liikkuu??? Ei mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.