on työskennellyt Ruokavirastossa ylitarkastajana kymmenen vuotta. Hänen päävastuualueenaan on elintarvikkeiden markkinointi, erityisesti ravitsemus- ja terveysväitteet. Ennen Ruokavirastoa hän työskenteli opetus- ja tutkimustehtävissä yliopistossa ja ammattikorkeakoulussa. Hän on tehnyt tutkimusta myös liike-elämässä. Misikangas on väitellyt tohtoriksi ravitsemustieteen alalta.
syntyi vuoden 2019 alussa, kun Elintarviketurvallisuusvirasto (Evira), Maaseutuvirasto sekä osa Maanmittauslaitoksen tietotekniikkapalvelukeskuksesta yhdistyivät Ruokavirastoksi. Sen tehtävänä on edistää, valvoa ja tutkia elintarvikkeiden turvallisuutta ja laatua.
Kuluttajan avulla teet onnistuneita ostopäätöksiä. Testaamme puolestasi yli tuhat tuotetta vuosittain.