Siirry sisältöön

Ostoskori

Ostoskori on tyhjä.

Takaisin kauppaan

Mistä on tehty: Grillimakkara

Julkaistu: 31.05.2023

Juhannusviikolla myydään noin 10 prosenttia koko vuoden grillimakkaroista. Kasvipohjaisten makkaroiden myynti on laskusuunnassa.

Massa ruiskutetaan kuoreen

Jauhetun lihan joukkoon sekoitetaan mausteet, vettä ja lisäaineet. Näin syntynyt makkaramassa ruiskutetaan joko lampaasta tai siasta saatavaan luonnonsuoleen tai muoviseen keinokuoreen. Tämän jälkeen tuotteet savustetaan ja kypsennetään keittokaapeissa. Kun makkarat ovat jäähtyneet, ne pakataan myyntiä varten vakuumipakkauksiin.

Haluatko jatkaa lukemista?

Osta pääsy tähän sisältöön tai kirjaudu sisään.

grillimakkara

kasvismakkara

liha

makkara

vegemakkara