Siirry sisältöön

Ostoskori

Ostoskori on tyhjä.

Takaisin kauppaan

Tulevaisuuden proteiinit: kasviproteiinit, hyönteiset, laboratorioliha…

Julkaistu: 08.06.2020

Kuluttajat ovat tietoisia lihan ilmastotaakasta, mutta rakastavat lihan makua edelleen. Ratkaisuksi on tarjottu tuttujen kasviproteiinituotteiden lisäksi hyönteisiä ja laboratoriossa viljeltyä lihaa. Selvitimme, mikä on ratkaisuista paras.

Haluatko jatkaa lukemista?

Osta pääsy tähän sisältöön tai kirjaudu sisään.

ekologinen ruoka

ekologisuus

hyönteisruoka

Kasviproteiini

kasviproteiinituote

kasvisproteiini

keinoliha

liha

lihaproteiini

Proteiini

proteiinituote

sirkkaleipä

soluviljelty liha

ympäristöystävällisyys