|
|
Merkki |
OBH Nordica |
Malli |
Double force FO8221 |
Hinta |
100 € |
KOKONAISARVOSANA (1-100) |
🔒 |
ARVOSANAT (1-10) |
Suorituskyky |
🔒 |
Vatkaaminen |
🔒 |
Kananmunan valkuaisten vatkaaminen |
🔒 |
Valkuaisvaahdon laatu ja määrä |
🔒 |
Valkuaisvaahdon laatu |
🔒 |
Valkuaisvaahdon tilavuuden kasvu |
🔒 |
Valkuaisen vatkaamiseen kulunut aika |
🔒 |
Kerman vatkaaminen |
🔒 |
Kermavaahdon laatu ja määrä |
🔒 |
Kermavaahdon laatu |
🔒 |
Kermavaahdon tilavuuden kasvu |
🔒 |
Kerman vatkaamiseen kulunut aika |
🔒 |
Nesteen erottuminen vaahdosta 24 tunnin kuluttua jääkaapissa |
🔒 |
Kakkutaikinan sekoittaminen |
🔒 |
Kakkutaikinan tasaisuus ja rakenne |
🔒 |
Kakkutaikinan tasaisuus |
🔒 |
Kakun rakenne |
🔒 |
Kakkutaikinan sekoittamiseen kulunut aika |
🔒 |
Maksimikokoisen vaalean leipätaikinan alustaminen |
🔒 |
Leipätaikinan tasaisuus, rakenne ja nouseminen |
🔒 |
Leipätaikinan tasaisuus |
🔒 |
Taikinan nostatus leipomisen jälkeen |
🔒 |
Leivän rakenne |
🔒 |
Leipätaikinan alustamiseen kulunut aika |
🔒 |
Majoneesin valmistaminen |
🔒 |
Majoneesin tasaisuus ja paksuus |
🔒 |
Majoneesin tasaisuus |
🔒 |
Majoneesin paksuus |
🔒 |
Majoneesin valmistusaika |
🔒 |
Nesteen erottuminen majoneesista 24 tunnin kuluttua jääkaapissa |
🔒 |
Lettutaikinan sekoittaminen |
🔒 |
Lettutaikinan tasaisuus, kuohkeus, nestemäisyys, kerrostuneisuus |
🔒 |
Lettutaikinan tasaisuus |
🔒 |
Lettutaikinan kuohkeus |
🔒 |
Lettutaikinan nestemäisyys |
🔒 |
Lettutaikinan kerrostuneisuus |
🔒 |
Lettutaikinan sekoittamiseen kulunut aika |
🔒 |
Pähkinöiden rouhiminen, yrttien hienontaminen ja sipulien pilkkominen |
- |
Pähkinöiden rouhiminen |
- |
Pähkinöiden tasaisuus ja hienojakoisuus |
- |
Pähkinöiden hienojakoisuus |
- |
Pähkinöiden tasaisuus |
- |
Pähkinöiden rouhimiseen kulunut aika |
- |
Yrttien hienontaminen |
- |
Yrttien tasaisuus ja hienojakoisuus |
- |
Yrttien tasaisuus |
- |
Yrttien hienojakoisuus |
- |
Yrttien hienontamiseen kulunut aika |
- |
Sipulien pilkkominen |
- |
Sipulien tasaisuus ja hienojakoisuus |
- |
Sipulien tasaisuus |
- |
Sipulien hienojakoisuus |
- |
Sipulien pilkkomiseen kulunut aika |
- |
Juuston ja porkkanoiden raastaminen |
- |
Juuston raastaminen |
- |
Juustopalat raasteessa ja raasteen muu tasaisuus |
- |
Juustoraasteen tasaisuus ilman erottuvia paloja |
- |
Juustopalojen määrä raasteessa |
- |
Juuston raastamiseen kulunut aika |
- |
Porkkanoiden raastaminen |
- |
Porkkanapalat raasteessa ja raasteen muu tasaisuus |
- |
Porkkanaraasteen tasaisuus ilman erottuvia paloja |
- |
Porkkanapalojen määrä raasteessa |
- |
Porkkanoiden raastamiseen kulunut aika |
- |
Perunoiden siivuttaminen |
🔒 |
Siivuttamattomat perunapalat ja siivujen tasaisuus |
🔒 |
Perunasiivujen tasaisuus ilman epätasaisia paloja |
🔒 |
Epätasaisten perunasiivujen määrä |
🔒 |
Perunoiden siivuttamiseen kulunut aika |
🔒 |
Vauvanruuan soseutus |
- |
Vauvanruuan tasaisuus, hienojakoisuus ja soseutumattomat palat |
- |
Soseutetun lihan ja vihannesten tasaisuus |
- |
Soseutetun lihan ja vihannesten hienojakoisuus |
- |
Palojen määrä, joka ei kulje 4 mm: n seulan läpi |
- |
Vauvanruuan soseutukseen kulunut aika |
- |
Käyttömukavuus |
🔒 |
Täyttäminen ja tyhjentäminen |
🔒 |
Puhdistus |
🔒 |
Kokoaminen |
🔒 |
Ohjelman valitseminen |
🔒 |
Vakaus käytön aikana |
🔒 |
Ohjauspaneelin selkeys |
🔒 |
Prosessin seuraaminen |
🔒 |
Käsiteltävyys ja säilytys |
🔒 |
Helppokäyttöisyys vasen- tai oikeakätiselle |
🔒 |
Käyttöohjeet |
🔒 |
Melu |
🔒 |
Melu, arvioitu |
🔒 |
Melu, mitattu |
🔒 |
Sähkönkulutus pois päältä -tilassa |
🔒 |
Rakenteen ja materiaalien laatu |
🔒 |
Sähköturvallisuus |
🔒 |
LABORATORIOMITTAUKSET |
- |
Valkuaisen vatkaamiseen kulunut aika |
🔒 |
Kerman vatkaamiseen kulunut aika |
🔒 |
Kakkutaikinan sekoittamiseen kulunut aika |
🔒 |
Lettutaikinan sekoittamiseen kulunut aika |
🔒 |
Leipätaikinan alustamiseen kulunut aika |
🔒 |
Majoneesin valmistusaika |
🔒 |
Pähkinöiden rouhimiseen kulunut aika |
- |
Yrttien hienontamiseen kulunut aika |
- |
Sipulien pilkkomiseen kulunut aika |
- |
Juuston raastamiseen kulunut aika |
- |
Porkkanoiden raastamiseen kulunut aika |
- |
Perunoiden siivuttamiseen kulunut aika |
🔒 |
Vauvanruuan soseutukseen kulunut aika |
- |
Melu, mitattu, dB(A) |
77,7 dB(A) |
Sähkönkulutus valmiustilassa, W |
🔒 |
Virtakytkin |
🔒 |
VALMISTAJAN ILMOITTAMAT TIEDOT |
- |
Maksimiteho, ilmoitettu |
1000 W |
Alkuperämaa |
Ei tietoa |
Vatkaa kerman / munanvalkuaisen |
Kyllä |
Sekoittaa ohuen/keskikokoisen taikinan |
Kyllä |
Sekoittaa nesteitä (kastikkeita) |
Kyllä |
Vaivaa paksun taikinan |
Kyllä |
Sekoittaa nesteitä (coctailit, pirtelöt, majoneesit) |
Kyllä |
Sekoittaa ruokaa (vauvanruokaa, smootheja, lettutaikinan, keiton) |
Kyllä |
Murskaa ja silppuaa (pähkinöitä, yrttejä) |
Kyllä |
Raastaa |
Kyllä |
Siivuttaa |
Kyllä |
Soseuttaa |
Ei |
Jauhaa lihaa |
Ei |
Murskaa jäätä |
Kyllä |
Puristaa appelsiinimehua |
Ei |
Uuttaa hedelmämehua |
Ei |
Reseptikirja |
Ei |
Turbotoiminto |
Ei |
Sykäystoiminto |
Kyllä |
Keittiöajastin |
Ei |
Säilytyslaatikko tms. kiinnitettäville osille tai lisävarusteille |
Kyllä |
Johdolle säilytyspaikka |
Kyllä |
Vaaka |
Ei |
Luistamaton ominaisuus |
Imukuppijalat |
Kannessa turvalukitus |
Kyllä |
Mukana tulevien kannujen määrä |
1 kpl |
Kannun materiaali |
Muovi |
Mukana tulevien kulhojen määrä |
1 kpl |
Kulhojen materiaali |
Muovi |
Taikinaterien tai -koukkujen lukumäärä |
1 kpl |
Terien määrä |
1 kpl |
Vispilöiden määrä |
1 kpl |
Viipalointiterien / -levyjen / -rumpujen määrä |
2 kpl |
Leikkuuterien/ -levyjen / -rumpujen määrä |
0 kpl |
Raastinterien / -levyjen / -rumpujen määrä |
2 kpl |
Julienne -terä, -levy tai -rumpu |
Ei |
Mylly / silppuri |
Kyllä |
Ranskanperunalevy |
Ei |
Mehustin |
Ei |
Sitruunapuserrin |
Ei |
Lihamylly |
Ei |
Soseuttaja |
Ei |
Erilliten sovittimien / kiinnittimien määrä |
1 kpl |
Vispilä / Sekoittaja |
Ei |
Työntäjien määrä |
1 kpl |
Lasta |
Kyllä |
Mitat käyttövalmiina: Korkeus x leveys x syvyys |
40 x 24 x 27 cm |
Maksimikorkeus kansi auki tai korkeimman kiinnityskappaleen tai lisäosan kanssa |
41 cm |
Sähköjohdon pituus |
94 cm |
Paino käyttövalmiina |
4480 g |
Pääkulhon paino ilman kantta |
690 g |
Pääkannun paino kannen kanssa |
640 g |
Kannun maksimitilavuus: mitattu ylimpään merkintään asti |
1480 ml |
Kannun maksimitilavuus: mitattu yläreunaan asti |
2360 ml |
Kulhon maksimitilavuus: mitattu ylimpään merkintään asti |
1460 ml |
Kulhon tilavuus: mitattu yläreunaan asti |
2040 ml |
Suurin taikina, jonka pystyy vaivaamaan |
1 kg |
Suurin määrä jauhoja, jota kulhossa voi käsitellä |
- |