Siirry sisältöön

Ostoskori

Ostoskori on tyhjä.

Takaisin kauppaan

Kapselikahvikoneet

Kapselikeittimellä valmistat helposti ja nopeasti hyvän espresson. Testasimme Nescafé Dolce Gusto-, Nespresso Original- ja Nespresso Vertuo -kahvikapseleita käyttäviä kapselikahvikoneita yhteensä 25 kappaletta.
Julkaistu: 10.05.2023
Musta kapselikahvikone.

Hyvää espressoa helposti ja nopeasti

Kapselikeittimillä voi tehdä helposti ja nopeasti erilaisia kahveja, kuten espressoa, ristrettoa, lungoa ja tavallista kahvia. Osalla kapselikoneista voi valmistaa myös maitokahvijuomia kuten cappuccinoa, lattea tai latte macchiatoa. Joillakin laitteilla voi myös keittää vettä esimerkiksi teetä varten tai valmistaa kaakaojuomia tai pelkkää maitovaahtoa.

Testasimme yhteensä 25 kapselikahvikonetta, jotka jakautuvat kolmeen ryhmään: Nescafé Dolce Gusto -kahvikapseleita käyttäviin malleihin, Nespresso Original -kapseleita käyttäviin kahvinkeittimiin sekä Nespresso Vertuo -kapselikeittimiin. Testimme avulla saat selville, mikä tarpeisiisi ja budjettiisi paras kapselikahvikone.

Kattavaan testitaulukkoon on koottu kymmeniä arvosanoja ja mittaustuloksia testatuista kapselikoneista. Löydät taulukosta tuotteiden ajantasaiset hinnat sekä tiedon, mistä kapselikahvinkeittimet saa ostettua halvimmalla. Testituloksia voi rajata esimerkiksi mallin, hinnan ja kokonaisarvosanan perusteella. Näet taulukosta myös tiedot eri kapselikeittimillä valmistettavista kahvityypeistä.

Katso myös testimme kahvikoneista ja kahvinkeittimistä.

Haluatko jatkaa lukemista?

Osta pääsy tähän sisältöön tai kirjaudu sisään.

Näin testasimme

Kapselikeittimet testattiin perusteellisesti ja puolueettomasti laboratoriossa yhdessä muiden maiden kuluttajalehtien kanssa. Testauksessa arvioitiin kahvin laatua ja valmistusta, käyttömukavuutta ja sähkönkulutusta.

Kahvin laatua arvioi kymmenen ammattimaistajaa sokkotestinä. Ulkonäön arviointi piti sisällään creman koostumuksen, pysyvyyden, tasaisuuden, värin ja sen tasaisuuden arvioinnin. Tuoksua arvioitiin aromin voimakkuuden ja monimuotoisuuden perusteella. Makua arvioitiin jälkimaun ja sen pysyvyyden, maun täyteläisyyden, hapokkuuden, kitkeryyden sekä suutuntuman perusteella.

Kahvin laatu 35 %
Kahvin valmistus 30 %
Käyttömukavuus 30 %
Sähkönkulutus 5 %
Testatut tuotteet
Näin luet tuloksia