Parkettiremontti meni pieleen 

Asiakas sopi parkettilattiansa hiomisesta ja lakkaamisesta 1 600 eurolla. Hän vaati yritykseltä työn hintaa takaisin, koska parketti jäi epätasaiseksi ja karheaksi. Työ oli hänen mukaansa tehty asianmukaisesti. Karheuden tekijä olisi korjannut, jos asiakas olisi antanut siihen luvan, mutta parkettiin jäisi väistämättä hiomajälkiä.

Asiantuntijalausunnon mukaan hiomajälkien syy oli todennäköisesti se, että yrittäjä oli jättänyt hionta- ja lakkauskertoja väliin. Työn tekijä ei tarjoutunut korjaamaan virhettä. Lattia piti hioa ja lakata uudelleen, joten työn hinta piti palauttaa asiakkaalle kokonaan. Lisäksi yrityksen piti korvata asiantuntijan lausunto, 560 euroa.

Kommentit (1)

Näitä on on aina ikävä lukea. Toivottavasti asiat ovat kuitenkin nyt selvinneet ja molemmat osapuolet pääsevät jatkamaan eteenpäin. Meille muille suosittelisin kyllä lämpimästi remonttipalveluiden kilpailuttamista esimerkiksi https://kodinplaza.fi/ tarjouspyyntöpalvelun kautta. Tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä useita yrityksiä, joka tekee hintojen ja referenssien vertailusta helpompaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.