Hero image

Näin testasimme

Testit tehdään puolueettomissa laboratorioissa yhdessä eri maiden riippumattomien kuluttajalehtien kanssa.

Kyseessä oli käyttötesti, jossa yhteensä 57 naista testasi höyliä kotioloissa. He täyttivät kyselylomakkeet, jotka palautettiin testauksen päätyttyä. Tämän lisäksi 3 laboratorion asiantuntijaa testasi höylät laboratoriossa.

Karvojen poistaminen

Arvostelussa huomioitiin karvojen leikkaamisen nopeus, ajotulos ja ajotuntuma. Ajotulos arvosteltiin sääristä, kainaloista ja bikinialueelta. Lisäksi arvosteltiin ajotulosta epätasaisilta alueilta, kuten nilkan alueelta. Ajotuntumalla viitataan siihen, kuinka hyvältä ja sileältä iho tuntui ajamisen jälkeen.

Vaikutukset ihoon

Höylien liukuminen iholla, karvojen kiskominen, haavat ja ihoärsytys arvioitiin. Arvosteluun vaikutti myös mahdollinen raapiva tunne iholla. Ihoärsytyksistä arvioitiin polttava tunne iholla, ihon punaisuus ja ihon arkuus ajon jälkeen.

Käyttömukavuus

Testaajat arvioivat höylien käsittelyä ja ergonomiaa arvostelemalla mukautumisen vartalon muotoihin, otteen mukavuuden höylän koon ja painon sekä muotoilun ja käytetyt materiaalit. Lisäksi arvosteltiin terän puhdistaminen ja vaihtoteräisten höylien teräosan vaihtaminen.

Testitulokset

Artikkeli

Sivun kuvat: IStock

Ladataan...
Ladataan...

Kuluttaja

Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.