Kolarikorjauksesta sai alennusta

Asiakas osti 29 900 eurolla 10 vuotta vanhan auton. Auto oli tuotu käytettynä USA:sta. Ostaja huomasi, että auton oikea takakylki oli korjattu huonosti kolarin jälkeen. Hän vaati auton korjaamista tai 13 000 euron hinnanalennusta. Autoliikkeen mielestä viat eivät haitanneet auton käyttöä. Se tarjosi alennusta 2 900 euroa.

Auton aiempi kolarointi ei oikeuta hyvitykseen, jos korjaus on tehty huolellisesti. Huonosti tehty korjaus voi kuitenkin vaikuttaa auton käytettävyyteen ja arvoon. Uusi korjaus aiheuttaa myös kuluja. Asiakkaalla oli oikeus 4000 euron hinnanalennukseen.

Kommentit (1)

huolimatomuus korjaamotoiminassa jossa udet jarruosat asenetaan kuivana ilman öljyä-kuparitahnaa,jarru palat,levyt,satula,vaijeri,aiheutaa jäätymisen,ennen aikaisen kulumisen-hajoamisen,ja enen kaikea suuren vaaran kun jarrut pettävät-eivät pidä-mahdolisen kolarin,loukaantumisen,yliajon,auton lunastuksen.ohjeet kohdistuvat vain siihen miten vaihtaa-korjata-katsastaa,ja muu siten jää.uusittu seisontajarru vaijeri-kokonainen-manuaalin jarru,jossa kaikki muut osat vaihdettu uusiin,ei menyt katsastuksessa läpi,ei pitänyt,lisäksi vinkuu jarrutaessa-jota uusista-ölytyistä-rasvatuista ei kuulu,ja ne eivät myöskään jäädy pakasella,joka saa jarrut epäkuntoon hajoamaan,jo aiemin vaihdetiin abs-valo paloi,jarrut toimivat mutta lukiutuivat jarrutuksessa,kuten vanhat ennen abs-tuloa.wikibedia kuvailee huolimatomutta-tässä-rikoksena,jota ei voi pitää inhimilisenä-ja opinäytetyö 2017-tukee-poisulkee toimintamalista kaiken,jossa dynamo-katsastus antaa muuten takuun,ja auton varoitusvalot hoitaa muun kuluminen-nesteet,tämän tuloksena katsastusmies,pitäisi hoitaa asia korjaamolla-ei asiakaan,joka joutuu ritaan,hakemaan korvausta vuoden päivät-odoteleen rahoja-korjausta.jopa pelkkä tutkimus voi olla 900eur-josta luin ford-huolto,ym-päälle 3000eur,auto ei edes tuon arvoinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.