Kuluttajan digilehti nyt ilmaiseksi Tradekan jäsenille!

Osuuskunta Tradeka tarjoaa jäsenilleen huikeaa jäsenetua:  saat Kuluttajan digilehden hintaan 0 € ja testipankkimme käyttöösi kaupan päälle!

Me Kuluttajassa puhumme sinun elämästäsi: siihen kuuluvista tuotteista ja palveluista. Autamme sinua ymmärtämään, mikä on totta, mikä tarua ja millä on merkitystä. Lehtemme puolueettomat, kansainvälisenä yhteistyönä tehdyt testit kertovat asioista olennaisen.

Tradekan jäsenenä pääset lukemaan 8 kertaa vuodessa ilmestyvän Kuluttajan digilehden ilman erillistä maksua heti sen ilmestyttyä. Saat käyttöösi myös kaikki Kuluttaja.fin testitulokset ja lehtiarkiston. Riittää, että täytät alla olevan tilauslomakkeen.

Moni lukijamme kokee miellyttävämmäksi lukea lehtensä paperilla. Mikäli kaipaat paperista lukukokemusta, voit tilata tuhdin 60-sivuisen lukupaketin edulliseen Tradeka-hintaan:

  • PAPERILEHTI kestotilauksena 39 € / 8 lehteä (norm. 49 € / 8 nroa)

Tilaa paperilehti tästä.

HYÖDYNNÄ JÄSENETUSI saman tien, niin pääset hyötytiedon äärelle!

Tarjoukset voimassa vain Tradekan jäsenille, vuoden kerrallaan aktivointipäivästä lukien.

Tunnistamme jäsenyytesi jäsennumeron avulla.

Täytä alla oleva lomake:

Jäsenetutarjous vain Tradekan jäsenille

Kuluttajan digipalvelussa pääset lukemaan lehden heti sen ilmestymispäivän aamuna. Lisäksi käytössäsi on Kuluttajan kaikki testit täydessä laajuudessaan ja enemmän tuloksia kuin painetussa lehdessä. Lehtiarkistossa pääset lukemaan vanhat Kuluttaja-lehdet vuodesta 2000 saakka.
  • Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt palvelun tilaus- ja käyttöehdot.

Kampanja: Paperilehti + digitilaus

Saat painetun Kuluttajan kotiisi kannettuna 8 kertaa vuodessa. Digilehden voit lukea heti heti sen ilmestymispäivän aamuna. Käytössäsi on Kuluttajan kaikki testit ja enemmän testituloksia kuin painetussa lehdessä. Lehtiarkistossa pääset lukemaan myös vanhoja Kuluttaja-lehtiä.

Tilausjakso on 8 numeroa. Kestotilaus jatkuu 8 numeron tilausjaksoissa, ellei tilaaja irtisano tilaustaan asiakaspalvelussamme.

Jätäthän myös sähköpostiosoitteesi. Lähetämme Kuluttaja.fin kirjautumistunnuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään tilausta seuraavan arkipäivän aikana.

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia täyttää. Mikäli sinulla ei ole käytössä sähköpostiosoitetta, teethän tilauksen olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse.
  • Lähetämme tilaajatunnuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
    Valitse tilauksesi laskutustapa. Lähetämme laskun heti tilauksen käsittelyn jälkeen. Maksettuasi laskun sinun on mahdollista tehdä halutessasi e-laskusopimus verkkopankissasi, jolloin seuraavan tilausjaksosi lasku tulee suoraan verkkopankkiisi.
  • Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tilaus- ja käyttöehdot.