Kauneusklinikka toimi lainvastaisesti

Kauneusklinikka Ainola on toiminut kuluttajansuojalain vastaisesti tarjottuaan kuluttajille ilmaisia kasvohoitoja. Klinikan ilmaiset hoidot tarkoittivat käytännössä kasvohoitotuotteiden tuote-esittelyä ja myyntitilaisuutta.

Lainvastaisuuden totesi kuluttaja-asiamies noin kuukausi sitten julkaisemassaan ratkaisussa. Yritystä velvoitettiin selkeyttämään markkinointiaan.

Kauneusklinikka oli kertonut kuluttajille puhelimitse, ettei kasvohoitoon osallistuminen velvoita heitä mihinkään. Hoitoon saapuneiden odotettiin kuitenkin tekevän jopa tuhansien eurojen sopimuksen tuotepaketeista ja hoitokäynneistä.

Kauneushoitolan todettiin myös valehdelleen joillekin kuluttajille siitä, että heidän tuttavansa olisivat suositelleet kuluttajille kasvohoitoa. Todellisuudessa mitään tuttavan suositusta ei ollut olemassa.

Kuluttaja-lehti kertoi Kauneusklinikka Ainolan ilmaisista kasvohoidoista elokuun alussa. Jutussa kerrottiin myös joidenkin kuluttajien kokeneen myyntitilanteen painostavana.

Aggressiivinen myynti voi tehdä kaupasta lainvastaisen. Kuluttaja-asiamiehen mukaan yritys ei kuitenkaan tämän osalta rikkonut lakia.

Kommentit (343)

Kauneusklinikka Ainolan myymissä kuolleenmeren ilmaston (sellaista ilmastoa ei ole olemassakaan) tuotteissa ei ole kaikissa lainkaan tuoteselosteita, mikä on jo lainvastaista. Yritys myös huiputtaa vanhoja ihmisiä agressiivisella myynnillään. Ikäihmiset eivät ole tottuneita ottamaan selvää asioista, koska uskovat ihmisten ja yritysten olevan rehellisiä.
Kyseinen klinikka huiputti anoppini, joka asuu Rovaniemellä, allekirjoittamaan vuoden sopimuksen hoidoista. Nyt lähes 80-vuotiaan olisi tultava säännöllisesti hoitoon Helsinkiin. Mikään vastuullinen yritys ei toimi näin.
Sopimus on allekirjoitettu alle viikko sitten ja me omaiset olemme todella huolissamme. Miten asiassa voisi edetä?

9.1.2019

Taitava myyntiputki asiakkaan paikalle houkuttelemiseen ja psykologinen, harkittu ja harjoiteltu myyntitilaisuus paikan päällä. Vuosisumma, jota tarjosivat 8 kerran hoidosta ja tuotepaketista oli 2200e / 12kk, eli 183 e kuussa. Kun tästä kieltäytyi, niin hoitaja palasi myyntipäällikön uuden, paremman tarjouksen kanssa: 103€/kk, mutta tämäpä olikin ajalle 18kk, jotta ”ehtisin käymään paremmin”. Kokonaissummaa ei enää mainittu missään, mutta viekas laskee, että se nousee lähes samaan lukemaan 1854 €. Etevä hämäys.

Täällä myös yksi täysin huijattu ja mietin vaan miten pääsen eroon sopimksesta. Yöunet ja koko elämä menee murehtiessa asiaa. Miten muut ovat selvinneet ja päässeet eroon sopparista? Auttaako kuluttajansuoja vai pitääkö asia viedä pidemmälle?

Hei, pääsitkö koskaan sopimuksesta eroon? Itse olen vienyt asian kuluttajaneuvostoon ja tarpeen mukaan vien kuluttajariitalautakuntaan.

Hei. Oleteko saaneet apua kuluttajaneuvonta kautta? Olen samassa tilanteessa jo toista vuotta. Saanut viimevuonna kaksi hoitoa ja covit 19 tullessa kevälla jäivät hoitot kesken, mutta kuukauserät jäänet ja kauppasopimusta Ainola ei pure!

Hei.Mikä se Sähköposti osoite mahda olla kuluttajaneuvontan ? Puhelimen yhdeys heille aivan mahdoton.

Hei. Oletko saanut apu kuluttajariitalautakunnalta ?
Käsittelyaika tosi pitkä. Odotan myös.

Pääsitkö eroon? Itse menin vielä tänä vuonna huijaukseen, koska en googlettanut kyseistä yritystä ennen sinne menoa. Kaduttaa ja hävettää niin paljon.

Yhteys kuluttajaneuvontaan, tiedot löytyy netistä sekä puh.nro että sähköpostiosoite. Mitä enemmän sinne on yhtydenottoja sitä nopeammin pystyvät toimimaan. Tämän toimintatavan yritykset on heillä kyllä tiedossa.

I went there with a friend for a trial. Ended up signing up for a package in 12 installment. I got like 7 bottles of beauty products. Then every time I went there, they tried to sell me new products. At some point I said I didnt need any because I got so many, then the personnel said the old ones were getting old. The treatment didnt really help. The towel they used smelt badly. The enivronment was supposed to be nice, quiet and pampering but it was noisy and I heard boxes throwing around and water pipes pumping water the whole time.

onneksi peruin oman aikani sinne hoitoon juuri, kun tuli tärkeämpi meno, minun on vaikea olla jos pitää kovasti torjua ja taistella tyrkytystä vastaan, vaikka hoito olisi hyväkin, samaa saa varmaan nuualtakin ilman pakkomyyntiä jatkoon tai tuoteisiin pakko ostamista, en juurikaan hoida kasvojani ahkerasi, mäin 62-veenä lienee turha enää sijoittaa hoitoihin tonneja, ikä ja aika ovat tehneet tehtävänsä jo.

-perääntynyt ja pelästynyt asiakasa

Kävin kerran,enkä toista kertaa mene! Puolet naamasta puhdistivat, toista puolta ei😆sellaista ilmaishoitoa se oli! Kamalan agress.myyntityyli. Sain 2 tuttavaani perumaan aikansa. Hirveä nainen siellä hoitolassa!

Mä kävin ilmaisessa kasvohoidossa. Kiitin kovasti, mutta sanoin, että ei kiitos olen nykyisiin ihonhoitotuotteisiini tyytyväinen.

En kokenut tilannetta painostavaksi, mutta ehkä he ovat muuttaneet markinointia, sillä tiesin että kyse on myynnistä ja osaan sanoa ei.

Sain äsken puhelun ko.klikalta. Ystävällinen naisääni kertoi miten saan(, oliko 8 osainen) kasvohoidon ILMAISEKSI . Kuuntelin , mutta samalla alkoivat hälytyskellot kilkattaa .Kiitin tarjouksesta , kasvojenhoito on itelläni ok.

Sain myös äsken puhelun ystävälliseltä naisihmiseltä samasta ilmaisesta 8-osaisesta kasvohoidosta. Kun kysyin, mistä on saanut numeroni (joka salainen ja on markkintoikielto), sanoi hän 75% numeroista tulleen ystävän suosituksesta. Heti alkoi hälytyskellot soida, kun kyse ilmaisesta, että pyysin kertomaan vielä liikkeen nimen ja onneksi löysin nopealla googlettamisella tämän keskustelun! Ikävä niille, jotka eivät näin tee/pysty tekemään ja mene halpaan…

Minä myös sain juuri samaisen puhelun! Ihmettelin myös, että ilmainen(ko) ja mistä ihmeestä numeroni ovat saaneet. En todellakaan jakele numeroani ihan huvin vuoksi jokaiselle ja vielä vähemmän markkinointiin. En suostunut varaamaan aikaa, sillä jotenkin kävi mielessä että ensin on tutkittava ko klinikka! Googlailemalla se sitten näköjään selvisikin..

Hei, minä sain kans pari päivää sitten. Hyvä että luin tämän keskustelun!!
Kyselin ”varaushetkellä” mistä saivat numeroni (joka on salainen ja markkinointikielto) niin sanoi että he ostavat numeroita yritykseltä joka myy niitä!
Ehkä juuri sen takia asia jäin painamaan ja googlettamaan kyseistä ”kauneushoitolaa”.

Miten saisin peruutettua aikani? Minullekin soitettiin paikasta hetki sitten ja heti puhelun jälkeen löysin tämän.

Sain myöskin juuri puhelun kyseisestä yrityksestä. Itselläni heräsi heti epäilys huijauksesta, sillä en ole jakanut tietojani kyseiselle yritykselle. Kerroin heille että tahtoisin ensin ottaa selvää verkon kautta kyseisestä hoidosta ja klinikasta heidän verkkosivuillaan. Asiakaspalvelija sanoi että tarjous olisi ainoastaan voimassa puhelinitse, mutta kyllä heidän verkkosivuillaan oli varattavissa samainen ilmainen kasvohoito.

Sain soiton myös, tuli reaktio että huijausta, liian hyvää ollakseen totta. ”Kuulutteko ikäryhmään 21-80 vuotta?” …

Mä kävin ilmaisessa kasvohoidossa. Kiitin kovasti, mutta sanoin, että ei kiitos olen nykyisiin ihonhoitotuotteisiini tyytyväinen. Kerrottiin että joku tuttava on varmaan käynyt heillä ja antanut puhelinnumeroni.
Sanoin heti kättelyssä että kiitos ei, ja pyysin että voitteko olla jatkossa soittamatta.
Kerroin että minulla on puhelimessasi suoramarkkinointikielto, että miksi soitatte?

Moi kaikille. Kaikki ne jotka ovat joutunut kyseisen hoitolan uhriksi ja allekirhouttaneet sen sopimuksen joka ei pysty peruutta ja joka maksaa tuhansia ihan tavallisista kotihoito aineista jotka maksaa normaalisti pari sata max. Olen yksi teistä ja haluan haasta sen paikan oikeuteen .ei missään maailmassa tehdään tommosta . Tiedän on aika moni meni lankaan ja hain ihmisiä jotka tule mukaan tähän juttuun niin että nämä hujarit ei saa jatkossa lisää uhrea. Toivottavasti meitä on paljon tässä jutussa että ne oppii jotain . Ihmisiä ei saa manipioloida täällä tavalla. Taitava myyntiputki asiakkaan paikalle houkuttelemiseen Miksi sinä menit mukaan huijattavaksi? Etkö kysynyt yksityiskohtia ennen kuin menit allekirjoittamaan nimesi paperiin? Paljonko olet kaikkiaan menettänyt rahaa? Keitä ovat päätekijät?

Olen myös mennyt halpaan ja allekirjoittanut sopimuksen vuoden hoidoista, eikä siitä pääse irti. Haluaisin irtisanoa sopimuksen, koska tuotteet eivät sovi iholleni, ”kasvohoito” tarkoittaa jollain laitteella kasvojen ihon pyörittelyä, ei siis kosmetologin hoitoa. Ensimmäinen käynti eli analyysi kesti sen 45 min, seuraava sitten vain 30 min jne, ja käsitti vain parin koneen pyöritystä kasvoillani. Hyvät olivat myyntipuheet, mutta kellojen olisi pitänyt soittaa kun sopimuksessa oli kohta: ei voi irtisanoa. Pitää sairastua, että pääsee irrottautumaan.

Näin, että kyseessä 40-70-vuotiaat naiset jotka kaikki seuraavat samaa ohjelmaa, eipä ollut mukana ketään joka haluaisi vastustella. Minusta kyseessä huijaus. Kysyin, mistä ovat saaneet puh.numeroni, ei vastausta. Hirveä summa 2850, jolla sain vastineeksi kassin tuotteita, joissa ei mitään tuotemerkintää. Hoito käsittäisi 12 kertaa, ja ihoanalyysi oli niistä ensimmäinen.
Lasken joka kerta, että ahaa, nyt kone pyörinyt kasvoillani 15 min ja siitä maksan n 250 e. En ymmärrä, kuinka voin päästä irti. Harmittaa todella valtavasti. Yhden nimen sanoi hoitajani: että suomalainen tunnettu ballerina oli käynyt ostamassa jonkin tuotteetn, johon oli niin tyytyväinen.

Yritä saada lääkärintodistus joka pitäisi olla pätevä syy keskeyttää hoidot, itse sain sellaisen yksityiseltä lääkäriasemalta jonka vein sinne, tosin jouduin 1000 euroa maksamaan mutta se ei enää tuntunut niin pahalta kun pääsin sopimuksesta irti!

Olen myös huijauksen uhri. Tiedustelin kasvoissani olevan maksaläiskän poistosta, ka

uneussalongista kertoivat että kyllä onnistuu. Olin hyväuskoinen ja liityin. Kuukausittain tuli lasku 174 euroa käytyäni
kosmetologin tunnin hoidossa, eli 12 laskua vuodessa.
Vuosi on kulunut, maksaläiskä on edelleen kasvoissani. Tämähän on huijausta.

Hei! Mä lähden mukaan sillä todella tunnen itseni huijatuksi ja rahastetuksi. Vuosi sitten jätin yhden kuukauden maksamatta, koska tyhmästi luulin, että maksu on jotenkin sidottu hoitokertoihin. Koronan vuoksi maaliskuun hoito peruttiin, joten jätin maksun maksamatta. Minulle soitettiin ja asia selvisi eli maksoin laskun heti. Sen jälkeen alkoi tulla puolta pienempiä erämaksuja, jossa 20 korko vaikka sopimuksessa lukee, että ei korkoa. Mutta siellä lukee myös pienellä, että jos yksikin erä jää maksamatta, koroton etu häviää . OK, olin huonosti lukenut, mutta nyt kunnaksuetä on puolitettu, kertyy korkoja aika paljon kun maksuaika pitenee. Miten näin voi tehdä? Ei ainakaan mikään normaali firma. Mitä tehdä? Maksaaki kerralla koko loppusumma vai alkaako riitelemään.? Ja tuotteet? Voivat olla jollekin hyviä mutta eivät sovi todellakaan kaikille ihoille. Huijausta varmaan mutta tyhmä minä meni lankaan. Mitään parannusta ihoon ei tullut, ei edes pieni maksaläikkä lähtenyt lupauksista huolimatta! Nim. Ällistynyt

Mukana,jos ei myöhästynyt. Nyt kuluttajariita lautakunnan kautta.
Onko kenelläkään siitä kokemusta?

Olen myös mukana, mitä pidä tehdä? onko mahdollista peruta siitä Ainola soppari ?

Samoin mukana ja harmittaa vietävästi kun menin lankaan! En ole vielä ollut yhteydessä kuluttajansuoja lautakuntaan mutta aion yrittää sitä kautta saada purettua kaupan.

Mahdollisimman monen kannattaisi ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan, ks. ”kuluttajaneuvonta yhteystiedot”. Kun heille kertyy tietoa, voivat ryhtyä toimenpiteisiin. Näitä vastaavasti toimivia firmoja on muutamia muitakin esim. Bonage Hesassa ja Tampereella.

Hei, sain kutsun ”maksuttomaan” kauneushoitoon uuteen kauneusklinikkaan Kluuvikadulla. Tilanne oli tietysti esittely-, konsultaatio- ja tuote ja hoitopaketin myyntiä. Jos teet sopimuksen vuodeksi nyt, saat alennusta ym. etuja. Pakkomyyntiä hellin käsin!??
Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä klinikasta ja Deaura-tuotteista?? Yritin katsoa Facebookista, löysin vain venäläiset ja unkarilaiset sivut. Menin tekemään sopimuksen 6 Velashape hoitoa ja tuotesetin yht. 1350 e. Nyt rupesin epäilemään et mitä tuli tehtyä.??&%? Niin osasivat kehua hoitoja….
Onko kenelläkään kokemusta tai tietoja…???Minä hölmö menin ja tyhmänä vielä ostin järkyttävän kalliit tuotteet jotka ovat täyttä paskaa..lumenekin parempi. Tyrkyttävät tuotteet puoliväkisin ja kauppaa ei peruta kun kotona huomaatkin etteivät oikeesti toimi…pysykää kaukana tästä Kauneushoitolasta ja DeSheli tuotteista. Kuulema netistä tilattuna purkki maksaa 29e..täällä pulitat 11:sta tuotteesta 1840e.Varo mihin menet. Jätä luottokorttisi kotiin. Ei ole muuten vaarallinen mutta voit repsahtaan ostaan älyttömällä hinnalla humpuukia, jota et voi palauttaa. mene silti mutta vain jos olet hyvin varakas niin anna rahasi heille. Se nätti kosmetologi (joka ei ole kosmetologi) on syyyyytön. Firma toimii kuten ne pölyimuri-, lomaosakekauppiaat jne. Kyllä ihmisiä voidaan kierosti saada koukkuun. Varo mutta käy kokemassa, kun meillä on paljon kokemuksia tästäkin niin osaamme ohjeistaa muitakin kuin itseämme.

Hei!
Olen juuri matkalla Ainola an, ilmaiseen konsultaatioon. Hyvä kun olen lukenut näitä kommentteja ja nyt olen sitä mieltä, että Teidän kannattaa ehdottomasti tehdä rikosilmoitus asiasta. Tuollainen käytös iäkästä henkilöä kohtaan on törkeää ja lainvastaista
Saa nähdä, kuinka minun käy…..Jatta 78

Olen tehnyt reklamaation niin Ainolan kauneskliinikkan kun Swean pankki. Vastauksia siihen ei tule. Swea pankki teki maksunlykkäyksen (kuukauslaskun)kuukaudeksi eteenpäin. Mutta, kun mahdollisuuksia hoitoon en näe vielä piteempa aikaa, miksi sitten täytyy maksaa etukäteen? Paitsi, jääkö Ainolan kauneuskliinikka pysymään epideemian aikana? Kuka sitten korvaa asiakkaan kuluja?
Kallit hoitotuotteet, mitkä olivat tarkoitettu laitehoiton yhteydessä loppuvaiheessa, kahdella voidella loppu päivämäärät.
Olen yrittänyt viimeaikoina saada yhteyttä kuluttajaneuovojalle puhelimitsi, mutta ei ole onnistunut. Suunatan kuluttajaneuvonta.fi kautta.
Tekisn sähköpostin kautta valituksen (reklamaation)
mutta ei millä saa selville heidän sähköpostin osoitteeseen. Ehkä liian ijäkäs tietokoneen käsitelussä.
Osako joku neuvoa minua? T.E.K

Sain myös puhelun Ainolasta ja varasin ajan.
Googlasin paikan missä on ja löysin nämä jutut samalla…
kiitos teidän, peruin äsken ajan maanantaille.

Minulla kävi sama, miten peruit aikasi? Itse haluan myös perua

Kaikille kärsiville asiakkaille (minä mukaan laskettuna) vinkkiä Kaikille: asiakaspalvelu@ kuluttaja.fi.
Puh: 0800 188 210(maksuton) 9-18.

Kiitos paljon vinkkista ,saisinko kysellä , pidäsko olla joku syy ?miten voisin hoitaa pois minulta toi Ainola soppari ? Ärsyttävää koko juttu , en ymmärrä,miten voisin suostua tohon .
zk051308@gmail.com

Kuluttajaneuvonnan puhelinpalvelu. Palveluaika ma, ti, ke, pe klo 9–12, to 12–15. 029 505 3050. …
Ota yhteyttä asiointilomakkeella. Kuluttajaneuvonnan yhteydenottolomake. 24h. Neuvoja vastaa yhteydenottoon puhelimitse tai sähköpostilla viimeistään viiden työpäivän kuluessa.
Tällainen numero ainakin toimii ja sieltä vastataan. Tuore tieto v. 2022. Hyvä jos mahdollisimman moni kertoo kokemuksensa heille.

Minä tein sopimuksen vuoden hoidoista noin 3 v sitten! Ok. kävin siellä 1krt/ kk. Mutta sitten kun tämä hoitojakso päättyi : sain laskun : ( maksamattomista hoidoista!) Minusta, mikäli ei Pankin kanssa sopimani ” suoraveloitus” toiminut, olisi minulle pitänyt siitä kertoa/ tavalla tai toisella.
Nyt sain vaan Swea ekonomilta kiristyskirjeen. Olen tilannut pankeista tiliotteet. Ja sitten!! Oli viimeinen tämä: kun sain Ulosottoon tämän: pääoma 675€? ..kuulemma koski jotain Nettitilausta? …En ole IKINÄ tilannut mitään ..heiltä. Nyt odotan näitä Swean laskuja ja tiedotteita. En ole vielä saanut! Pitäähän olla joku : Tilaus/ lasku, jota peritään? Vai voidaanko tehdä feikkilaskuja?

Juuri tänään sain soiton tuolta, pyysivät ilmaiseen kasvohoitoon. Sanoin heti kättelyssä että kiitos ei, ja pyysin että voitteko olla jatkossa soittamatta. Kerroin että minulla on puhelimessasi suoramarkkinointikielto, että miksi soitatte? Sitten kerrottiin että joku tuttava on varmaan käynyt heillä ja antanut puhelinnumeroni.

Eli sama ihmisten huijaus vaan jatkuu!!!

Mä kävin ilmaisessa kasvohoidossa. Kiitin kovasti, mutta sanoin, että ei kiitos olen nykyisiin ihonhoitotuotteisiini tyytyväinen. En kokenut tilannetta painostavaksi, mutta ehkä he ovat muuttaneet markinointia, sillä tiesin että kyse on myynnistä ja osaan sanoa ei. Ainoa asia joka minua hämäsi oli, että en saanut tietää suosittelijani nimeä, koska asia on luottamuksellinen… Esittelijäkin totesi, ehkä se jää mysteeriksi.

Kyseinen firma jatkaa vielä agressiivista markkinointia. Soittavat vaikka sinulla olisi markkinointikielto ja tarjoavat ilmaista kasvohoitoa kauneushoitolassa. Väittävät että kyseessä on kosmetologi joka tekee hoidon sekä ihoanalyysit vaikka kyseiset neidit eivät ole päivääkään käynyt missään alan koulussa. Heille on kirjotettu paperille sanasta sanaan mitä sanoa asiakkaalle. Miten tämä toiminta voi vielä jatkua?!?!

Ihmetetelen minäkin ja kaupalla peruutusoikeutta eivät anna vaikapa epideemia pahenne päivä päivälta. Ei tälläiset kauppasopimukset saa olla enää pätevää, mitä ennen epideemian tullessa tehtyy.
Minun sopimus tehtyy 28.01.2020. Siinä välissä saanut kaksi hoitoa ja nyt odottaan ja olen velvollinen maksamaan kuukauseriä. Lykkäystä on tullut omasta pyynnöstä, mutta sen jälkeen täytyy maksaa taas. Niin ,että eivät siitä juuri tykkä ja yritetään saada rahat nopeasti. Tilanne on kamala.

Kiitos paljon vinkkista ,saisinko kysellä , pidäsko olla joku syy ?miten voisin hoitaa pois minulta toi Ainola soppari ? Ärsyttävää koko juttu , en ymmärrä,miten voisin suostua tohon .
zk051308@gmail.com

Lankesin minäkin ja harmittaa niin vietävästi, että minä normaalilla järjellä varustettu ihminen alennun tälläiseen. Ovat hyviä manipuloimaan. 1820 euron lasku seuraa. Älkää hyvät ihmiset menkö lähellekään, tulette taitavasti huijatuksi. Teidät vielä saatetaan kynnyksen yli ystävällisesti, että varmasti astutte kassin kanssa ulos yrityksen tiloista, jolloin kauppa on syntynyt. Ei peruutusoikeutta. Vuoden ahdingossa maksujen takia.

Koska toiminta laitonta, sun ei tarvi maksaa. Otahan yhteys kuluttajaneuvontaa.

En ole saanut yhteyttä sinne, yrittänyt puhelimitsi.
Sähköpostin osoitteesta en ole saanut selville. Siis kuluttajaneuvonta.

Minä myös lankesin tuohon ansaan ja todellakin ottaa päähän. Myöhemmin soittivat uudestaan. Mä kävin ilmaisessa kasvohoidossa. Kiitin kovasti, mutta sanoin, että ei kiitos olen nykyisiin ihonhoitotuotteisiini tyytyväinen.
En kokenut tilannetta painostavaksi, mutta ehkä he ovat muuttaneet markinointia, sillä tiesin että kyse on myynnistä ja osaan sanoa ei.

Sanoin heti kättelyssä että kiitos ei, ja pyysin että voitteko olla jatkossa soittamatta. Kerroin että minulla on puhelimessasi suoramarkkinointikielto, että miksi soitatte? Sitten kerrottiin että joku tuttava on varmaan käynyt heillä ja antanut puhelinnumeroni.

Hoonolla suomella yritettiin kaupitella ilmaista kasvohoitoa.Kun ilmoitin etten ole kiinnostunut luuri lyötiin korvaan.

Minä myös lankesin tuohon ansaan ja todellakin ottaa päähän. Valtavan kallista ja ihoni meni hoidoista todella huonoon kuntoon. Eivät ota vastuuta asiasta ja nyt painiskellaan sekä laskujen että huonon ihon kanssa. Pysykää ihmeessä kaukana tästä paikasta!!

Minä myös lankesin tuohon ansaan ja todellakin ottaa päähän. Sanoin heti kättelyssä että kiitos ei, ja pyysin että voitteko olla jatkossa soittamatta. Kerroin että minulla on puhelimessasi suoramarkkinointikielto, että miksi soitatte? Sitten kerrottiin että joku tuttava on varmaan käynyt heillä ja antanut puhelinnumeroni.

Minäkin sain 26.2 .2018 ip soiton, jossa luvattiin ilmainen hoito eikä ostopakkoa.Tietenkin minä suostuin ja varasin ajan. onneksi menin uteliaisuuttani Googleen ja löysin nämä kommentit. Päätin perua ajanvaraukseni. Kiitos tiedoista !!

Sain juuri soiton 2.3.2018 ja suostuin ajanvaraukseen, koska olen kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, joka oli heidän lähestymistapansa. Tarkistin puhelun jälkeen netistä tiedot ja peruutin aikani, joka kuitenkin hoidettiin vähän huolettomasti edes kysymättä milloin olin tulossa. Peruutus jäi vielä kaivertamaan ja ajattelin pyytää siitä vielä vahvistuksen tekstarilla. Soitin uudestaan, eikä puheluun enää vastattu. Nyt vasta löysin kuluttaja.fistä tämän infon. Jäin miettimään heidän ansaintatapaa, etteivät vaan ota heille soitetuista puheluista kuluja asiakkailta. Onko tietoa?

Hyvä kysymys!MInäkin peruin aikani. Myöhemmin soittivat uudestaan. Lauantaiaamuna.Olisin kerrankin saanut nukkua pitkään.MInunkaan puhelinnumeroni ei ole julkinen.

Soittivat juuri (7.3.2018) ko. kauneusklinikalta. Oma puhelinnumeroni on salainen, joten en ymmärrä, mistä edes saivat tietoni. Soittaja oli mies, numerosta 0409401186. Kerroin, että tiedän teidän olevan huijausfirma, johon sanoi, että ei kannata kaikkea uskoa, mitä netissä sanotaan.

Tässä kommenttiketjussa on käynyt ilmi, että ovat soittaneet monelle, jonka numero on salainen. Mys minulle. Mistä tämä firma hankkii meidän henkilötiedot? Tiesi myös ikäni hyvin tarkasti.

He saavat tiedot ansaan langenneilta asiakkailtaan, joilta he ovat pyytäneet henkilöitten yhteystietoja, joille he voisivat tarjota tätä samaa mahdollisuutta, ilmaista kasvohoitoa. Eli yhteystiedot on saatu teidän ystäviltänne tai tutuilta.

Sain myös puhelimitse kutsun ilmaiseen kasvohoitoon. Mitään ostovelvoitetta ei kuulema ole. Asian soittaja kertoi kahteen kertaan. Varasin ajan, koska heräsi mielenkiinto asiaa kohtaan. Epäilys tuli oitis mutta en antanut sen häiritä. Muutaman päivän jälkeen soitti mieshenkilö ja varmisti, että olen tulossa kasvohoitoon varmasti. Menin sovittuna aikana. Oletin, että saan kasvohoidon ja samalla tietoa kasvohoitoon liittyvistä toimenpiteistä. Toisin kävi. Myyntipuhetta tuli.

Kävin mielenkiinnosta ilmaisessa hoidossa. Minua ei pystytty huijaamaan, koska olen asiantuntija. Kasvohoito oli varsin erikoista. Epäilin, että kasvonaamio olisi kumia, koska se tuntui siltä. Vastattiin, että se oli vahaa ? ? Erikoista, en ole ennen kuullut. Huomasin myös, että päivävoide oli hivenen värillistä, mikä antoi vaikutelman, että hoito teki ihon heleäksi. Olin huomaavanani, että kaikkilla näkemälläni hoidosta tulevilla oli sama heleä väri kasvoissa. Agressiivinen myyntitapa. Toivon, että viranomaiset tutkisivat tämän paikan hoitoja ja myyntitapaa.

Kävin myös ja kuorintavoide jäi naamaan. ”Hoitaja” pyysi tunnustelemaan naamaan ”hoidon” jälkeen ja kertomaan miltä tuntuu. Ihmettelin, että pitääkö tämä kuorintavoide tosiaan jäädä naamaan. Hoitsu sanoi ettei kyllä näe mitään, kuopaisin sitten kasvoiltani niitä muruja käteeni, sen jälkeen suostui vähän pyyhkäisemään niitä lapulla pois. Naaman pesulle piti mennä tunnin=3 min kasvohoidon jälkeen. Nerokasta markkinointia kyllä, harmi niille, jotka tuohon huijaukseen lankeavat. Minun nenäni tulee kasvamaan, jos en lähde heidän hoitoihin :). Nuorennun vähintään 10 vuotta, hoitsu vähän loukkaantui, kun kerroin olevani oikein tyytyväinen siihen, että näytän ikäiseltäni lähes viiskymppiseltä

Kävin myös ja kuorintavoide jäi naamaan. ”Hoitaja” pyysi tunnustelemaan naamaan ”hoidon” jälkeen ja kertomaan miltä tuntuu. Ihmettelin, että pitääkö tämä kuorintavoide tosiaan jäädä naamaan. Hoitsu sanoi ettei kyllä näe mitään, kuopaisin sitten kasvoiltani niitä muruja käteeni, sen jälkeen suostui vähän pyyhkäisemään niitä lapulla pois. Kerrottiin että joku tuttava on varmaan käynyt heillä ja antanut puhelinnumeroni.
Sanoin heti kättelyssä että kiitos ei, ja pyysin että voitteko olla jatkossa soittamatta.
Kerroin että minulla on puhelimessasi suoramarkkinointikielto, että miksi soitatte?

Sain soiton eilen ja löin luurin korvaan, koska ilmaisella kasvohoidolla markkinointi kuulosti jo lähtökohtaisesti huijaamiselta! Älkää menkö siihen halpaan. (numeroni on myös salainen)

Totta! Mutta menin siihen ” halpaan”. Hoidot oli OK. Mutta tämä jälkilaskutus ei ollut Ok.
Siitä haluan nyt saada selvyyden sekä julkistaa myös tätä toimintaa!!
Olen ollut Yksityisyrittäjä minäkin, Rats.koulualalla. Minullakin oli ” onnettomat” lähtökohdat, mutta toiminta elpyi. ” Kovan työn ja ystävien ansiosta”. Kiitos Heidän.
Hevoset voivat aina hyvin. Niiden kontolla ei toimintaa voinut pyörittää… ja muutenkin, eläimet on tärkeitä. Myös lähtökohta alueelle: oli silloiset ” työkaverit”. IVO:ssa. Sain asiantuntevaa apua suunnitteluun mm ratsastuskentän sekä muun alueen suunnittelussa. KIITOS Teille Kaikille!

Ansaan lensin. En googlettanut etukäteen. Menin ilmaiselle käynnille liian väsyneenä ja tein kaupat. ”Kuuri” sai ihon surkeaan kuntoon. Edelleen väittävät, ettei ole tullut valituksia tuotteista. Taidanpa yrittää irti sopparista. Hyvät neuvot tarpeen!

Sain myös puhelimitse kutsun ilmaiseen kasvohoitoon. Mitään ostovelvoitetta ei kuulema ole. Asian soittaja kertoi kahteen kertaan. Varasin ajan, koska heräsi mielenkiinto asiaa kohtaan. Epäilys tuli oitis mutta en antanut sen häiritä. Muutaman päivän jälkeen soitti mieshenkilö ja varmisti, että olen tulossa kasvohoitoon varmasti. Menin sovittuna aikana. Oletin, että saan kasvohoidon ja samalla tietoa kasvohoitoon liittyvistä toimenpiteistä. Toisin kävi. Myyntipuhetta tuli. Kasvohoito jäi lyhyeen ihon kuorintaan. Kysyin, onko heillä antaa esitteitä tehtävistä hoidoista mutta ei ollut. Ainut esite oli hinta 2600 euroa ja jonka nyt sais 1800 euroon. Talosta kuulema löytyy henkilö, jonka kanssa voi tehdä maksusuunnitelma. Kyseinen esittelijä/myyjä kertoi, että hänellä ei ole hoitoalan koulutusta, hän vain esittelee. Hoidot tekee jatkossa ammattilaiset. Olipahan kokemus mutta olin täysin varautunut tähän. Ei tullut yllätyksenä enkä myös mennyt halpaa.
,

Minulle soitti äsken (27.3.2018) hoonolla soomella naishenkilö numerosta 040 940 1186. Minulla on työpuhelin eli yritysnumero. Onneksi satuin olemaan työpöytäni ääressä, googletin saman tien ja löysin nämä kommentit. Kun kerroin soittajalle, että minulla on kalenteri täynnä, luuri lyötiin korvaan.

Kävin minäkin tänään kyseisessä ”konsultaatiossa”, ihoni oli punainen hoidon jälkeen, enkä ostanut luojan kiitos mitään. Yhtä hätäistä ja huonoa kasvohoitoa en ole vielä elämässäni saanut, tosin odotukseni ilmaista hoitoa kohtaa ei olleetkaan kovin korkealla. Minäkin ihmettelen, mistä kummasta numeroni on kaivettu!

Heippa…Olen tutustunut paikkaan vaan en onneksi ostanut mitään. Tämä on kansainvälinen juttu. Nimi oli Desheli ja DeAura ja mitä liekään nimiä. Niitä voi googlata nimellä ja sanalla scam niin löytyy maailmalla toimimisesta. Uusi nimi on tuotteelle jo tulossa. Mulle on soitettu monta kertaan senkin jälkeen kun olin jo käynyt siellä ostamatta mitään. Asiasta on ollut artikkeleita monissa lehdissä, jopa iltapäivälehdessä. Silti ne saa ihmisiä houkuteltua. Kertokaa nyt hyvät ihmiset kaikille ystävillenne, mistä on kysymys. Voihan sinne mennä, mutta luottokortti ja kännykkä ehdottomasti jätettävä autoon tai kotiin. Toiminta on suunniteltu siten, että se nippanappa toimii laillisuuden rajoissa ja kuluttajasuojan rajoissa. 2000 euroa kosmetiikkaan on valtavasti ja siihen kyllä mahtuu OIKEAN kosmetologin palvelujakin. Purkit laatikossa olivat muuten varsin pieniä. Silmämeikinpoistoaine oli ihan pikkuriikkinen purnukka ja sen muka pitäisi riittää vuodeksi.

Olen saanut heiltä muutamasta eri puhelinnumerosta soittoja, joissa lyödään luuri korvaan kun vastaa. Toinen numero 040 940 1185 ja toisen jo poistin. Törkeätä häiritsemistä. Ihmettelen, että tällainen firma voi ja saa jatkaa ihmisten häiriköintiä ilman että viranomaiset puuttuvat asiaan.

Kävin. Näin. Koin. Tapahtuma oli sen verran miellyttävä että tein sopimuksen 2230 eurolle ja maksuaika 2 v (minä? maailman järkevin ihminen!!) Sopimukseen kuitenkin laitoimme toivomuksestani lisäpykälän sopimuksen purkamisesta, koska ihoni on aika herkkä. Ennen kasvojen pesua tehtiin allergiatesti, mitään ei ilmennyt silloin. Seuraavana aamuna alkoi kuitenkin ilmenemaan oireita. Laitoin sähköpostia heti ja pyysin sopimuksen tekijää soittamaan minulle takaisin. Siinä olikin sitten koko päivän jännitystä koska kukaan ei reagoinut, voiko olla että vaan yksi ihminen pystyy purkamaan sopimuksen? Työpäivän jälkeen otin koskemattomat tuotteet mukaan ja yksityisen lääkärin kautta (lääkäritodistusta varten) menin odottamaan klinikkalle kohtaloani. Pieni odotus palkittiin kyllä ja sain purkaa sopimuksen kun juoni meni ehdon mukaisesti. Kehotan kaikkia lukemaan tarkaa sopimus ja purkamisehdot ja kenen kanssa oikein sopimus tuli tehtyä, sopimuksen tekijän nimi ja yhteystiedot puhelinumeroa ja sähköpostia myöten. Sopimisehdoista voi sopia erikseen , ei tarvitsee tyydyä vaan painettuun tekstiin. Minultä jäi kysymättä tuotteiden selostukset ja minkä nimiset kosmetologit ovat ovat siellä töissä, sekä tasan tarkka kenen kanssa voin purkaa sopimuksen kun kyseinen henkilö ei ole paikalla ja kenelle voi esittää reklamaatiota jos jotain tapahtuu.

Minulle myös soitettiin ilmaiseen hoito kertaan, meni kun juuri koskaan en ole käynyt kosmetologilla. Hoito myös tehtiin mutta paljon oii puhetta ja seuraavaksi päiväksi varattiin aika pääkosmetologille (Heidi). Eli kaupat saatiin tehtyä, en osannut kysyä kaikkea hoidosta, kun en ole käyttänt kosmetologin palveluja, oletin kun tehdään ihoanalyysi ammattilaiset tietävät, mitä pitää tehdä.
Ensimmäinen aika meni suurimmaksi osaksi hoitajan atk:lla tuhertamiseen ( puhui huonoa Suomea). Ihoanalyysi tehtiin siis uudestaan. Vähän kyllä kummastelin, kun hoitaja samalla uä-laitteella katsoi omaa ihoaan. Sitten kun hän uudestaan kertoi nimensä Sara, tajusin että kyseessä ei ollutkaan pääkosmetologi Heidi. Uusi aika hoitokäyntiin varattiin Heidille. Vähän jäin ihmettelemään, kun ajanvaraaja kertoi, että hoidot tulee aloittaa jollain, en muista millä, koska toista hoitoa ei kuulemma voi tehdä koska kesä on tulossa. Nämä asiat kylllä pitää kertoa, kun hoidoista kerrotaan. Asiakkaalta ei voi olettaa että hän osaa kysyä tai tietää miten kunkin kohdalla tulee aloitus tehdä. Kyllä on alkanut tuntumaan, mitä tässä vielä tulee tapahtumaa., miten kaupan saa purettua.

Aamulla soitettiin ilmaisesta kasvohoidosta ja olen menossa perjantaina .Ihoni on tosi herkkä ja nyt kun luin näistä huijauksista , niin en tiedä olenko enään menossakaan ?!?

Konsulteissa on yksi ainoa kosmetologi, loput lihatiskin myyjiä tai puhelinmyyjiä. Älkää ikinä menkö ko. paikkaan.

Menin käymään hoitolassa niinkuin moni muukin ja menin lankaan. Nyt on tullut valvottua ja mietittyä mitä tuli tehtyä. Lasku 1700e.
Vain lääkärintodistuksella pääsee mahdollisesti irti.
Mietin myös hoitoja, ovatko turvallisia? Onko kenelläkään kokemusta.
Ihmetyttää että Suomessa on lupa tehdä kasvohoitosooimujsia joista ei pääse irti kun sairastumalla.

Eikä pääse edes lääkärintodistuksella! Pitäisi maksaa rasvoista vielä se ”alkuperäinen”, ei-alennettu hinta!
Olen kyllä niin järkyttynyt ja hämmentynyt. Voiko tällaista oikeasti tapahtua?

Sain puhelun Ainolan kauneusklinikalta marraskuussa 2017. En ole koskaan tullut huijatuksi, enkä myöskään tajunnut tarkistaa paikan taustoja. Ajattelin, että ilmaisen kasvohoidon tarkoituksena on vain myydä tuotteitta ja palveluita eikä minun niitä tarvitse ostaa. Kas kummaa,ilmaisen kasvohoidon jälkeen olin ostanut vuoden kasvohoitopaketin sisältäen 10 purkkia Loovir-tuotteita hintaan 2252€. Tuotteiden hinta oli kuulemma 1500€ ja kosmetologihoidot 752€. Kasvohoidon tekijä oli hyvin ystävällinen ja miellyttävä naishenkilö, joka sai minut uskomaan että ihossani on havaittavissa ikääntymisen merkkejä ja painamalla sormella kasvojani hän huomasi ihoni olevan ohentunut ja herkistynyt. Hoidon aikana huoneessa kävi myyntikonsultti, joka esitteli hintoja ja alennuksia. Jos ostaisin paketin heti, niin hinta tippuisi 3100€:sta tuohon maksamaani hintaan. Sopimuksen kirjoitettuani minut saatettiin hisseille salkun kanssa ja heti ulos astuessani ahdistuin suunnattomasti ja tajusin tehneeni älyttömän virheen. Soitin välittömästi klinikalle ja kerroin asiasta, mutta myyjäkonsultti ilmoitti jämäkästi, että sopimusta ei voi purkaa. Suunnittelin hierovani astianpesuainetta kasvoihini aiheuttaakseni reaktion kasvoilleni ja varasin ajan yksityiseltä lääkäriltä, mutta peruin sen koska en halunnut mennä lääkärille valehtelemaan ihoreaktiosta jota ei ollut. Aloin käyttämään tuotteita ja ihoni kuivui huomattavasti, soittelin klinikalle ja kerroin asiasta ja he vakuuttelivat, että ihoni ei vain ole tottunut siihen. Niinpä jatkoin tuotteiden käyttöä. Otin vielä muutaman kk kuluttua yhteyttä kuluttuja-asiamieheen, mutta mitään laitonta ei ollut tapahtunut niin asia ei edennyt. Kuudesta kosmetologilla käynnistä kolmella minulle tehtiin kasvohoito ilman minkäänlaisia laitteita ja käytettiin samoja tuotteitta mitä minulle oli kotiin myyty ja kolmella käynnillä tehtiin laitehoito. Minulle myytiin vuoden mittainen hoito, mutta osa tuotteista loppui jo noin 3 kk kuluttua paketin aloittamisesta. Kun kysyin asiasta minulle kerrottiin, että tuotteita voi ostaa lisää. Esimerkkinä hoitoseerumin hinta oli 282€ ja kanta-asiakkaille -40%. Kosmetologit, jotka minulle kasvohoitoja tekivät olivat ammattitaitoisia ja kerroin heille kokeneeni tulleen huijatuksi ja kuinka kovan hinnan maksoin paketista. He myönsivät itsekin, että tuotteet eivät ole tavallisen ihmisen kukkarolle ja ymmärsivät minua. Vuoden kestäneen paketin jälkeen minulle tehtiin ihoanalyysi, joka tehtiin myös hoidon alussa. Osa ihoni kuntoa määrittelevistä tekijöistä oli parantunut hieman ja osa ei. Siihen minulle kerrottiin, että nyt olisi laitehoidot tarjouksessa, että voisin ostaa niitä lisää. Jos ei tuolla hinnalla ja vuoden hoidolla ihon kunto parane merkittävästi niin ei sitten millään. Olen nyt vuoden maksanut pakettia osamaksulla ja puolet vielä maksamatta. Harmittaa niin vietävästi, että olin niin typerä ja ostin ko. paketin, mutta vielä enemmän minua suututtaa kauneusklinikan toiminta, ihmisten painostus ja heidän tapansa pyörittää yritystä. Myyntikonsulttien suoranainen paskan puhuminen ja mairitteleva asenne. Älkää siis ikinä ostako yhtään mitään Kluuvikadulla sijaitsevasta Ainolan kauneusklinikalta.

Minulla itselläni ihan vastaava kokemus ja nyt yritän vaan saada kauppaa puretuksi ja päästä tästä painajisesta eroon. Odotan soittoa klinikalta, kun yritin tavoitella vastuuhenkilöä sieltä. Tämähän on kauheaa rosvousta ja huijausta. Aivan ylihinnoitellut tuotteet ja ihmiset pienessä ajassa huijataan tarkemmin kertomatta ja aikaa ajattelematta. Raakaa ja vastuutonta toimintaa. Toivon että saan tämän kaupan purettua, että tietäsin että maailmassa ja yrityksissä vielä lämpöä ja inhimillisyyttä löytyisi, se selviää kohta toivottavasti.

Hei, miten sinun kävi? Saitko sopimuksen purettua? Millainen prosessi se oli?
Minulla sama edessä, tuotteet eivät sovellu iholleni, enkä halua tuollaiseen sitoutua!

Miten saitteko koskaan asiaa selvitettyä? Itse olen samassa jamassa ja yritän saada sopimusta purettua.

Minulla on siitä kokemusta, ei Ainolan kauneskliinikkan kanssa saa sovittua kauppasopimuksen peruttamisesta, sanotin suoraan puhelimessa. Annetaan muutamia kuukausi vapaita, kun olet juoksevasta kuukaudesta maksanut. Ja eivät mielläni sitä anna. Odotan viime kesästä lähtien kun epideemia tuli.En näe parempia aikoja myös tämä vuonna. Epäilen, jääkö Ainolan kauneskliinikka edes pysymään.

7.5. markkinointi jatkuu – toivottavasti tämä saadaan loppumaan.

En oo onneksi onnistunut vastaamaan, mutta mulle on tän mestan numeroista tullut viimeisen kolmen päivän aikana varmaan seitsemän puhelua, osa eri numeroista, mutta sellaisia joihin ei voi soittaa takaisin.

Tänään siis 9.5. ja sain soiton Ainolan kauneusklinikalta. Olen saanut soittoja aikaisemmin samasta paikasta, silloin nimi oli Desheli. Ko. Desheli on toiminut vaikka missä esim. USA ja Venäjä ja joka paikasta löytyy nettiketjuja joissa kerrotaan huijauksista.

Desheli.tuotteet tulevat Israelista, luultavasti laittomasti Kuolleen meren alueelta kaivettuja mineraaleja. YK:n päätöslauselman mukaan alueet on vallattu palestiinalaisilta eikä Israel saisi hyödyntää niitä kaupallisesti. Siksi luultavasti bisnestä tehdään tällä tavalla.

On käsittämätöntä mistä he saavat ihmisten puhelinnumerot. Olen itse sanonut joka kerta, että minulla on suoramarkkinointikielto, jolloin lopettavat puhelun, MUTTA soittavat aina uudestaan.

Ongelma on siis sekä se, että rikkovat Suomen lakia markkinoinin suhteen, rikkovat kenties kv-lakeja raaka-aineiden hankinnassa sekä tuskin noudattavat EU:n kosmetiikkadirektiiviä siinä mitä aineita on tuotteisiin lisätty! Kenenkään (saati allergisen tai herkkäihoisen) ei kannata kokeilla näitä tuotteita!!

Pyytäkää etukäteen puhelimessa INCI-listat tuotteista, joita ”kasvohoidossa” aikovat teille laittaa. Jos INCI-listoja ei ole, teidät satavarmasti että toiminta on laitonta. Suomessa on aina oltava tuoteselosteet.

Kuolleen meren alue ei suinkaan ole palestiinalaisilta vallattu. Laillisia israelilaisia kuolleen meren tuotteita myydään usempaa merkkiä ja ovat tehokkaita. Näistä en tiedä ja Israelilla ei välttämättä ole niiden kanssa mitään tekemistä. Yhteystiedot on saatu teidän ystäviltänne tai tutuilta, jotka ovat klinikan asiakkaita. Yhteystietojen antaminen kuuluu sopimukseen.

Kävin. Näin. Koin. Tapahtuma oli sen verran miellyttävä että tein sopimuksen 2230 eurolle ja maksuaika 2 v (minä? maailman järkevin ihminen!!) Sopimukseen kuitenkin laitoimme toivomuksestani lisäpykälän sopimuksen purkamisesta, koska ihoni on aika herkkä. Ennen kasvojen pesua tehtiin allergiatesti, mitään ei ilmennyt silloin. Seuraavana aamuna alkoi kuitenkin ilmenemaan oireita. Laitoin sähköpostia heti ja pyysin sopimuksen tekijää soittamaan minulle takaisin. Siinä olikin sitten koko päivän jännitystä koska kukaan ei reagoinut, voiko olla että vaan yksi ihminen pystyy purkamaan sopimuksen? Työpäivän jälkeen otin koskemattomat tuotteet mukaan ja yksityisen lääkärin kautta (lääkäritodistusta varten) menin odottamaan klinikkalle kohtaloani. Pieni odotus palkittiin kyllä ja sain purkaa sopimuksen kun juoni meni ehdon mukaisesti. Kehotan kaikkia lukemaan tarkaa sopimus ja purkamisehdot ja kenen kanssa oikein sopimus tuli tehtyä, sopimuksen tekijän nimi ja yhteystiedot puhelinumeroa ja sähköpostia myöten. Sopimisehdoista voi sopia erikseen , ei tarvitsee tyydyä vaan painettuun tekstiin. Minultä jäi kysymättä tuotteiden selostukset ja minkä nimiset kosmetologit ovat ovat siellä töissä, sekä tasan tarkka kenen kanssa voin purkaa sopimuksen kun kyseinen henkilö ei ole paikalla ja kenelle voi esittää reklamaatiota jos jotain tapahtuu.

Samaa mieltä kanssasi, politiikkaa tähän ei ainakaan pidä sekoittaa.

Sain juuri työpuhelimeeni yhteydenoton tästä firmasta. Varasin ajan, mutta tuo ilmaisuus mietitytti kokoajan. Puhelun jälkeen googlasin kokemuksia ja löysin tänne. Nyt on aika peruttu ja esitin myös pyynnön, etteivät enää olisi yhteydessä. Ystävällinen oli palvelu, mutta onneksi en mennyt.

Te, jotka ootte ”menneet lankaan” mitä aiotte tehdä? Jatkatte hoitoja, soitatte kuluttajariitalautakuntaan vai onko joku kenties viemässä asiaa jo oikeuteen?
Itse koin, että tulin huijatuksi ja nyt toivoisin, että ”me huijatut” voisimme viedä asiaa yhdessä eteenpäin?
Nimim.Mustikka

Kävin hoidossa ja minulle myytiin puoliväkisin kassillinen hoitotuotteita ja olin niin hämmentynyt tilanteesta, että allekirjoitin paperin joka minulle annettiin. Siinä oli tuhansien eurojen summa, mutta en tajunnut sitä niin suureksi ennenkuin kotona. En purkanut kassia vaan vein sen seuraavana päivänä takaisin. Sanottiin ettei sopimusta voi purkaa. Joka tapauksessa jätin kassin aulan tiskille ja vaikka yritettiin estää poistumiseni ja sanottiin ettei sopimusta saa purkaa pääsin hissille ja ulos ko paikasta. Myöhemmin minulle tuli perintätoimisto SVEAsta perintälasku. Menin sen kanssa Espoon poliisilaitokselle ja tein rikosilmoituksen huijauksesta. En tiedä miten ja milloin asia etenee, en halua itselleni mitään hyötyä, ainoastaan tällaisten vanhojen ja nuorempienkin ihmisten huijaamisen loppuvan.
Nimim. eräs eeva

Hoidon tehnyt henkilö oli ammattitaitoinen ja sain jo ensimmäisellä kerralla hyviä tuloksia. Ostin kuuden kerran sarjahoidon. Googlasin myöhemmin kotona vastaavan hoidon hintoja ja olin kyllä tosi tyytyväinen, koska vastaavan hoidon hinta oli muualla vielä kovempi. Nyt on jo kolme kertaa takana ja näen tuloksia. Myös mukana tulleet tuotteet ovat tosi korkealaatuisia ja kosteuttavat hyvin ihoani. Olen tyytyväinen myös niihin, vaikka kotona oli hyviä tuotteita. Ei ole mitään ikävää sanottavaa.

Hei Ainolan työntekijä. Kappas vaan, kun olet ainoa ”kokemuksesi” kanssa.

Soittelu jatkuu 17.5.2018, sain samaa aihetta koskevan puhelun myös eilen jossa oli melkeinpä sama numero vain yhden numeron erolla, yritin soittaa takaisin niin numero ei ole käytössä. Onneksi en mennyt tähän, markkinoivat hoitoa kaikille ”yli 28-vuotiaille” en kuulunut tähän ikäryhmään joten luuria tuli korvaan heti.
Soittivat työnumerooni.

Itse kävin myös tuossa ”ilmaisessa kasvohoidossa”. Kasvohoito oli ihan kiva, mutta todella lyhyt ja kasvot kiristelivät hoidon jälkeen. Tuotteet eivät siis sovellu ainakaan kuivalle iholle. Tilaisuudessa piti myös peilata omia kasvojaan ja pohtia niissä olevia epäkohtia hoitajan kanssa yhdessä. Hoitaja myös löysi kasvoistani korjattavaa. Herkälle ihmiselle tällaisesta syynistä saattaa tulla paha mieli.
Käytännössä kuitenkin kyseessä on markkinointitilaisuus, jossa markkinoidaan 2600 euron hintaista vuosipakettia. Tämä sisältää n.8 erilaista käyntiä, joiden pituus on 30-45 minuuttia sekä 9 pientä putelia, joiden sisältö jää kovin epäselväksi.
Kannattaa muistaa, että 2600 eurolla siis saa normaalista hoitolasta vähintään 26 kpl tunnin mittaista kasvohoitoa, joten paketin hinta on erittäin korkea, eikä siitä saa rahoilleen riittävän laadukasta vastinetta. Kaikenkaikkiaan tämä käynti ei maksa vaivaa, jos on muitakin kiireitä elämässä.

Kävin kasvohoidossa ja myynti oli todella aggressiivista. Korostivat, että heillä on tulostakuu: asiakas voi ottaa kuvan kasvoistaan ennen hoitoja ja hoitojen jälkeen ja jos os ei ole tyytyväinen, niin saa uusia hoitoja!!?? Laitehoidoista ei osattu kunnolla kertoa. Hintoja ei ole netissä esillä. Normaali hinta ”edullisemmalle” hoidolle on 2900 e tai 2350 e, jos hoidon tilaa heti kasvohoidon jälkeen. Kalliimpi hoito oli yli 3 000 e. Kaiken lisäksi ilmaisen kasvohoidon jälkeen nenän juureni ärsyyntyivät ja poskeni turposivat. Minkälaisia kokemuksia muilla on ollut? Minulle kerrottiin, että jäseniä kauneushoitolassa on nyt 3 000. Sanottiin, että jäsenyys toisi erinomaisia etuja. Olisi kiinnostavaa tietää, kuinka moni näistä nykyisistä jäsenistä on tyytyväinen ”jäsenyyteensä”. Jos olisin ymmärtänyt etukäteen googlettaa tietoja hoitolasta, en.olisi mennyt. Onneksi en allekirjoittanut sopimusta. Huh huh! Odotushuoneessa oli 60 -70-vuotiaita naisia odottamassa hoitoon pääsyä. Älkää menkö töhän ilmaiseen kasvohoitoon. Ilmaisia palveluja tai tuotteita ei olekaan.

22.5. Juuri tuli puhelu salaiseen numerooni.
Ja kun vastasin luuri lyötiin korvaan.
Ovat aiemminkin soittaneet.
Laitoin jo numeron esitetyksi
0409401186

Tänään tuli soitto numerosta 0409401183, omani on salainen joten en tiedä mistä ovat saaneet. Selitystä oli jostain testiryhmästä, hakevat kokemuksia +28v ikäryhmästä.

Haluaisin vielä lisätä, että tekstiviesti varauksesta tuli numerosta +358409401043 ja kuitenkin alla olevassa tekstissä on vielä kolmas numero:

Hei, sinulle on varattu aika ilmaiseen kasvohoitoon ja kauneuskonsultointiin 2018-05-24. klo 10:30:00. Tapaamisen aikana kauneuskonsulttimme esittelee sinulle myös tarkemmin hoidossa käytettäviä tuotteita. Tervetuloa! Puh. 040-940 2285. Ainola kauneusklinikka, Kauppakeskus Kluuvi, Kluuvikatu 7. Sisäänkäynti Yliopistonkadun ja Kluuvikadun kulmassa olevasta lasiovesta, hissillä 4. kerrokseen.

Kiitos kommenteista, menee peruutukseen tämä aika.

Kiitos infosta! En astu jalallanikaan kyseiseen firmaan.Arvelinkin, että tuotteet ja palvelu ovat kallita, koska hoito” ilmainen” , jonka aikana samalla puhutaan pyörryksiin!Mutta että 1800 euroa!!
” Jos joku kuullostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin yleensä se valhetta.”

Hyvä, että peruitte käyntinne! Minä erehdyin käymään ilmaisessa ”kasvohoidossa”, jossa kovakouraisella ”hieronnalla” ja näillä aineilla saatiin toinen puoli kasvoistani osittain turpoamaan. Mikä lienee tämä ”allergiatesti”, joka tehtiin leuan alle? ”Kosmetologi” ei edes vilkaissut koko allergiatestikohtaa kohtaa sen jälkeen, kun oli siihen jotakin voidetta sivellyt.. Olisiko pitänyt suostua maksamaan yli 3 000 euroa, jotta olisi saanut hoidoilla takaisin omat kasvonsa? Hoidolle annettiin jopa takuu. Jos e vuoden kuluttuai tulisi tulosta, niin saisi lisää hoitoja! Valokuva olisi pitänyt otta nyt ja sitten vuoden kuluttua. Yritys saa koko ajan lisää asiakkaita, kun vanhemmat naiset eivät osaa googlettaa etukäteen näitä keskustelupalstoja. Tosi ikävää, että virolainen firma toimii näin epäeettisesti. Laittakaa sana kiertämään, muuten tätä huijarifirmaa ei pysäytä mikään, koska se on tarkistanut kaikki tarvittavat pykälät ja toimii juuri niiden mukaisesti.

Oma kokemus ja infoa: minulle soitettiin 21.5. ja tarjottiin tätä ilmaista ihoanalyysiä ja kasvohoitoa luonnonkosmetiikalla.
Kun kysyin mikä tämän takana on, kun koskaan mitään ei ilmaiseksi pyyteettömästi tarjota, niin sanoivat ettei ole velvollisuutta ostaa mitään. Kysyin myös mistä numeroni oli saatu, koska se on salainen. Soittaja kertoi, että ajanvarauksella tämä selviäisi. Tämän perusteella otin ajan, kun on tätä aikaa (olen lomalla), 23.5. iltapäivään. Tiistaina 22.5. minulle soitettiin ja tarkistettiin oliko heidän tekstari ajasta ja tulo-ohjeista saapunut.
No, kävin 23.5. varatulla ajalla ja sehän tosiaan osoittautui markkinointitilaisuudeksi. Toki iho käytiin läpi ja työntekijä vastaili kysymyksiini koskien luonnonkosmetiikan alkuperää. Toki hän ei kyennyt vastaamaan tyhjentävästi kaikkiin kysymyksiini; mm miten Amerikassa joku firma X voi tehdä ainoastaan pienen Suomen pienelle asiakaskunnalle ko tuotetta (ei oikein kuulosta businestoiminnalta) ja missä olosuhteissa raaka-aineet kasvatetaan. Kyselin tosi paljon kaikkea. Kasvohoitoa ennen tehtiin allergiatesti, ettei iho reagoi. Tämä, ettei iho reagoinut, piti vahvistaa omalla allekirjoituksella lomakkeeseen. Luin senkin tarkasti, vaikka työntekijä asetti lomakkeen aika huolettomasti eteeni. Kaikkinensa tapaaminen oli ihan ok. Työntekijä kertoi, että joku ystäväni olisi antanut numeroni ja kehotti antamaan jonkun ystäväni tiedot, jos keksin sellaisen ystävän, jota voisi kiinnostaa. Kyllähän minä tiesin, ettei ilmaiseksi mitään isoa hoitoa voi saada ja osasin olla ”hereillä” koko ajan.
Kieltäydyin ”tarjouksesta” ja eilen illalla törmäsin fb keskustelun kautta tähän ilmiöön ja tähän Kuluttajalehden artikkeliin. Pistin yöllä viestiä klinikalle, että pyydän poistamaan kaikki tietoni heidän rekisteristään ja pyydän saada tietää mistä numeroni oli heille tullut. Sain tänään vastauksen, että he poistavat muutaman päivän sisällä kaikki asiakkaiden jättämät tiedot, jos sopimusta ei siis synny. Sain myös tiedon, että he olivat saaneet numeroni LeadDesk Oy:ltä y-tunnus 2299022-8. Yritys on minulle täysin tuntematon. Yt-rekisteristä löydätte lisätietoa netistä. Toimialana ”Muu laitteisto ja tietotekninen palvelutoiminta” ja heidän verkkosivut ovat englannin kieliset.
No laitoin juuri kyssärin, että mistä ovat nimeni ja numeroni saaneet ja millä oikeudella myyneet Ainolan kauneusklinikalle. Myynnistähän tässä on kysymys. Numeroni on tosiaan salainen. Mielenkiintoista nähdä mitä vastaavat, kerron sit täälläkin.
Eniten tosiaan surettaa niiden ihmisten puolesta, jotka eivät kykene sanomaan ei tälle tarjoukselle kun kaunis nuori nainen myy terveyttä, kauneutta, luonnonkosmetiikkaa ja vetoaa ihmisen turhamaisuuteen. Tämä työntekijä muuten kertoi, että heillä käy asiakkaita Rovaniemeltä asti ja jostakin fb:sta tai täältä luin jostain Rovaniemeläisestä vanhemmasta naisesta, joka joutuu käymään hoidoissa Hesassa. Tosi kurjaa 🙁

Olin eilen juuri kyseisessä ilmaisessa hoidossa. Ja olin siihen ihan tyytyväinen, puoli tuntia markkinointia ja puoli tuntia kasvohoitoa. Puhdistus, naamio, kosteusvoide ja seerumi. Hoidon tehnyt henkilö oli suomalainen ja kosmetologi koulutukseltaan. Tiesin jo mennessä etten missään tapauksessa voi sitoutua yhtään mihinkään ja sanoinkin melkein heti että olen ihan kiinnostunut asiasta mutta en voi rahallisesti sitoutua eikä minulle sitten yritetty mitään sen kummempaa markkinoidakaan. Kyselin myös tosi paljon tuotteiden alkuperästä ja sain erilaisia vastauksia, enemmän ja vähemmän syvällisiä. Mutta ei mitään pahaa sanottavaa. Hmm, ehkä myynti olisi ollut aggressiivisempaa jos en olisi heti sanonut ettei minulla ole rahaa 🙂 Tylsää että niin monella on ollut huono kokemus – ehkä osaan vain itse sanoa tosi tiukasti ei?

Minäkin kävin ja olin tukehtua pullaan, kun kuulin hinnan. ”Ei tule kuuloonkaan”,sanoin ja se riitti. Ongelma on se, että me huonoitsetuntoiset emme uskalla sanoa ei. Tiesin jo mennessä, että kyseessä on myyntiyritys, johon on opittava vastata kielteisesti.

Sama täällä: kävin kesäkuun ensimmäisellä viikolla ’kasvohoidossa’, joka paljastui tuote-esittelyksi. Keskustellessani puhelimitse ajanvaraajan kanssa kysyin häneltä mitä työvaiheita kasvohoitoon kuului. Ja hän kertoi, että ihonpuhdistus, naamion levittäminen, kuorinta jne. Mitään näitä en saanut, sillä kaulalle levitetty voide aiheutti iholla nipistelyä ja tämän jälkeen allergisen reaktion.

Tuote-esittelijä luki tekstin suoraan paperista ja oli hermostuneen oloinen. Kysymyksiini sain epämääräisiä vastauksia tieteellisistä tutkimustuloksista ja tuhansista tyytyväisistä kanta-asiakkaista. Ja kommentteja apteekista ostamistani tuotteista, että ne ovat markettikamaa.

Kuten toinenkin kommentoija kertoi, minäkin sain peilin käteeni ja minua kehotettiin miettimään, onko ihossani jotakin korjattavaa, sellaista jonka toivoisin olevan paremmin. Kun totesin, että naamani näyttää siltä miltä se näyttää 40-vuotiaalla naisella eikä kaksikymppisellä ja olen siihen tyytyväinen, myynti-esittelijän ilme oli hapan. Hän tuli viereeni ja laskin, että hän löysi ihostani kuusi ongelmaa, johon heidän tuotteensa auttaisivat. Niinpä niin. Voin arvata, että tällainen ’iholle tuleva’ lähestymistapa on monesta naisesta epämiellyttävä. En pitänyt siitä itsekään ja minulle tällainen negatiivisuuden kautta lähtevä myyntitapa ei toimi.

Sanoin myyntiesittelijälle, että tässä vaiheessa hänen olisi hyvä kertoa minulle tuotteiden hinta. Ja kun kuulin vajaa 2000€ maksavan hinnan, totesin ettei minulla ole varaa tuollaisiin summiin. He tarjosivat myös osamaksua. Tämän jälkeen minut ohjattiin ulos hoitohuoneesta hyvinkin ripeästi ilman tuotenäytteitä tms. 🙂

Suosittelen siis, että ette mene tutustumiskäynnille. Menee tunti elämästä hukkaan ja ikävimmässä tapauksessa saa iho-ongelmia ja/tai menettää rahansa.

Tänään (8.6) minulle soitettiin numerosta 0409401186 ja tarjottiin yli 28-vuotiaalle suunnattua ilmaista ihoanalyysia ja kasvohoitoa. Käynti ei velvoita mihinkään ja painotettiin kuinka kasvohoito tekee hyvää, varsinkin kun on ilmainen. Soittaja oli äänestä päätellen vanhempi herra, luultavasti suomalainen, ei havaittavaa aksenttia puheessa. Sanoi soittavansa ensi viikolla uudelleen, kun en heti varannut aikaa. Sanoi myös, ettei hänelle voi soittaa takaisin, koska soittaa tietokoneen kautta!

Minuun otettiin myös yhteyttä, vaiko numero salainen. Väittivät Asiakastiedosta saaneensa numeron. En usko Asiakastiedon olevan leväperäinen, sillä osaltaan yritys hoitaa myöskään yhteiskunnallisia tietosuoja-asioita. Toivottavasti. Miten tällainen huijarifirma saa jatkaa toimintaansa?

Olin eilen ko. mestassa. Harmittaa etten googlettanut tätä aiemmin. Tosiaan aggressiivista markkinointia. Järkyttävät hinnat. Kun kysyin esittelyä tekevältä missä koulussa opiskellut alaa paljastui että ei missään. Epäeettistä että amatööri myyntitykki tekee muka analyysiä. Koin naisen epämiellyttävänä.

Soittelevat eri puhelinnumeroista vuorotellen minun työ- ja privaattikännykkään! Useita kertoja päivässä. Välillä kun olen vastannut niin sieltä kuuluu pelkkää hengitystä tai rapinaa, eikä kukaan puhu mitään.

Ihmetyttää tällainen häiriköinti, vaikka olen ilmoittanut heille alusta saakka ystävälliseen sävyyn että käyn tietyllä esteettisellä kauneusklinikalla hoidoissa, jossa on luotettavat tekijät joilla pitkäaikainen koulutus ja kokemus, ja etten todellakaan halua että kukaan muu koskee ihooni. Olen myös pyytänyt että poistavat nimeni soittorekisteristään, mutta silti jatkavat tätä soittelua.

Häiriköinti on jatkunut nyt erityisen tiuhana noin kuukauden verran. Soitellaan eri numeroista, joihin olen laittanut aina soittojen jälkeen estot. Kerran vastasin, luuri lyötiin korvaan. Myös noin vuosi sitten vastasin puheluun ja ihmettelin, mistä ovat saaneet numeroni, koska minulla on suoramarkkinointikielto. Kielsin soitot. Nyt niitä tulee sekä omaan, että työpuhelimeeni. Kielloilla ei ole vaikutusta. Soittelevat päivällä ja illalla.

Kuulostaa oudolta tuo että on käytetty tuotteita joista osalle teistä tullut epämiellyttäviä reaktioita. Onko kyseiset tuotteet ja niiden kaikki ainesosat varmasti EU-hyväksyttyjä?

Olen kuullut tästä soittelusta työkavereilta ensin, eivät ole suostuneet hoitoon.
Ovat soittaneet minulle useita kertoja nyt, en ole vastannut. Kiinnostaisi tietää mistä ovat saaneet tietoni, koska kukaan ystävistäni tai tuttavistani ei jaa toisten yhteystietoja minnekään ilman lupaa. Tietosuojalaki uudistui viime kuussa, joten luulisi asiallisten yritysten kunnioittavan sitä.

Ennakkoluulot heräsivät jo soiton yhteydessä mutta menin lankaan. Olis pitänyt lukea kommentit etukäteen.

Minulle markkinoitiin kasvohoito mitä todellisuus ei todellakaan ollut. 30min yritysesittely ja tuote-esittely. ”Ihoanalyysi”=katsoin itse peilistä missä vika. Hoidon alussa kävi heti selväksi ettei kyse ole ammattilaisesta. Ajan päättyessä huoneeseen ilmestyi nainen jonka selvästi tarkoitus myydä ja kun ilmaisin selvästi miten harhaan tässä oli johdettu tapaamisen todellisesta sisällöstä tai tarkoituksesta henkilö hermostui ja käyttäytyi asiattomasti!

En suosittele kellekään! Älkää vain menkö! Ei ole kasvohoito! Tuotteet +hoidot (jotka tulee ostaa yhdessä) +1600eur! Täyttä huijausta!

Ihoanalyysi joka katsotaan peilistä? Tuo on harhaanjohtavaa markkinointia!

Varsinainen ihoanalyysi on sellainen kaiken kattava toimenpide jossa kasvojen iho kuvannetaan laitteella, ja se mittaa ihon huokoset, pigmentaatiot, uv-vauriot, juonteet, ihotulehdukset (akne), epäpuhtaudet, verisuonimuutokset ym. ja monet kauneusklinikat käyttävät sellaista apunaan ennen kuin asiakkaalle tehdään sopiva laitehoitosuunnitelma asianmukaisin tuottein, eli halutaan katsoa iho hieman pintaa syvemmältä jotta sitä osataan hoitaa oikealla tavalla.

Minulle myös äsken soitettiin ja tarjottiin ilmaista kasvohoitoa, Heti epäilykseni heräsivät , varasin ajan ja sain tekstarin mikä paikka on kyseessä sitten googlasin ja löysin tämän sivun ja peruutin ajan. Minulla myös suoramarkkinointikielto, en kysynyt mistä ovat numeroni saaneet mutta luulen että jossain messuilla olen osallistunut johonki arvontaaan ja sitä kautta ovat numeroni saaneet. Hyvä että on tällaisnen sivu. Toibvottavasti eivät ala häriköidä.

Sain myös soiton tänään, soittaja esiintyi Juhani Palmu nimellä… Meinasin kuolla nauruun 😀 Olin lukenut
jostain tästä huijaukseta, joten kun kertoi ilmaisesta kasvohoidosta sanoin heti ei kiitos ja lopetin puhelin.

Sain tänään soiton. Voi että…Menin koukkuun 😕eli aika varattu. Soiton jälkeen kuitenkin laitoin googleen kyseisen kauneushoitolan nimen ja löysin tämän artikkelin. Perun ajan huomenna. Kiitos tiedosta!
Itselläni iho huonossa kunnossa ja raskaana eli en halua mitään huonoja huijaustuotteita iholleni. Kauhea.

Yritin soittaa ja perua ajanvarauksen, mutta ei ole mahdollista. Kukaan ei vasta ja puhelu lopetetaan. Minulla kaksi numeroa.

Kävin läpi tänään ihan saman prosessin kuin monet muut ennen minua. Soitettiin työpuhelimeen ja tarjottiin ilmaista kasvohoitoa. Vähän homma alkoi jo haiskahtaa mutta mielenkiinnosta menin kuitenkin. Olisivat halunneet jo heti tiskille tultaessa nimen ja syntymäajan ”menee kuulemma vain asiakaspalvelijalle”, syntymäajan jätin laittamatta. Eipä tainnut olla edes gdpr-lait tällä firmalla vielä hallussa.

Kasvohoito koostui yli 30 min selostuksesta ja myyntipuheesta, mitään kunnon perusteluja ei missään vaiheessa millekään saanut. Esittelijällä/asiakaspalvelijalla ei mitään nimilappua tms. Asiallinen ja mukava oli kuitenkin. Halusivat allekirjoituksen lappuun että vahvistan etten saanut allergista reaktiota heidän tuotteistaan. Sitten iskettiin varsinaisten hoitojen hinta, joka muuten oli hyvin kotikutoisen näköinen. Tavalliselle paperille printattu lappunen muovitaskussa! Yli 1600€!

”Kasvohoidon” tekijällä ei selvästi mitään kauneudenhoitoalan koulutusta, mätetään kaikki mahdolliset rasvat ja seerumit osittain oman meikin päälle. Pyydetään itse arvioimaan omaa ihoaan peilin kautta. Kohteliaasti kieltäydyin asiakkuudesta ja sanoin että prioriteetit on muualla tälläisten summien suhteen. Sain kuitenkin kasvohoidon ja ystävällisesti saatettiin huoneesta hoidon jälkeen…Ymmärrän kyllä hyvin paineen suostua sopimuksiin. Käynnillä myyntiaikeet tulivat nopeasti selville. On parempiakin tapoja käyttää aikaansa kun kuunnella turhanpäiväistä myyntipuhetta.

Kuinka kauan tälläinen toiminta saa jatkua, miksi tähän ei puututa, itse joudu maksamaan 1000 euroa kun menin lankaan!

Minulle on soiteltu viime viikolla ja tänään numerosta 0409401186 ja 0409401185. En ole onneksi vastannut kun olen ollut töissä, enkä aioa vastata luettuani nämä.

Minulle on soiteltu viime viikolla ja tänään numerosta 0409401186 ja 0409401185. En ole onneksi vastannut kun olen ollut töissä, enkä aioa vastata luettuani nämä.
Kävin esittelyssä tänään. Hieno paikka. Onhan se nyt selvää ettei mitään saa ilmaiseksi. Sain meikinpoiston ja jonkun naamion. Ihan jees. Mukava esittelijä. Kyselin lisätietoja laitehoidoista, vastaukset pinnallisia. Kun kaikki oli ohi näytettiin hinnastoa.
Kerrottiin että joku tuttava on varmaan käynyt heillä ja antanut puhelinnumeroni.
Sanoin heti kättelyssä että kiitos ei, ja pyysin että voitteko olla jatkossa soittamatta.
Kerroin että minulla on puhelimessasi suoramarkkinointikielto, että miksi soitatte?

Te ei hauku! Tämä hyvä yritys…käyn jo kolme kerta.. ei mitä onkelma tosi todella ystävällis henkelökunte.. ladukaas hotio hyvä palvelu kiva klinkkia. Nyt sas loppu haukuminen minä maksai 2600e hyvästä ladukaasita tuoteet…..!! Toimi hyvän minun ihola…..

Hah hah! 😀 Oliskohan sama henkilö kun markkinoi näitä ”ilmasia hoitoja”. Firman oma trolli!

Teksti kuulostaa samalta kun naisen puhe puhelimessa eli todennäköisesti on 😀

Ilmainen kasvohoito kuulosti ihan mukavalta, ja ilman mitään sitoumuksia.. mutta näiden kommenttien perusteella haluan vain peruuttaa ajan ja säästää itseni huonoilta tuotteilta ja tuputtamiselta..

0409401187 on myös heidän numero. Eilen soittivat enkä ollut mitään heistä ennen kuullut.

Ei ollut mitään ongelmaa tyrmätä puhelu heti alkuunsa. Mulle ei puhelimitse ylipäätään mitään myydä, ellen itse ole ottanut ensimmäistä kontaktia jollain keinoin.

Mutta kommenteista törkeältä toiminnalta kuulostaa.

Olin etsimässä kosmetologipalveluja, kun tämä herra soitti numerooni, jossa on markkinointiesto. Olin kiinnostunut, koska se tuntui uudelta ja erilaiselta, ehkä se auttaisi. Nyt muutaman hoidon jälkeen, en suosittele kenellekään. Hoito kestää tuskin 45 minuuttia kerta, hinta 200 euroa. Sanovat, että poistaa ryppyjä jne., mutta en ole huomannut mitään vaikutusta. Vaikuttaa huijaukselta. Tästä firmasta pitäisi olla enemmän informaatiota mediassa, jotta ihmiset osaisivat varoa.

Toiseksi laskutuksessa on jotain hämärää, maksut eivät mene heidän tililleen. Kyseessä on rahankeräys, mutta onkohan kyseessä myös veronkierto? Eikö viranomaisten olisi syytä tutkia tämän firman toiminta?

Toiminta edelleen samaa mitä edellä kuvattu. Tosi aggressiivista. Miksi ei viranomaiset tee mitään? Selvä huijaushan tämä on. Sopimuksia tehdään painostamalla. Kävin tänään ”ilmaisessa” hoidossa. Tyttö selitti nyt kovin, että nyt vain kokeillaan tuotteita, mutta ”hoidot tehdään laitteilla”. Kun kysyin mitä laitteita luvassa, oli vastaus ”no, laitteita”. Väitti vielä niiden tehoavan maksaläiskiin. Kun huomautin olevani itse diplomi kosmetologi vm. 1982 tuli pitkä hiljaisuus. Sitten sanottiin 8 x laitehoidon maksavan 1688,- ja se sisältää voiteet ja seerumin, ja niitä saa myös kotiin! Enpä ole ennen kuullut, että joku tekee kosmetologiset hoidot ilman tuotteita…Pyysin saada hinnaston mukaani, jotta voin tehdä ostopäätöksen rauhassa, sanottiin hinnaston olevan SALAINEN! Saamatta myös jäi puhelimessa luvattu yövoidenäyte, eikä tosiaankaan kyseessä ollut kasvohoito, kuten puhelimessa luvattiin.

Kävin muutama päivä sitten tässä ilmaisessa ”kasvohoidossa”. Ei voi kyllä muuta sanoa kun, että täyttä huijausta koko juttu ja ei ollut kyllä kasvohoidosta tietoakaan. Kun aikani oli niin minut saatettiin huoneeseen jossa nuori tyttö rupesi esittelemään tuotteita ja kertomaan kauneusklinikasta. Siinä sitten kuuntelin ensin noin puoli tuntia selostusta tuotteista ja hoidosta joka olisi minulle sopiva. Kovin jäi kyllä epäselväksi kaikki. Sitten kerrottiin, että tarjous 9 tuotteelle ja 6 x45 min hoidolle on noin 1840 euroa. Sain jäädä miettimään tätä siksi aikaa, että minulle tehdään tämä ”kasvohoito”. Tämä tyttö sitten puhdisti ihoni, kuori ja laittoi naamion ja sillä välin huoneeseen tuli toinen nainen joka oli jo valmiiksi laskenut minulle paljonko summa olisi osamaksuna ( 24 kk 73,35) ja heti olisi pitänyt maksaa 150 euroa ja saisi tuotteet mukaan. Kun tämä naurettava ”kasvohoito” oli ohi minulta kysyttiin haluanko ryhtyä tähän sarjahoitoon. Ilmoitin, että en ole halukas sitoutumaan näin suurella summalla, koska ei ole mitään käsitystä heidän hoidoistaan tai tuotteistaan. Minulle vaan sanottiin, että jos en heti sitoudu tähän niin tarjous ei ole enää voimassa vaan koko setti 1000 euroa kalliimpi. Minulla ei nyt ollut aikomustakaan ryhtyä kyseiseen hoitojaksoon, mutta ei voi kuin ihmetellä heidän toimintaansa. Toivottavasti ihmiset pysyy kaukana tästä klinikasta. Niin ja puhelimessa luvattu yövoide jäi saamatta.

Yhä jatkavat soittoja, kohderyhmänä 28+ ja työnumeroon tuli mullekin soitto. Sanoin, että en kuulu kohderyhmään ja puhelu loppui siihen.

Lankaan menin. 🙁

Minulla on erittäin vähän kokemusta kasvohoidoista tai ihon hoitamisesta. Ajattelin, että voihan sitä loman kunniaksi käydä kokeilemassa ja sinisilmäisyyttäni annoin puhua itseni ympäri ja nyt on iso lasku tulossa. Järkeilin asian niin, että voihan sitä itseensä välillä vähän panostaa, mutta kun kotona aloin Googlettaa firman nimellä totuus alkoi valjeta.

Toivottavasti tämä touhu saadaan loppumaan mahdollisimman pikaisesti!

Mulle kävi samalla tavalla ☹️. Tosin nyt vedän näitä tuotteita naamaan toista päivää, ja tuntuu että ihoa kiristää, vaikka piti kosteuttaa tosi paljon. Voihan ….

Minua on tänään yritetty tavoittaa tästä numerosta ja toisesta numerosta 040 9401303 (jonka soittajasta löytyy myös vastaavaa kommenttia). Näiden kommenttien perusteella taidanpa jättää kumpaankin vastaamatta.

Minulle soitettiin tänään numerosta 040 940 1184 ja tarjottiin ilmaista kasvohoitoa. Kasvohoito on kuulemma suunnattu yli 28-vuotiaille ja kysyttiin, kuulunko kohderyhmään. Onneksi muistin, että tällaiseen toimintaan liittyi jotain hämärää ja kieltäydyin saman tien. Luuri meni kiinni välittömästi.

Kävin esittelyssä tänään. Hieno paikka. Onhan se nyt selvää ettei mitään saa ilmaiseksi. Sain meikinpoiston ja jonkun naamion. Ihan jees. Mukava esittelijä. Kyselin lisätietoja laitehoidoista, vastaukset pinnallisia. Kun kaikki oli ohi näytettiin hinnastoa. Reilut 1600€ kahdeksasta hoidosta joihin menee yhteensä noin vuosi. Aineet kuuluu hintaan, riittävät n.5-8kk. Kun totesin että jos ne siis riittävät vaikka 6kk, tarvitsen toisen samanlaisen setin. Sain nähdä hinnaston josta laskin niiden maksavan karkeasti 650€. Eli vuoden hoidot ja rasvat n.2300€. Eli ilman osamaksua ja siten korkomenoja n.200€/kk. Kiitin kohteliaasti. En kokenut tilannetta painostavana, lähinnä todella huvittavana. Olipahan kokemus 😀

Kävin esittelyssä tänään. Hieno paikka. Onhan se nyt selvää ettei mitään saa ilmaiseksi. Sain meikinpoiston ja jonkun naamion. Ihan jees. Mukava esittelijä. Kyselin lisätietoja laitehoidoista, vastaukset pinnallisia. Kun kaikki oli ohi näytettiin hinnastoa.
Kerrottiin että joku tuttava on varmaan käynyt heillä ja antanut puhelinnumeroni.
Sanoin heti kättelyssä että kiitos ei, ja pyysin että voitteko olla jatkossa soittamatta.
Kerroin että minulla on puhelimessasi suoramarkkinointikielto, että miksi soitatte?

Mulle on soitettu nyt 10 min sisään kahdesti, numeroista jotka tässä keskustelussa on mainittu. Olen kertonut, että minulla on suoramarkkinointikielto. Ensimmäinen soittaja oli huonosti suomea puhuva nainen, toinen suomalainen mies. Ensimmäinen löi luurin korvaan, toinen pahoitteli ja toivotti kohteliaasti hyvää päivänjatkoa. Jos soittavat vielä, kerron tekeväni heistä ilmoituksen (tai kokeilen tuota tietoturvajuristikikkaa). Minullakin on salainen numero.

040 940 1184 ja 040 940 1185 soittaneet mulle työpuhelimeen tänään, eli vois päätellä että selaavat vaan firmojen nettisivuja ja kuvien perusteella valitsevat soitettavat, työkaverikin sai puhelun. Suomea puhuva mies, mutta otti ein kyllä asiallisesti. 🙂

Minulle soitettiin tänään numerosta 040 9401303. Jokaiseen kysymykseeni vastattiin faktisesti, ilman tarkempia lisätietoja joten haiskahti lapulta lukemiselta. Varasin kyllä ajan mutta peruin sähköpostitse googlettelun perusteella. Huh.

Anonuumi 11.7.2018 klo 12.30

Minullekin herra-henkilö soitti n.viikko sitten ilmaisesta kasvohoidosta….kyselin heti markkonointiammattilaisena,mistä olivat numeroni saaneet…suoramarkkinoinnista kuulemma.Sanoin heti,että en osta yhtään mitään ja asiallinen suomea puhuva herra kertoi kaiken olevan ilmaista,ei mitään ostopakkoa.No lomalla tässä olen,asun Espoossa,joten lupauduin kyseisenä aikani,mikä minulle sopi.
Meitä oli kymmenisen” höynäytettyä” naista aulassa odottamassa kutsua sisään.Kaikilla oli sama aika,kun haastattelin naisia.

Joo ihme paperi piti täytää….eipä se nyt minua haittaakaan.

Nuori nainen nimi alkoi S-kirjaimella tuli hakemaan”kasvohoitoon”. Kyseli,mitä tuotteita käytä,käynkö kosmetologilla ja oikein muka kirjasi ylös.Utelias,kun olen kysyin mistä moiset tuotteet tulevat,kertoi niiden tulevan Kaliforniasta,ja tuotteiden nimi on Mere….äiti,eli ovat nin hoitavia kuin äiti.Tosin Mere oli kirjoittu väärin,ranskankielentaitosena huomasin.
Kun kysyin ,kuka tämän firman omistaa,sain vastaukseksi virolainen pariskun,asuvat kuulemma Suomessa ja suomalainen mies.Klinikka on toiminyut vuodesta 2015,ja heitä on kuulemma töissä n.25 ”hoitajaa”

Puhdistus,ja sitten joku syvähoito 10 min. hän tulee sitten takaisin, puhdistus…kuulemma minulla on tosi kuiva iho….mikä ei pidä ollenkaan paikkaansa ja seerumia silmiin
.Kerroin kokeillenei useita silmävoiteita elämäni aikana ja aina silmät turpoavat ja rasvat eivät imeydy.Siihenkin löytyi vastaus….heillä on seerumi,joka imeytyy ,ei tahraa.
Olen nyt ollut päivän kotona,silmäluomet turvonneet,ihan rasvassa myös koko iho….Kun itselläni oli aika paljon tietoa ja kyselin……Sitten alkoi tenttaus,paljonko minulla olisi varaa laittaa heidän hoitoihinsa.Kerroin olevani pienituloinen eläkeläinen, eikä minulla ole euroakaan sijoitta heidän” hoitoihinsa”…..asia ,sillä selvä,saatteli ovelle,kysyin vielä,että tässäkö tämä nyt oli…kyllä
Eli lankaan menin,vaikka olin kuullut ”huijauksista” ystävättäreltäni….suosittelen jättämään väliin,ettette tule huijatuksi …. paitsi jos löytyy useita tuhansia löysää rahaa.
Mutta olihan kiva käydä mekkopuotien aleissa….ja nauttia helteestä….

Minulle soitettiin tänään numerosta 0409401186 ja tarjottiin ilmaista kasvohoitoa ja uuden kosmetiikkasarjan esittelyä. Kun kysyin kosmetiikkasarjan tuoksuttomuudesta ja sanoin, että minulle tuotteen pitäisi olla tuoksuton, lyötiin luuri korvaan. Jäi niin huono maku tästä, että aloin tutkia kuka oikein soittikaan ja tämä koko kuvio selvisi minulle. Laiton toiminta siis jatkuu.

Soittaa joka stanan päivä numeron loppu osa vain muuttuu. Ikinä en ole niihin vastannut. Tarkistan kaikki numerot aina googlettamalla numeron.

Onko hoito oikeasti kelvotonta, vai ovatko kommentoijat suuttuneet vain siitä, että se on heille liian kallista?
Jos tutkii hoitoloiden sivuja, hoitokuurit ovat hinnakkaita. Parikaan tonnia ei pitkalle riitä.
Virossa on paljon laadukkaita kauneudenhoitopalveluita, virolaisomistus ei tee hoitolasta huonompaa.
Onko kukaan paikalle mennyt ollut tyytyväinen hoitoon?

Itse kävin paikalla viime viikolla ja olin täysin tyytyväinen palveluun. Minulle soittanut henkilö kertoi suoraan että kyseessä tutustumiskäynti klinikalle joten osasin jo odottaa että minulle myös yritetään myydä tuotteita, mikä on siis täysin luonnollista. Ehkä täällä pauhaaville kirjoittelijoille ei mainittu että tutustuniskäynti kyseessä(pitäisi kyllä tajuta itsekkin), tai sitten he pahoittivat mielensä tajutessaan että ovat köyhiä. Klinikalla myytävät paketit ovat hinnoiltaan aivan kilpailukykyisiä muidenkin klinikoiden hintojen kanssa.

oikeesti, kuinka naiivi voitkaan olla? 😀 eikö nämä kymmenet, jopa sadat kokemukset sano sinulle mitään?

….minäkin menin onkeen , vaikka olin valmistanut tietoisesti että myyntipuhetta tule.
Aluksi olis tullut. 2 v maksusitoumusta kuumaksulla 160€, kun en suostunut näin ison summan tehti heti 1 v sopimus 100€ kuumakselle.
Voi harmi miten katun nyt kun huomaan että iho punotta ja kuperoosa on pahentunut.
Sopimusta ei saa mitenkään purettu.
Miten tässä eteenpäin ?

Ei varmasti ole ykskään ollut tyytyväinen niiden hoitoihin!!
Hei pari tonnia hoidoista jotka tehdään jollain ”laitteilla” ja muutamasta pienestä purnukasta, jotka ei vuotta kestä – Halooo?!?
Toi koko firma on niin shady kun olla ja voi!!
Ne vaan rikastuu rikastumistaan, kun on uskomattoman paljon ihmisiä jotka menee kusetukseen sinisilmäsenä

Minäkin ensin kävin siellä ja vasta sitten googlasin. Ainolassa mut vastaanotti venäjää puhuva nainen, joka osittain käytti suomalaisia termejä (täh!). Kysyi koko ajan henkil¨kohtaisia kysymyksiä esim. onko lapsia ja missä käyn t¨¨ïssä. älkää vastatko näihin rakkaat ystävät! Ihmetytti, kun vastaavaa koulutusta ei ole, hoito kesti 10 min ja puheita 50 min! Kesken hoitaja tuli joku manageri ja vinkkasi, että saan 500 euroa alennusta jos allekirjoitan paprut tänään. Sain lopuksi pinetä purkkia tuota mere-voidetta. Mutta miten se sama voide sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille 28-99??? Outo paikka, mua nauratti. Jos on vapaa aika sitten käy vaan huviksesi, mutta kännyt ja kortit jätä ottamatta.

Ilmainen kauneudenhoito on muuttunut maksulliseksi ainakin osittain. Offerilla on tarjous 15 euroa ja normaalihinta kuuleman lähes 100 euroa…en nyt muista tarkkaan. Saan näitä Offeriumin tarjouksia ja on siellä ollut ihan pääasiassa asiallisia kampaamo ja kauneusalan yrityksiä, jotka siis hankkivat tarjoushinnalla uusia asiakkaita. Tämä Ainola etsii uusia huijattavia. Kävin aikoinaan tuon kamalan ns. ihonhoidon ja onneksi säästyin sorrtumatta ostamaan. Silloin pyysivät vielä ystävienikin puhelinnumeroita ja tämä nyt ainakin on laitonta tai ystävältä väärin antaa toisen numeroa tällaiseen. Miten tämä Ainolan touhu saa jatkua – se on ollut kuluttaja-asiamiehien käsittelyssä, eri lehdissä ja näillä keskustelupalstoilla. Minulle on soiteltu myös tuon eka käynnin jälkeen, joten mistä ne nää puhelinnumerot saavat. Varokaa myös jos siis menette, antamasta tietojanne siinä kun tullessanne pitää täyttää heidän kaavakkeensa. Antakaa nyt ainakin väärä osoite ja missään tapauksessa ei mitään henkilökohtaistaa muutakaan. Kyseessä on todella hämäräperäinen yritys joka toimii ympäri maailmaa vähän eri nimillä tosin. Googlaa nyt vaikka nimellä Desheli.

Siis sivulla offerilla.com löytyy tämän Ainolan tarjous ihonhoitoon eli
”Virkistävä ja puhdistava kasvohoito Kluuvissa -80%
Ainola Kauneusklinikka
Kluuvin kauppakeskus
75,00€  15,00€ ”

Niiin että sellaista tänään. Offerilla.com on ihan ok juttu mutta Ainola ei ole.

Mua harmittaa oikeasti tosi paljon, koska olen käynyt todella monissa ihanissa hoidoissa ja kampaamoissa Offerillan kautta. Harmillista, että vetävät itsensä lokaan tällaisen paskalafkan vuoksi. Älkää ihmiset menkö Ainolaan! Minulla olisi ollut aika sinne huomenna, kun en älynnyt ensin googlettaa, mutta peruin löydettyäni kaikki nämä kommentit ja kokemukset kyseisestä firmasta. Miten tuollainen paikka voi olla vieläkin pystyssä?

Jippii, tulipa taas puhelu jossa hyvää suomea puhuva nuorehkon kuuloinen mieshenkilö tarjoaa ilmaista kasvohoitoa. Puhelu tuli numerosta 040-9401185. Mulle ei useasti ole soiteltu, taisi olla kolmas kerta.
Sanoin, että ei kiinnosta, lopettakaa soitteleminen. Tuskin siitä mitään apua on. Soittavat taas jossain vaiheessa. Mulle puhelut tulevat työnumeroon, oma numero on salainen .
Nyt kun luin näitä kokemuksia niin liityn ihmettelijöiden joukkoon: miten tämä firma saa jatkaa toimintaansa ?

puhelu tuli siis juuri äsken ja en voinut vastata… vastaajaan ei tullut mitään viestiä, joten arvelin että se tuli tästä lafkasta…. puhelu tuli numerosta 0409405292. Huomaatteko että tuo alku on tämän keskustelulistankin puhelinnumeroissa sama eli 040 940 – ja sitten jatkuu erilaisena. Prepaid liittymiä kai????

Minullekin yritettiin soittaa numerosta 040 940 2539. En ehtinyt vastaamaan ja soitin takaisin. Ei edes hälytysääntä, vaan heti automaatin vastaus englanniksi , ettei siihen numeroon voi soittaa. Hyvä, että löysin tämän viestiketjun ettei jäänyt enempää vaivaamaan. Tosin ärsyttää tuollainen asiattomuus! Voi kumpa kukaan ei menisi tuohon lankaan. Loppuisi soitot perhana vieköön.

Hei sain juuri vastaavan markinointisoiton. Ystävällinen tyttö kutsui ilmaiseen hoitoon ja kertoi luonnonkosmetiikkasarjasta. Kysyin tarkemmin ja katsoin samalla http://www.sivua. Esittelyhoidon tekisi ja ihoni hoitotarpeen arvioisi kauneuskonsultti.Kun kysyin ovatko hoitajat koulutettuja kosmetologeja ei tyttö osannut vastata vaan kertoi vain tekevänsä näitä ennakkoajanvarauksia.
En aio mennä. Ja kiitos kaikille kommenteista ja kokemuksien jakamisesta.

Minulle soitti vanhemman herrasmiehen kuuloinen henkilö ja tarjosi ilmaista kasvohoitoa tutustumiskäyntinä yli 28-vuotiaille. Kuulemma sijaitsevat niin syrjässä (Helsingin ydinkeskustassa) että yrittävät saada uusia asiakkaita tarjoamalla ilmaisia hoitoja. Menin lankaan ja varasin ajan, jonka kuitenkin peruin. Soitot ovat jatkuneet ainakin numeroista ‭040 940 2285‬ ja ‭040 940 1303‬.

Olen lähettänyt palautetta mutta mitään ei näköjään tapahdu!

Toimivat nippanappa lain puitteissa. Ei voi syyttää siis mistään laittomuudesta. Asiattomuudesta ja ahneudesta ei tule rangaistuksia. Siksi tämä puskaradio on ainoa mahollisuus vaikuttaa toimintatapaansa ja johan tälle yritykselle on tämänkin viestiketjun mukainen huomautus. Siskot olkaa rohkeita. Kiitos kaikille.

Hah! Erehdyin hakemaan tuohon lafkaan töihin kun hakivat aulasihteeriä. Sen jälkeen kerroin ystävälleni tästä kys. firmasta ja hän sanoi heti että käyppäs lukemassa kirjoitukset netistä. Laitoin heille sähköpostia perästä että ennen kuin edes avaattekaan työhakemustani niin ilmoitan että en halua olla osana tällaista huijausfirmaa. Miten nuo ihmiset voivat nukkua yönsä hyvin? Miten voi tänä päivänä olla moinen edes lain puitteissa sallittua? Ihan jo pelkästään tuolla ”Ilmaisella kasvohoidolla” houkuttelu on jo markkinointina niin alhainen tapa että luulisi jo moisen olevan aika iso riski maineelle kun ihmiset jakavat kuitenkin totuuden netissä. Hyi hyi. Nimim. Omatunnon omaava hoitaja

Desheli huijaus toimii ympäri maailmaa, tosin eri nimillä. Saadaan henkilö allekirjoittamaan velka ja siitä sitten perintään. Luin äsken Vietnamissa toimineesta samasta yrityksestä, joka on siellä ollut eri nimillä. Meilläkin tuo DeAura oli Deshelin nimen yhteydessä vähän aikaa. Nimi on pakko muuttaa kun nykyään tieto leviää.
lainaus vietnamilaisesta sivustosta:
”On the social networks, numerous groups named “DeAura scam” have been established with thousands of members joining. This may be one of the reasons why DeAura had to be renamed. The parent company was renamed to Venesa in last March, while its spas also took on the names Lily, Aphrodite Eros, Camellia, Freyja, and ….”
Myös muista maista tietoa löytyy vaikka kuinka paljon – scam on se avainsana näihin kielteisiin kokemuksiin.
Tässä on kai tärkeintä, että tällaisesta markkinointitavasta tiedetään. Ei niin helposti mene lankaan.Varmasti vastaavia tulee.
Mikähän on Ainolan klinikan seuraava nimi??? Pitäisi sinne rappukäytävään saada varoituskyltti: Varokaa Ainolaa!!! No joo, se on laitonta ..mutta. Ylen ohjelma vaan tästä jutusta esim. MOT ohjelmaan.

Soittivat äsken (6.8.2018) tarjosivat ilmaista kasvohoitoa. Eivät tienneet oikeaa ikäänii, enkä ollut tarpeeksi vanha. Joten suosittelivat, että antaisin tämän yllätyksenä äidilleni. Joten varsin ajan. Tulin lukemaan muiden kokemuksia ja nyt kun yritin aikaa perua puhelimitse niin heihin ei nään saanut yhteyttä.

Menin lankaan minäkin, kun en tajunnut guuglata etukäteen. Samat tarinat kuin muilla, paitsi että halvalla ovat teille myyneet tai tarjonneet. HIFU-ultraäänihoitosarjan hinta oli normaalisti yli 4000 eur, mutta minulle 3190 eur, jos ostan. Monesti kehotettiin tekemään päätös, joihin napakasti sanoin, etten ole luvannut sitoutua mihinkään, enkä sitoudu. Myyntipuheetkin sain loppumaan jonkun ajan kestettyä, kun sanoin että haluan sen luvatun hoidon. Yhdeksästä tuotteesta suurin osa sitten annettiin hoitona. Jälkikäteen ajateltuna ja näitä viestejä luettuani onneksi mitään vahinkoa tai muita reaktioita ei tullut. Mutta tehtiinhän se allergiatestaus alussa, eli ei pitänytkään tulla 😉 Olisi pitänyt kuitenkin olla allekirjoittamatta sitä paperia kuitenkin… Noh, mutta mitään sopimusta en siis tehnyt, joten toivottavasti perästä ei kuulu.. Tunnin mainostettu kasvohoito kesti myyntipuheineen 40 min. Nyt tiedän kertoa muillekin ja jos soitot jatkuvat, tiedän myös miten suhtautua. Kiitos kaikille näistä tiedoista! Täytyy jatkossa olla tarkempi…

Minulle soitettiin tänään numerosta 040 251 7018. Soittavat nähtävästi nyt jostain muustakin numerosta. Lupauduin tarkistamaan kalenterista onko mahdollista tulla ilmaiseen kasvohoitoon. Soittavat minulle myöhemmin aikaa. Onneks luin täältä tästä, jotta tiedän etten kyseiseen lafkaan mene!

Siis kaikki numerot tuntemattomilta syysniin, jos alkava 040 251.. Tämän laitan jakoon myös toisaalla… Kyllä me siskot nää nujerretaan.

Mulle soitettu nyt tämän viikon aikana seuraavista numeroista:
040 251 7018
040 940 2527
040 940 2475
040 940 2520
040 940 2537
040 940 2474

Varasin ajan, tekstari tuli numerosta 040 940 1043. Pitkään aikaan en ollut vastannut 040 940 -alkuisiin numeroihin, koska aina se on joku myyjä. Tuohon 040 251 -alkuiseen sitten vastasin ja päädyin tänne puhelun jälkeen. Peruin heti ajan ja laitoin estot kaikkiin noihin numeroihin. Pitkin kesää on noi 940-alkuiset numerot soitelleet.

0401933546….tähän numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä…. tällainen soitto täällä ei siis ole sama alku ku ennen. Mikään muu yritys ei soittele mulle.

Eiköhän oteta ihan porukalla ihan facetoface ihonhoidot. Oikeen tuhat immeistä tulossa ja jatkossa kukaan ei osta mitään. Sitähän ne tarjoaa. Olen ollu siellä ja tiedän että tulee luufinnejä ja couperosaa ja iho on kamala…..mutta tähän varautuen nätisti todeten meidän olevan kauniita jo nyt. Ideaa johdetaan jostain muualta, se nätti valkotakkinen tytteli on syytön.

Minkä takia ihonhoito on tärkeää?

Iho on ihmisen suurin elin. Sen tärkeimpiä tehtäviä on suojata kehoa bakteereilta ja viruksilta eli ulkopuolisilta hyökkäyksiltä. Iho antaa suojan myös auringonvalolta sekä saasteilta. Iho on siis ikäänkuin puolustuslinjan ensimmäinen muuri.

Harvoin vain tulee ajateltua kuinka kovalle rasitukselle iho joutuu joka päiväisessä elämässä. Arki vie mennessään, on töitä, harrastuksia, perhejuttuja ja vaikka mitä. Tämän kaiken pyörityksen keskellä ihonhoito jää usein huomioimatta tai se kuuluu niihin perusrutiineihin, aamupesu – iltapesu. Usein ihonhoito on automaatio, mitä ei tule sen enempää ajatelleeksi. Toisinaan tulee luettua joku hyvä juttu naisten lehdestä jostain uudesta ihonhoitotuotteesta ja mietittyä, että tuota munkin pitäisi käyttää. Saatatkin mennä ostamaan sen uuden tuotteen ja käytät sitä joko ihastuen tai pettyen. Ihastuneena tuotteesta tulee yksi lisä ihonhoitorutiineihin ja pettyneenä purkki jää vähän käytettynä kaappiin odottamaan suursiivousta. Ja joskushan niitä purkkeja on siellä aikamoinen määrä, eikö vain? Juuri tästä syystä kosmetiikan ostaminen on niin kamalan vaikeaa. Mistä sitä oikeasti tietää mikä tuote sopii juuri omalle iholle? Minkä tuotteen tuoksusta tykkää niin paljon, että sitä voi käyttää joka päivä? Mistä tietää sopiiko tuotteen hajusteet lainkaan omalle naamalle?

3 syytä hoitaa ihoa

Helpottaaksemme tätä tuskaa kokosimme yhteen 3 tärkeää syytä hoitaa ihoa. Nämä syyt ovat juuri ne, joiden ymmärtäminen helpottaa päivittäisen kosmetiikan valintaa ja vähentää kaapissa seisovien purkkien määrää, toivottavasti ainakin.

1) Ihon kunto vaikuttaa yleiseen hyvinvointiin

Iho toimii kehosi tehokkaana suojamuurina. Ihosi suojaa kehoa ympäristön uhkilta kuten saasteet, UV-säteily, kemikaalit, bakteerit ja virukset. Ihosi tehtävänä on myös auttaa kehon lämpötilan säätelyssä eli iholla on erittäin moninaisia tehtäviä. Kaikki ihon tehtävät auttavat kehoasi toimimaan oikealla sille suunnitellulla tavalla. Mikäli yksi osa kehon toiminnoista lakkaa toimimasta sille tarkoitetulla tavalla, ilmenee se usein oireena tai jopa sairautena. Ihosi kunto on siis merkittävä myös yleiseen hyvinvointiin.

2) Hoitamaton iho vanhenee todella nopeasti

Ihosi tarvitsee ravinteita aivan samalla tavalla kuin kaikki muutkin toiminnot kehossa. Ihosolut toimivat niille tarkoitetulla tavalla ainoastaan silloin, kun ne saavat tarvittavat ravintoaineet käyttöönsä. Ihosolusi tarvitsevat vettä, rasvaa sekä ravintoaineita kuten E-vitamiinia toimiakseen optimaalisella tavalla. Mikäli ihon solut eivät saa tarvitsemiansa ravintoaineita, ne alkavat ikäänkuin kiukutella eli oireilla. Tämä näkyy esimerkiksi kuivana ja hilseilevänä ihona. Kuiva iho menettää nopeasti kimmoisuutensa ja tämä näkyy lisääntyvinä juonteina.

Ihon vanheneminen kiihtyy merkittävästi silloin kun ihoa ei hoideta oikealla tavalla. Varma tapa saada nopeasti juonteita ja ryppyjä, on käyttää ihon hoitoon ainoastaan vettä ja saippuaa. Kumpikaan näistä ei nimittäin ravitse ihoa millään tavalla. Vesi kyllä puhdistaa ja saippua vie lian pois ihon pinnalta, mutta sen jälkeen iho jää ikävissään huutamaan niitä ravintoaineita. Juuri niitä aineita, jotka takaavat iholle kyvyn pysyä ravittuna, hyvinvoivana ja kimmoisana. Näitä ravintoaineita ei ikävä kyllä riitä ruoasta saatuna iholle asti kovinkaan paljon.

3) Hyväkuntoinen iho ilahduttaa

Jos olet joskus kärsinyt iho-ongelmista, tiedät kuinka ikävää ja häiritsevää se on. Iho näkyy aina, tavalla tai toisella. Hyväkuntoinen ja hyvältä näyttävä iho on yksi merkittävä ilon tuoja arkielämässä. Tietyllä tapaa yksi murhe vähemmän. Sitä ei vain huomaan ennen kuin sen menettää. Tiedät varmasti mitä tarkoitan.

Ihon hoitamisen vaikutukset ovat aivan samanlaiset kuin hampaiden hoitamisessa. Mitä pidempään olet asian suhteen välinpitämätön, sitä vaikeampaa ja työläämpää vahinkojen korjaaminen on. Siksi arkipäiväinen ihonhoito on tärkeää hyvinvoinnin hoitamista, joka päivä.

Miten nämä 3 syytä sitten auttavat sinua valitsemaan oikeanlaista kosmetiikkaa?

Kosmetiikan valinnassa on aina tärkeää miettiä mikä ihon kunto on juuri nyt ja mitä tavoitellaan. Kaupan kosmetiikkahyllyllä on paljon vaihtoehtoja mistä valita – kuivalle iholle, vanhenevalle iholle, rasvaiselle iholle jne. Pitäisi oikeasti olla alan ammattilainen, että supermarketin hyllymetreistä osaisit valita juuri sinulle sopivan tuotteen. Tosin valikoima on usein niin suuri, että ammattilainenkaan ei osaisi valita, vaan vaipuisi epätoivoon ja nappaisi mukaansa ulkonäöltään ja myyntilupauksiltaan parhaimman purkin. No tämä ei auta nyt yhtään eteenpäin.

Miten sitten valita kun olo kosmetiikkaosastolla on kuin lapsella karkkikaupassa. Tässä se neuvo tulee. Etsi käsiisi kosmetiikan ammattilainen, joka rajaa ihotyyppisi mukaan tuotteet siten, että pääset valitsemaan sinun iholle sopivista tuotteista. Ammattilainen osaa valita tuotteen ihonhoidollisen tavoitteen mukaan ottaen huomioon ihon mahdolliset erityispiirteet tai yliherkkyydet. Ammattilaisen kanssa teet harvoin virheostoksia, varsinkin jos olet päässyt kokeilemaan tuotteita esimerkiksi kasvohoidon yhteydessä. Tiedät miltä tuote tuntuu iholla ja miltä se tuoksuu. Olet kuullut ammattilaiselta miten tuote vaikuttaa ja miten sitä käytetään.

Ammattilainen osaa myös tehdä ihollesi sopivan hoitosuunnitelman, mikä auttaa ihoasi pysymään hyvässä kunnossa arjen pyörityksen keskellä. Juhliin valmistautuminen on sitten erikseen. Siinäkin ammattilainen on timanttinen apu.

AINOLASSA ei ole yhtään ihonhoidon asiantuntijaa. Muuten tarina on ok, mutta hoitosuunntelman tekee höpö höpö asiantuntija. Maksaa vaan aika lailla….

Täysin samaa mieltä noista asiantuntijoista- mistähän se ammattiauttaja sitten valitsee kun salkussa on vain yhdenlaisia tuotteita kaikille ihotyypeille ikähaarukassa 28-70. Kirjoitus on sitäpaitsi hyvin lukijaa aliarvioiva. En nyt ihan tollo ole ja tuskin pakkkauksen ulkonäön perusteella mitään ostan. Sitä paitse olen kyllä ihan yliopistotasolla opiskellut histologiaa ja soluoppia.

Sain työpuhelimeni soiton Ainolasta. Murtaen Suomea puhuva nainen tarjosi ilmaista kasvohoitoa. Tietenkin ymmärsin, että hoidon ohella tultaisiin tarjoamaan hoitotuotteita, mutta ostopaikkoja ei ole. Kokeilu epäonnistui täysin, kun minut vastaanottanut henkilö ryhtyi pitämään 40 minuutin ”klinikkamyyntipuhetta” . Hän toki kertoi selvästi, että myynti kestäisi 40 minuuttia ja hoitokokeilu 10 minuuttia. Totesin, että en ole aikeissa ryhtyä klinikan vuosiasiakkaaksi ja poistuin. Puhelinmarkkinointi on asiatonta, koska itse palvelu ei vastaa luvattua. Itse maksan mieluummin kuntokeskuksen kuukausimaksua kuin myyntipuheessa mainittua kauneuden personal trainerin maksua.

Soittivat aiemmin kesällä ja nyt uudelleen. Puhelun aikana jo heräsi epäily, mutta en ehtinyt lukea tätä sivua tarkemmin puhelun aikana. Varasin kuitenkin ajan, minkä peruin äsken tekstarilla siihen numeroon, mistä varausvahvistus tuli. Lisäsin vielä, että numeroni pitää poistaa heidän tiedoistaan eikä minulle saa soittaa enää uudelleen. Saa nähdä toimiiko kielto. Ainut mistä keksin numeroni heille päätyneen on Kluuvin kanta-asiakasrekisteri tmv., kun kerran Kluuvissa sijaitsevat. Mihinkään heidän kilpailuihin ym. en ole osallistunut.

No eihän tämä ole nyt tottakaan! Samainen mukavankuuloinen, leppoisa mieshenkilö soitti nyt työnumerooni, mikä ei ensisijaisesti ole edes minun nimissäni vaan organisaation.

Eipä ole siinä mitään huvittavaa, että 82 v äitini joutui vastikään manipuloinnin ja hujauksen kohteeksi tässä samaisessa kauneushoitolassa, jonka toiminnasta em. kommentit ovat peräisin. Huijauksen hinta on n 2000 e. Selvitän seuraavaksi, voidaanko Suomen lain mukaan ko. sopimus peruuttaa. Vanhukset ovat ilmeisen helppo kohde näille helppoheikeille. Järkyttävää, että Suomessa saavat tällaiset firmat toimia.

Sain juuri itsekin soiton. Huonolla suomella kyseltiin että kuulunko tiettyyn ikäryhmään ja kerrottiin ilmaisesta kasvonhoidosta. Tehtäisiin kuulemma ihoanalyysi ja herkkyystesti. Oli aikamoista myyntipuhetta. Puhelinnumero näytti olevan 0402517018.

Mulle tuli eilen puhelu numerosta 040 251 7018, olin juuri herännyt unilta ja virolaisesti murtaen suomea puhuva nainen tarjosi ilmaista kasvohoitoa, kertoi että 8 vaiheinen kasvohoito on ilmainen eikä sido mihinkään, saisin myös purkin yövoidetta kotiin testattavaksi. Kertoi myös että on mahdollisuus tutustua heidän hoitoihinsa. Varasin ajan ensi maanantaille. Vahvistus tekstari tuli samoin kuin muilla numerosta 040 940 1043

Nyt vasta kerkesin googlettaa ja näköjään on niinkuin epäilinkin; koittavat myydä törkykalliita hoitoja. No puhelinmyyjiin yleensä tehoaa kun kertoo että nytkin kaikki laskut on jo ulosotossa etten sinne mitään uutta viitsi laittaa. Saa katsoo miten ottavat tuolla tiedon vastaan tässä lafkassa.. Ajattelin uteliaisuudesta mennä katsomaan millainen ”hoito” on kyseessä. Mitään ei ole varaa ostaa, mutta alkoi mietitttämään että tuleekohan ihoreaktioita, mulla kun on seborroinen ihottuma ja se reagoi välillä voimakkaasti ihan apteekin/markettien rasvoihinkin.

Innostuin puhelimessa luvatusta kasvohoidosta, sanottiin että saa kasvohoidon ja tuote-esittelyn yht 90 min. Sain sulavaa opeteltua myyntipuhetta noin tunnin ja itse hoitoa n.15 min. Hoito tehtiin vain osaan kasvoja, hyvin pintapuolisesti. Hoidon kestäessä meni ”hoitaja” pois huoneesta ja toi silmieni eteen (makasi rasvat naamassa) punaisen lapun jossa maksusuunnitelma hoidolle jota hän oli yrittänyt myydä jo yli puoli tuntia. Hoidon saisin nyt 3190 eurolla, jos en päätä heti on se 4190.
Heti tuli maksaa 150 e ja saisin mukaan 9 tuotteen kasvotuotesarjan ja hoitojakso kestäisi 10 kk johon kuuluu 1/kk käynti kosmetologin luona.
Reagoin heti että mukaan annetut purkit 50 ml ei varmasti kestä 10 kk. Kyllä kestää tai jos ei niin saat edullisesti 40 % alennuksella OSTAA lisää. Kysyin mikä on lähtöhinta, 190e /purkki oli vastaus.
Lupaukset hoitojen tehosta olivat niin taitavasti puhuttu ja kaikkiin epäileviin kysymyksiini vastattiin päätä pyöryttävästi, että olen pettynyt itseeni kun annoin sen tehota. Pian istuin sopimushuoneessa jossa haluttiin allekirjotusta paperiin jossa ei mainittu ostajan oikeuksia tai esim hoidon tavoitetta. Paperilla myyjä halusi varmistaa, että saa rahat ja että asiakas varmasti ymmärtää, että kaupalla ei ole purkuoikeitta eikä tuotteilla palautusoikutta. Kaiken huipuksi piti ruksittaa kohta jolla asiakas vakuuttaa että häntä ei ole painostettu ostoon.

Pelin henki oli, että jos et allekirjoita ennenkuin lähdet ovesta ulos on tämä 1000e kalliimpi ja mitään näyte tuotteita ei ollut kokeiltavaksi. Oli vain yksi kasvohoitosarja jonka piti sopia kaikille ihotyypistä ja iästä huolimatta.
Puhuin tästä eräälle tapaamalleni kosmetologille. En saanut lausetta loppuun kyn hän jo kauhistui ja kertoi, että heitä varoitettiin Ainolan kauneuaklinikasta jo kosmetologikoulussa.
Hän sanoi ja minä voin yhtyä häneen: pysykää kaukana Ainolan kauneusklinikasta ihme että se saa jatkaa toimintaansa.

Ps. Pääsin eroon klinikasta, mutta se ei ollut helppoa ja se olisi tarina erikseen.

Hei! Täällä on edelleenkin paljon ihmisiä jotka tarvitsevat tietoa miten sopimuksesta pääsee eroon! Kiitos!

Näin on ja yksi niistä. Reklamaatio tehtyy Ainolan kauneskliinikkan ja Swean oy pankin, ei vastauksia. Yrittänyt kuluttajaneuvontaan soittaa, ei ole onnistunut. Kuluttajaneuvonta. fin kautta netissä en saa selville sähköpostin osoitteesta. Sopimus Ainolan tehtyy ja mainosuhriksi tultua 28.01.2020.Kahden hoitoon jälkeen kevälla alkoi covit 19.Tähen saakka tilanne sekävä ,kuukauserät päällä. Mitä tehdä? Kliinika n.s huijaa ja ainoa mahdollisuus kuluttajariitääkunta tai käräjäoikeus.
P s hoito oli tarkoitettu voiteet + laitehoito! Nyt voiteet loppuvaiheessa ja osat päivämäärät loppu. Ja kuka korvaa kallit tuotteet? Miten asikkaat saattaa olla varmoja ettei koko Kliinika menee konkurssiin?
Onko meillä edes velvollisuus maksaa kuukauserät etukäteen ilman hoitoa saamata? Kaikki on sekävä ja vie yöunet.

Hei,
Luin sinun tarinasi Kaunisklinikka Ainolasta. Sain itse viikko sitten allekirjoitettu sopimus. Kaupateon hetkellä vähään hämmästytti millä keinoilla minua palvelut henkilö yritti tavutta minua allekirjoittamaan heidän kanssa sopimus. Vasta myöhemmin luin näitä muiden ihmisten kertomuksia ja ymmärsin että minua on huijattu. Harmitta suuresti!
Mistä sinä sain apua ja kuinka onnistut perumaan sopimuksen? Kiitos jos kerot. Tässä on minun s.p. osoite mabj0202@gmail.com
Terveisin
Marina

Kiitos kaikille kommentoineille. Epäilin soiton saatuani, että tilanteessa on jotain filunkia. Toivottavasti ehdin perua varatun ajan ajoissa. Huolestuttaa iäkkäiden kanssasisarieni puolesta moinen todella härski toiminta. Pitää uskoa isoäitini neuvo; mitään et elämässä ilmaiseksi saa!

Uskomatonta , onko Suomessa lakia ? Huijari voi tehdä mitä vain. Kuluttaja-asiamiehen pitää käydä kokeilemassa, ennen kuin tekee päätös: palvelu pelottava , ahdistava. Pelkäsin todella omasta turvallisuudesta niin vihaisia kosmetologin olivat.

Kiitos kun olette kommentoineet. Soittaneet ovat monta kertaa, mutta nyt tiedän mistä on kyse. Ei ainakaan ihonhoidosta. Ikävä juttu monille ”repsahtaneille”.

Onneksi olette kommentoineet, kiitos. Sovin puhelinmyyjän kanssa ilmaisesta kasvohoidosta 14.9. Teidän tarinoiden perusteella peruin aikani.

Hei! Muullakin soitettiin ja varasin ajan. Mut haluan perutta. Ei ne vasta puheluun lähetin viestin. Mut ei tullut vastaavista. Miten voin peruta? Tai jos en peruta tuleko miten laskuja?

Jätät vain menemättä. Ei ne voi laskua lähettää, jos et ole saanut sieltä mitään. Pelkän ajanvarauksen perusteella ei voi laskuttaa

Minulle on soitettu nyt yhteensä viisi kertaa numerosta 040 251 7018, sekä työpuhelimeen, että omaan puhelimeen. En ole vastannut, enkä nyt aiokaan, kun tiedän mistä on kyse.

Olen saannut montakymmentä puhelua 040-940 alkuisesta ja lisäksi saman verran 040-921 alkuisista numeroista. Viimeiset neljä numeroa vaihtuu aina! Jos vastaan, luurin toisesta päästä ei kuulu mitään vaan hetken kulttua saan luurin korvaan. Raivostuttavaa!!!! Liekö kuuluu samaan huijarihommaan?

Pyydettiinkö muita allekirjoittamaan sopimus että tehty allergiatesti? Itse allekirjoitin tällaisen lähtiessäni sieltä tänään. Eikai voinut olla joku maksusitoumus tms. En lukenut paperia kun pyysi vain allekirjoituksen että on tehty kaulalle allergiatesti. Apua!
Muuten onneksi etten sortunut huijaukseen. Mietin kyllä kovasti mutta en sitten tarttunut syöttiin.

Hei, en oikein ymmärrä tätä keskustelua ja mustamaalausta. Kukaan ei pakota teitä menemään ilmaiseen kasvohoitoon, johon sisältyy konsultin tuotteiden ja palvelujen esittely. Kukaan ei myöskään pakota teitä allekirjoittamaan mitään eikä eritoten sitoutumaan mihinkään, mihin ette halua.

Itse kävin ilmaisella käynnillä. Asiat esitettiin mielestäni hyvin selkeästi eikä minulle jäänyt mitään epäselväksi. Asiallisesti myivät palvelujaan.

Hyvänen aika ihmiset, käyttäkää järkeänne! Ja kysykää, jos ette ymmärrä. Tällainen syyttely ja mustamaalausta en on mielestäni kerrassaan hölmöä.

Tässä ei mielestäni ole mistään mustamaalauksesta kyse, ihmiset kertovat omia kokemuksiaan mitä ovat kokeneet käydessään ko.firmassa, ja hyvä niin että tietoa on saatu, se käynti siellä ei ollut mikään miellyttävä kokemus, suorastaan pelottava, ihmettelen että kyseinen firma saa edelleen jatkaa toimintaansa!

Kyseinen yritys myös palkkaa työntekijöitään vastamaan näihin ilmoituksiin. Nippanappa toimii laillisesti – peiliin ei kyllä ole tällä firmalla katsomista….. Ihan huijausjuttu – mutta toimii näköjään.

11. ja 12.10. tavoiteltu työpuhelimeen numerosta 0402517019, kertoi olevansa kauneusklinikka Ainolasta.
Niitä ei edelleenkään haittaa vaikka ei ehtisi, he järkkäävöt sinulle kyllä aikaa vaikka yöllä 😅

Jos tarjoavat vielä täältä näitä ilmaisia ”happihoitoja” niin varaan tästälähin ajan ja jätän menemättä. Siis jos sattuvat soittamaan numerosta jota en ole vielä estänyt. Kyllä se jossain vaiheessa menee jakeluun toisessa päässä!

Sama! Soittaa päivittäin ja nyt kun en vastaa niin alkoi soittamaan monta kertaa päivässä.. Estot päälle!

Tänään taas tuli puhelu numerosta 0409402493 – olen aikoinaan ollut tässä ihonhoitoirveilyssä ja nauran vieläkin sille hulppealle allergiatestille … huh huh mikä farssi. Minulle on tehty laboratoriossa ihan oikeita allergiatestejä ja en usko että 15 minuutin aineen sively iholle tuottaa mitään oireita…jotta se siitä. Mutta soiteltu on ja kun joskus vahingossa vastasin, kielsin soittamasta enää. Mutta taas tänään….. en kylläkään enää vastaa. Tämä on typerää. Vetäisivät nyt numeroni yli pitkän mustan viivan. Ihan turh soittaa kun en ikinä enää astu Ainolan kauneusklinikalle. Muuten huomenna menen OIKEALLE KOSMETOLOGILLE.

Minä kävin tänään tuossa maksuttomassa happihoidossa ihan mielenkiinnon vuoksi. Happihoito kesti valehtelematta 2 minuuttia :-). Totesin hoitajan sitä tehdessä, että ystävättäreni motkotti minulle juuri tänään, että saman happihoidon saat, kun menet koiralenkille tuulisella, sateisella ilmalla lenkille. Hoitaja ei pitänyt vertauksesta lainkaan.

Alkuun todella tiedusteltiin mitä ”tärpättejä” käytän naamallani ja todella kaikki apteekkituotteet teilattiin markettikamaksi, joka ei siis voi mennä sinne syvempiin ihokerroksiin. Nuori nainen kysyi, enkö siis todellakaan käytä mitään kosmetologin tuotesarjaa ja kun vastasin myönteisesti, eli käytän Gerneticin voidetta (joka on siis kehitetty alunalkujaan palovammojen hoitoon) niin tämä merkki ei ollut tuttu.

Hiukka ihmettelin sitä, että tämä ihonhoito-osuus tehtiin niin, että jotain puhdistusainetta levitettiin kasvoihin ja sitten kuorintaa ym, eikä sitä oikein missään vaiheessa puhdistettu pois. Siihen vaan sitten voiteet ja silmänympärysvoiteet päälle ja valmista tuli.

Kesken hoidon tuli sitten tämä toinen nainen tekemään kauppoja ihan tosissaan. Siinä vaiheessa paljastin, että olen asianajaja ja mietin vielä tätä asiaa tykönäni, ennen kuin allekirjoitan mitään. Sain olla loppuajan kutakuinkin rauhassa, eli mielestäni agreessiviseksi kokemani kaupankäynti loppui siihen. Lopuksi hoitaja kuitenkin muistutti, että jos en tänään tee päätöstä, niin summa nousee parilla sadalla eurolla. Totesin rauhallisesti, että ihan rauhassa vaan :-). Saapas nähdä, jatkavatko soittelua vielä.

Kävin tänään. En ostanut mitään, sanoin tiukasti ei. Sain lyhyen kasvohoidon, näyterasvan ja ystävällistä mutta selvästi ”myynti”puhetta… turha käynti kokonaisuudessaan.

Kävin myös , ilmaisessa happihoidossa, onneksi en ostanut mitään.
Hirveä paikka, likainen ja huijaus menetelmä mielessä. Älkää kukaan menkö sinne.

Minulle yritettiin tehdä yli 4000 e kauppaa, ja kun en siihen suostunut , niin happihoidot jäivät sikseen eli en saanut minkäänlaista hoitoa, soitettiin takaisin ja puhelimenpäässä oleva ihminen oliko joku paikan päälikkö ? niin oli aivan ihmeissään ja esitti tietämätöntä ja oli ihan ihmeissään että näin oli tapahtunut, mutta kun näitä lukee niin tämä firmahan on ihan erikoistunut huijaamaan ihmisiä.

tänään 29.10.2018 Ainola on mainostaa ilmasta happihoitoa. Taatusti samanlaista huijausta kuin se muka ilmainen kauneushoito!!1

No minun elimistössäni keuhkot ottavat hapen ja sitten punasolut kuljettavat veressä tämän happiatomin oksihemoglobiinina (ei siis kaasuna) ja sitten happea tarvitaankin soluhengityksessä ja solussa oksihemolglobiini luovuttaa solun hitaaseen palamiseen. lämpöä ei synny koska ATP- toimii hetkellisenä varastona lämmölle. Mutta Ainolassa happi menee suoraan ihonläpi soluihin. Samoin myöskään kaupiteltava kollageeni ei siellä hajoa mahalaukussa, kuten muuten valkuaisaineille tapahtuu. Siellä kollageeni menee suoraan ihon läpi. On se ihme paikka tuo Ainoa. Varmaan ainoa maailmassa. tv. biologi yliopistotasolta

0402517010, 0409401043, 0409402285 soitettu sekä omaan että työpuhelimeen tänään ja eilen ja tarjottu ilmaiseksi vaikka mitä hoitoja ja tuotteita jos pääsen tunniksi käymään. Onneksi on Google 🙂

Sain tänään soiton Ainolasta, jossa tarjottiin ilmaista kasvohoitoa,jonka aikana kerrottaisiin tuotteita. Googlasin tuon paikan puhelun aikana, ja kerrottuani, mitä löysin, naishenkilö oli kovin ärtynyt. Sanottuani, etten nyt kyllä ota tarjousta vastaan, toivotettiin äkäisesti hyvää päivänjatkoa.

Sain tänään numerosta 0402517010 Ullan puhelun ja mainosti tätä. Kesäkuussa viimeksi eri numerosta soitti mieshenkilö. En varannut aikaa.

Kirsti 2.11.2018
Minulle on soitettu useampaan kertaan kesän aikana ja ehdotettu eri päiviä kasvohoitoon,
menin sitten lakaan ja varasin ajan 5.11. päivälle.
Katsoin kuitenkin tänään tietoja ko yrityksestä ja onneksi huomasin, että toiminta ei taidakaan olla mitä siitä kerrotaan.
Kysyin nimenomaan varatessani aikaa, etteihän tämä käynti sido mihinkään ja minulle vastattiin ettei????
Peruin varaamani ajan tänään ja olen tyytyväinen.
Ihmettelen vaan, että miten tällainen toiminta on edelleen mahdollista???

Kiitos tästä ketjusta. Sain soiton tänään 8.11. ja suostuin varaamaan tunnin kasvohoidon, koska se oli ilmainen. Totta kai tajusin, että samalla tapahtuisi markkinointia. Mutta luettuani tämän ketjun soitin ja peruin aikani ja kielsin koskaan enää soittamaan minulle tai kuulisivat jurististani. Nyt voi sanoa, että onneksi on netti.

Unohdin sanoa, että soitto tuli numerosta 0402517010. Ja peruutussoiton soitin numeroon 0409402285. Jos soittavat minulle kertaakaan uudestaan, tulen kirjoittamaan tänne ketjuun asiasta. Ja by the way, oma puhelinnumeroni on salainen ja kun kysyin mistä he saivat sen, vastaus oli Lead Venture Oy. Nettihaussa tarjotaan tilalle nimeä LeadCloud, joka lienee samaa firmaa. Harmittaa, että tämän firman toimintaa ei kukaan tutki. Moni tässä ketjussa sanoi, että heidän numeronsa on salainen tai että heillä on suoramarkkinointikielto, joten tuntuu todella kummalliselta.

Miksi Offerilla on lähtenyt tähän touhuun mukaan? Ei se ennenkään ole ollut täysin puhtoinen maineeltaan, mutta tällaisen yrityksen kanssa työskentely on jo ihme. Lähettäkäähän Offerillalle viestiä, että lopettavat Ainolan mainostamisen sivuillaan!

14.11. Olin ilmaisessa kasvohoidossa tänään. Todella härski tapaus kokonaisuudessaan. Odotin kyllä myyntiä ja tuote-esittelyä, mutta näin järkyttävää ja systemaattista huijasyritystä en uskonut kohtaavani Suomessa. Tietenkin sanoin ”ei ” tuhansien eurojen paketeille. Toivon nyt, ettei kasvohoito aiheuta vielä allergista reaktiota. Harmittaa jälkikäteen, etten lähtenyt kävelemään pois kesken myyntipuheen heti kun aloin tajuamaan mistä on kyse.
Varokaa Ainola kauneusklinikkaa ja varoittakaa iäkkäämpiä henkilöitä ja ystäviänne.

Pari viikkoa sitten soitettiin ja tarjottiin ilmaista kauneushoitoaikaa. Vastasin, että elän niukin varoin ja etten ole potentiaalinen asiakas jatkossakaan- eli tämä ei ole hyvä idea. Soittaja vänkäsi vastaan, että ei se haittaa ja että kannatta kyllä tulla siitä huolimatta.

Olin todella väsynyt ( eli vesivaurio muuttoa tehnyt edellisen yön) ja päivätyö, joka vaatii keskittymistä- en yksinkertaisesti kaksi tuntia nukutun yön jälkeen jaksanut olla edes töykeä lopettaakseni puhelua- vaan helpompi oli suostua.

Jäi askarruttamaan, että mikä muu motiivi voisi olla kuin markkinointi / tuputtaminen. Tuskin tässä sentään on kyse yleisestä hyvän tekemisestä, kulttuurista tai tavasta vaikuttaa olemassa oleviin käytäntöihin kantaa ottavasti: Kaunis ja edistyksellisinkin/ ajanmukainen ajatus olisi, että hyvin tehty työ haalisi asiakkaita viidakkorummun kautta – tai kertyisi yleiseksi hyvinvoinniksi. Ja sitä kautta palautuisi klinikan omaankin kannattavuuteen jotain kautta…

Eilen googlasin paikan sijaintia tänään sovittuun käyntiini – mutta törmäsinkin näihin kirjoituksiin. Onneksi!!!! Ja peruin ajan.

On erittäin huonon maun mukaista hämätä ihminen varaamaan aikaansa ja tulemaan klinikalle muka kasvohoitoon, kun kyse tosiasillisesti onkin siitä, että hän lukitaan kasvojenhoito- tilanteeseen ja aloitetaan siinä pelkästään myyntiin tähtäävästä tuotesittely. Viitaten siihen, mitä alussa kirjoitin, niin kyse on tosiaan selkeästä valehtelusta. Puhelimessa luvattiin, että ei haittaa vaikka ei ole aikomusta tulla jatkossa tai ei ole halukkuutta sijoittaa tähän.

Jos olisin mennyt, niin olisin kokenut tilanteen todella ahdistavana ja lähtenyt kesken pois!

Tänään olisi aika, päätin googletella ja jätänpä menemättä, kuulostaa pahalta allergiset reaktiot ja huonot tuotteet, hienoa että ihmiset kirjoittaa kokemuksiaan 👍. En jättäisi menemättä markkinoinnin vuoksi koska selkeästi ilmoitettiin että puoli tuntia hoitoa ja puoli tuntia ihonhoidon ohjausta, jonka ymmärsin markkinointihetkeksi, vähän kuin nämä loma-asuntoesittelyt. Pitää vaan olla kylmähermoisen ystävällinen ja kieltäytyä ostamasta 😉.

Olen käynyt ja vaikka hoito sinänsä oli ihan ookoo, niin en suosittele. Myyntityö oli todella agressiivista, mutta luovuttivat lopulta, kun johdonmukaisesti vastasin, että en ole myytävistä hoitopaketeista kiinnostunut. Mieluummin kuitenkin jatkossa maksan kasvohoidosta. Niitäkin saa todella edullisesti, kun malttaa googlailla.

Soittaa numerosta 041 4773262 (jopa minulle, salaiseen numeroon). Ei tullut selvyyttä mistä on saanut numeroni, vaikka asiaa kysyin. Kuulemma suoramarkkinointikielto ei päde, kun he eivät yritä myydä mitään.
En ottanut ilmaista hoitoa vastaan.

tänään soitettiin numerosta 0414783917. Myös markkinointikielto päällä enkä tiedä mistä sai numeroni. Nyt kun googlasin ja luin näitä kommentteja, niin en kyllä aio mennä varattuna ajankohtana paikalle.

Jos pyydetään ilmaiseen kasvohoitoon, niin tottakai samalla pyritään markkinoimaan tuotteita tai hoitoja. Kuinka ihmiset ovat niin tyhmiä etteivät ymmärrä, että kyse on markkinoinnista. Minusta tämä on varsin selkeää eikä siinä ole mitään laitonta. Kävin tänään esittelyssä ja hoidossa ja kaikki sujui hyvin.

Just kävit hoidoissa ja super hyvin meni. Nuorruit vuosia…. no olethan toki töissä Ainolassa ja vastaamassa näihin komentteihi täällä. Opetelkaa olemaan uskottavampia. Sitä paitsi Ainolalle on huonoa mainosta väittää ihmisiä (siis asiakkaita) tyhmiksi.

No enpä ole Ainolan leivissä enkä ollut ennen käyntiä kuullutkaan ko. firmasta. Kommenteistanne huomaa, että ainoastaan omat mielipiteenne ovat oikeita eikä mitään muuta mieltä saa olla. Jos minulla oli ok kokemus, niin väitätte. että minä olisin jotenkin valheellinen. Onhan tuo nyt aika ala-arvoista. Voi hyvät hyssykät ihmiset. Ottakaan nyt järki käteen ja tajutkaa, että jos joku pyytää näytehoitoon, tottakai on kyseessä markkinointi, mitä muuta oikein luulette?
Eri asia on tietysti, jos markkinointi on jotenkin aggressiivista, mutta omalla kohdallani ei siis ollut. Kyllä lehtimyyjät ja sähkösopimusten ja puhelinsopimusten myyjät tuolla kauppakeskuksissa ym ovat kanssa hankalia eikä niistä meinaa päästä eroon. Kyllä moni on mennyt tilaamaan esim. lehden puhelinmyyjältä. Ovatko nämä kaikki myös huijareita kuten nimitätte tätä Ainolaa? Tai automyyjä, joka tarjoaa ilmaisen koeajon ja yrittää sen jälkeen houkutella teitä kaupantekoon? Ymmärtäkää nyt ihmiset, että ette saa mitään ilmaiseksi, vaan useassa tapauksessa myyntipuheen kuunteleminen on se hinta jonka maksatte ”ilmaisesta” tuotteesta tai palvelusta. Älkää menkö tuollaisiin paikkoihin, jos ette tätä ymmärrä.

No ettette te osaa siellä Ainolan leivissä….positiivinen vastaus tuhasien eurojen ihotuotteiden myynnistä olisi kyllä kuulostanut ihan vilpittömältä. Ei kannata halventaa ja pilkata niitä, jotka ovat siellä ns. hoidoissa käyneet. Pilkka voi osua omaan nilkkaan. Mikään ammattitaitoinen bisnesyritys ei toimi näin. Olen ollut tyytymätön vaikkapa lehdenmyyjään, mutta ei haukuttu tyhmäksi eikä myöskään autonmyyjät, kun ei kaikilta ole ostettu autoa. Kohteliaita nää myyjät ovat olleet vaikkei kauppoja ole tullutkaan. Ainolassa on tavoitteena mollata ne, jotka uskaltavat kritisoida. Huomatkaa lukijat, että tää on maailmanlaatuinen kampanja ja vaan eri nimillä…. nimillä Deaura, Desheli …. jne tää toimi Suomessa ennen ja viesteistä ja guuglaamalla löytyy missä ja millä nimillä toimii nyt.

Kannattaa muistaa että EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaan henkilöllä on oikeus saada tietää itseään koskevien tietojen käsittelystä, eli henkilöllä on oikeus esim. tietää mistä henkilötietonsa ovat peräisin ja että kuka on luovuttanut ne käyttöön. Tämä astui voimaan toukokuussa 2018.

Ei riitä että kerrotaan puhelintarjouksen kohteelle, että jos joku tuttu on ne hänen tietonsa heille joskus antanut ja siksi soittavat. Pitää vaatia tutun nimi joka on näin tehnyt.

Tämä taho esiintyy rivien välissä ikään kuin lääketieteellisesti pätevänä tahona: he korostavat myyntipuheessaan olevansa ”klinikka” (sana viittaa yleensä lääketieteelliseen toimintaa) ja antavansa pitkäkestoista ”hoitoa” ”ongelmiin”. Tuotteet ovat esittelijän mukaan parempia kuin apteekista ostettavat ihonhoitotuotteet (!). Diagnoosi ”iho-ongelmasta” tehtiin sen pohjalta, että mainitsin pyynnöstä ihoni olevan pakkasella kuiva. Mikäli en hoida ihoani jatkuvasti heidän tuotteillaan, konsultti sanoi olevansa pakotettu toteamaan sen totuuden, että laiminlyön ihoni TERVEYDEN hoitoa. Kysyin konsultilta, onko hän kenties lääkäri, kun hän antaa tällaisia lausuntoja ihoni terveydestä. Luulisi tällaisen myyntipuheen alkavan kiinnostaa jo terveysviranomaisia, kun joku asettuu ikään kuin lääkärin asemaan ”klinikallaan”, vaikka kyse ei todellakaan ole mistään terveydenhoidon instanssista.

Kuulostaa että näitä tapauksia on lukemattomia. Uskomatonta, että tämä yritys yhä saa jatkaa ”toimintaansa”, vaikka näitä tapauksia on jo ainakin kahden vuoden ajalta. Jokaisen uhrin (tai heidän omaisensa) kannattaisi ehdottomasti kääntyä kuluttaja-asiamiehen puoleen ja edelleen raportoida tästä yrityksestä. Luulisi, että koska ovat jatkaneet samalla strategialla edelleen, virkakoneistolla olisi hampaita puuttua toimintaan.
Etenkin epäilyttävää on, että mitä kautta henkilöiden numerot on saatu. Itsellänikin on salainen numero, mutta olen saanut jo kahdesta oudosta numerosta soittoja, missä toisessa päässä ollaan hiljaa ja puhelu katkeaa. Pienen numerogooglettelun jälkeen jäljet johtavat tämän firman ”markkinointiin”, missä siis osalle soitetuista tarjotaan näitä ns. ilmaisia hoitoja ja lopun tiedämmekin. EU:n uuden tietosuoja-asetuksen myötä yrityksen tulisi todellakin olla avoimempia markkinointistrategiastaan, eli mistä ovat numeronsa saaneet.
Häiritsevät, toistuvat häläripuhelut eri ihmisille vaihtuvista numeroista ovat hyvin omituinen osa tätä markkinointikuviota, mihin toivoisin kuluttaja-asiamiehenkin tai jonkun muun virkamiehen voivan puuttua.

Minulle soitettiin täältä juuri hetki sitten, ja pyysin henkilöä toistamaan paikan nimen ja syötin tiedon heti Googleen. Tämä sivu löytyi sitä kautta. Uskomaton huijausyritys! Puhelinnumeroni on salainen, joten herää kysymys, että mistä puhelinnumero on löytynyt…

Moi kaikille! Sain myös puhelun tänään 17.12.2018 numerosta 0414783917 ja korostettiin ettei tämä ilmainen käynti sido mihinkään. Kysyin että mistä ovat saaneet numeroni (joka myös salainen) ja vastattiin että heidän markkinoinnin kautta? 040940-alkuisista on soiteltu minulle vuoden mittaan varmaan 20 kertaa, olen luullut kyseessä olevan lehtimyyjä niin en ole vastannut, mutta ovatkin vissiin olleet Ainolan sakkia. Sanoin ettei minulla ole aikaa ilmaiseen hoitoon ja soittaja ymmärsi ja lopetti puhelun ystävällisesti. Toivon etteivät ihmiset mene lankaan ja tilaa tuhansien eurojen hoitoja/tuotteita!

Soitettiin Ainolasta, varasin ajan. Hyvä että luin nämä, mielenkiinnosta menen, mutta nyt hyvällä varatumisella! Onneksi myös rahat jo käytetty eli hoitoja en pysty kuitenkaan ostamaan!

Olen ollut Ainolan hoidoissa. Ihan miellyttävää, kuulemma poistaa ryppyjä. En osaa sanoa, onko mitään myönteistä tapahtunut ja onko tulos kestävä vai katoaako muutamassa viikossa. Hoitokerta kestää noin 40 minuuttia, niitä on yhteensä seitsemän + yksi kerta, jossa tehdään ohjelma. Kokonaishinta oli minulle noin 2500 euroa, johon kuuluu muutamia tuotteita. Panin merkille, että hinnat saattavat vaihdella. Samasta hoidosta pyydetään eri ihmisiltä eri aikoina erilaisia hintoja. Laatu/hinta -suhde vaikuttaa huonolta. Vaikka hinta olisi puolet maksamastani hinnasta, pitäisin sitä kalliina. Yritys tekee ainakin voittoa, mikä lienee tarkoituskin – tosin kyseenalaisin keinoin. Tämä on ala, jossa tuloksia on vaikea mitata, siksipä on helppo huijata ihmisiä.

Eilen ja toissapäivänä tuli neljä soittoa numerosta +358414783917 ja tänään kerran numerosta +358414717711. Aikaisemmin muistakin numeroista. En ole vastannut koska tiedän tasantarkkaan kuka soittaa ja ei kiinnosta suoda huijareille yhtään aikaa.

Minulle soitettiin äsken kyseistä klinikasta. Ihmettelin mielessäni mistä numeroni on saatu koska minulla on markkinointikielto. Annoin äijän höpöttää asiansa ja mietin mielessäni että ilmaisia lounaita ei ole.. Kun mies rupesi kyselemään milloin haluan tulla kasvohoitoon sanoin etten tarvitse tätä palvelua ja läimäytin luurin korvaan kesken lauseen. Sitten googletin klinikan ja näin nämä. Toiminta siis jatkuu. Olkaa ihmiset älyissänne älkää menkö näihin ansoihin!

Olin just menossa linja-autoon ja Helsinkiin. Aloin etsii, että missä kohta toi kyseinen yritys on Kuuvissa, kun silmille hyppäsivät nämä arvostelut. Herra jestas, kerrankin kävi tuuri. Olisin hölmöyttäni tuhlannut 3 tuntia aikaani ja 26€ bussilippuihin, kun olisin mennyt ”ilmaiseen kasvohoitoon”. Näemmä tälläkin myynti-/markkinointi ja elämänkokemuksella kun mulla, pystyy vetää höplästä.

Olin jo klinikan aulassa odottamassa ilmaiseen tunnin hoitoon, kun googlasin hoitolan. Luettuani muutaman arvostelun päätin jättää homman väliin ja poistuin paikalta. Olin saanut puhelimitse tarjouksen ilmaisesta ihoanalyysistä. Kuulema joku tuttuni oli antanut heille nimeni ja numeroni.

Ostin Offerillatarjouksen RF-hoidosta Ainola Kauneusklinikalle. En osannut epäillä mitään, koska käytän aika paljon Offerillan tarjouksia ja kaikki on ollut tähän asti ihan jees. Edellisenä päivänä minulle soitettiin ja varmistettiin, että olenhan tulossa hoitoon seuraavana päivänä ja että hoito kestää max. tunnin. Aula oli täynnä naisia, jotka yksitellen kaunis nuori nainen tuli hakemaan ”hoitoon”. Hoitoni alkoi alkukartoituksella joka oli painostava myyntipuhe ja minulle tarjottiin yli 4000€:n hoitopakettia, jonka olisin saanut nyt hintaan vähän yli 3000€. Pöydällä oli halvahkon näköisiä Mere -tuotteita, jotka olisin saanut paketin mukana kotiini. Yritin ottaa yhden purkin käteeni tutkiakseni sitä paremmin niin se napattiin nopeasti pois. Tätä ulkoaopeteltua myyntipuhetta kesti ja kesti. Katsoin kelloa ja olin ollut paikalla jo 53 min. Totesin, että hoidon piti kestää max. tunnin ja nyt minun täytyy lähteä. Nuori tyttö pahoitteli tapahtunutta ja yritti varata seuraavaa käyntikertaa. En usko, että tyttö edes oli kosmetologi ja hänellä oli todella ylipitkät terävät rakennekynnet. Älkää menkö kyseiseen paikkaan. Törkeää huijausta.

Hei!
Tulin huijatuksi ko kliniikalla. Koko ”hoito” tilaisuus oli pelkkää markinointia ja tyyliin että ei saa edes mitään hoitoa ellei suostu ostamaan hirveän kallista pakettia joka takaa ihan kenelle tahansa täydellistä ihoa! Suostuin, sain viiden minuutin tehohoitoa.Lähdin toisen työntekijän kanssa tekemään kauppaa niin hän ei antanut mun käsiin sopimusta päihde viimeisen allekirjoitettavan sivun vaan itse kävi läpi ja selitti sopimuksen kohtia. Hän ei maininnut lainkaan ettei sopimusta voi purkaa vaan päinvastoin sain vaikutelman ja kysyin vielä pari kertaa että ymmärsin oikein että sopimusta voi purkaa ja myyntikelpoiset tuotteet voi palauttaa normaalisti. Kotona totesin että tuotteista tuli herkälle iholleni reaktiota ja rupesin lukemaan sopimuksen. Järkytyin pahasti, ettei siinä ollut mitään kuittia ostamastani tuotteista, mistä sain 6 mukaan vain pitkä lista kaikkea niitten tuotteita ja myös selvästi luki ettei sopimusta ei voi purkaa ja mikälä lääkäri lausunnon kautta puretaan niin joutuu maksamaan hirveät summat kosmetiikasta mitä olen saanut sieltä! Nyt kovasti tarvitsen apua miten toimin ja miten firmasta pääsee eroon! Kiitos kaikille kommenteista harmittaa niin paljon etten lukenut tätä ketjua etukäteen!

Hanki lääkärintodistus missä kerrot lääkärille tilanteesi ja jos et ole avannut tuotteita ei pitäisi joutua maksamaan, itse olin avannut tuotteita ja olin käyttänyt niitä jouduin kyllä maksamaan ihan riittävästi, mutta ei ollut muuta keinoa päästä irti kyseisestä paska firmasta, mutta lääkärintodistuksen kans pitäisi onnistua!

Kiitos , hyvistä varoituksista 😈Tänään soitettiin 23.01.2019 ja tarjottiin ilmaista kauneushoitoa ! Kysyin , oikeastikkko ilmainen eikä velvoita mihinkään ! Vannottiin ettei mitään velvoitteita ,, huonolla suomella 😈 ! No kauneutta me kaikki halutaan, aika ovela veto 🌸Varasin ajan , mutta en todellakaan mene ☺️Oltava tyytyväinen nykyiseen kauneuteen ilman huijauksia🎶 Hyvä että näitä varoituksia on !Kiitos!!

Hei,
Myös minä jouduin tämän ovelan systeemin uhriksi. Tässä on hyvin mietitty konsepti. Ensin annetaan ystävällinen hoito, jolloin ihminen kokee olevansa velvoitettu ostamaan jotakin. Käytetään hyvää myyntipuhetta ja vakuutellaan tuloksellisuudella. Sitten hyvin jouhevasti ja nopeasti laitetaan ihminen tekemään ostopäätös. Äkkiä nimi alle ja tietysti kaikki mahdollisuudet perua pois. Kun pääset ulos paikasta sinulla on huijattu olo, koska koet, että mahdollisuutta pohdinnalle ei ollut. Olet tehnyt päätöksen, joten et voi syyttää muuta kuin itseäsi. Nolottaa, että tällaiseen vielä näillä kilometreillä taipuu. Täytyy vain ajatella, että tämä on niin hyvin luotu systeemi, että siinä järkeväkin ihminen on ihmeissään. Toivottavasti kuluttajasuojaviranomaiset löytäisivät jonkun keinon estää tätä. Itse olen nyt tässä loukussa. Toivotaan, että tuosta hoidosta olisi edes jotakin iloa.

23.01.2019 , Soitto numerosta 041-4717711, eli Ainolan kauneushoito , Kamppi ! Ilmainen kasvojen hoito 🌸 Huh huh , huijari yritys vaan saa jatkaa , varokaa ja olkaa järkeviä ei sinne ! Kyllä se loppuu jos naiset ymmärtäisi olla menemättä sinne ! Turha marista jos tulee huijatuksi ” ilmaisia lounaita ei ole ” 🎶

Olin tänään menossa, mutta kommentit luettuani peruin ajan… tai en tiedä peruinko kun numero josta soitettiin ei ole käytössä, siihen laitoin sitten tekstarin, että silleen 😤

Kävin yksityisellä ihotautilääkärillä että pystyis saamaan todistuksen millä pääsee eroon niistä mutta sain vain lähetteen allergiasairaalaan. Joudun nyt testeihin. Ei oikeasti ollut ongelmaa ennen ”ilmaista kasvohoitoa”

Kävin kokeilemassa viime lauantaina ja selvisin naarmuitta 😉 Ihoa tutkittiin kuvaavalla mikroskoopilla ja vertailukuvien perusteella ihoni oli tietysti huonossa kunnossa. Sitten esiteltiin hoitoja ja kerrottiin minulle suositeltavan hoitojakson hinta, n. 2700 eukkosta. Kerron aina nukkuvani yön yli näin suurista rahasummista keskustelessa, joten kauppoja ei tullut. Lopussa hoitaja hiukan kiihtyi kertoen ihoni olevan ihan kauheassa kunnossa ja hoitamatta.
Mietin jo sisään astuessa mistä paikan tulot mahtavat tulla? Riittääkö kerrotun 4000 kanta-asiakkaan maksut Kluuvissa sijaitsevan ison tilan vuokraan ja henkilöstökuluihin tuottaen jopa voittoa omistajille? Poistuessani mietin, että onkohan kyseessä jonkinlainen rahanpesuyritys, koska toiminta näine ”ilmaisesittelyineen” ei vaikuta ihan aidolta kauneudenhoitoalan yritykseltä. Taitaa olla ainutlaatuinen konsepti Suomessa.

Tämän julkaisun kommentit ovat todella surullista luettavaa.. Itse kävin konsultaatiossa muutama viikko sitten enkä voisi olla kokemukseen tyytyväisempi. Konsultaation aikana kartoitimme ihoni tilannetta ja hoitaja kertoi mahdollisesta jatkohoitosuunnitelmasta. Kerroin taloudellisen tilanteeni olevan erittäin tiukka enkä tällähetkellä ole valmis sitoutumaan rahallisesti tälläiseen. Hoitaja sanoi että ymmärtää tilanteen ja kertoi silti parhaansa mukaan kuinka voisin ihoa parhaiten kotona jatkossa hoitaa. Sain todella hyviä vinkkejä ja aijon aivan varmasti palata asiaan kun tilanne sen sallii! Itse en missään nimessä kokenut tulleeni painostetuksi. Kerroin selkeästi tilanteeni ja hoitaja ymmärsi sen täysin.

Sain tänään soidon siitä yrityksestä , tarjoisivat ilmaista kasvohoitoa, kyselin lähemmin mitä tapahtuu ja mitä tuotteita köytettään ja mistä ottivat numeroni, kun numeroni on merkattu salaiseksi +mm markkinakielto. Kerrotti että tuttava tai joku oli suositellut, vaikka ihmettelin kovasti kuka jakaa numeroni kysymättä. Mut sain puhelun jotenkin lpuksi loppumaan ilman suostumatta ja lupasin miettiä. En saanut tyytytäviä vastauksia asiasta. Tän goolettamisen jälken ei ole todellakaan menossa kasvohoitoon .

Varokaa mihin meette….jättäkää rahanne talteen….hetken mietittyänne voitte sitten sijoittaa satoja euroja paskaan….

Taas soitettiin Ainolasta! Edellinen kerta 8.1. ja silloin jo sanoin hyvin selkeästi etten tarvitse heidän palveluitaan. Tänään soitettiin uudestaan. Virolaisella aksentilla yritti nainen kujertaa…. Sanoin tällä kertaa rumasti että teidän paskapuljunne ei kiinnosta ja lätkäisin luurin korvaan. Vielä ne soittaa sieltä, mutta estin näiden kahden soittajan puhelut, joten saapa nähdä vieläkö yrittävät. Kyllä on asiakkaat heillä vähissä ja kyllä ovat perkeleen sinnikkäitä!! Muistakaa varoa tätä puljua, täyttä humpuukia ja ihmisten rahastusta.

Sain tänään 8.2.2019 soiton ensimmäistä kertaa numerosta 0414 732684 ja työpuhelimeeni. En ollut koskaan kuullutkaan ko. firmasta ja oma numeroni on salainen. Typeryyksissäni annoin oman numeroni ja pyysin olemaan yhteydessä myöhemmin. Onneksi löysin tämän palstan ja blokkaan heidät välittömästi.

Minulle soittivat Ainolan kauneusklinikalta ensimmäisen kerran 5.2.2019 omaan numerooni. En ollut aiemmin kuullut kyseisestä yrityksestä ja suostuin ilmaiseen konsultaatioon. Kuitenkin heti puhelun jälkeen googletin kyseisen yrityksen ja löysin tämän sivuston, jonka jälkeen peruin aikani. Sain muutaman päivän olla rauhassa kunnes 8.2.2019 soittivat minulle työnumerooni, kerroin etten ole kiinnostunut. Sen jälkeen 9.2.2019 soittivat uudelleen työnumerooni, jolloin en vastannut. Tänään 11.2.2019 soittivat jo kolmannen kerran työpuhelimeeni kyseisestä yrityksestä. Eikö tämä milloinkaan lopu!

Myös minulle soitettiin täältä. En juuri anna numeroani minnekkään paitsi syksyllä annoin kuntosalilleni, jolla siis nyt tiedossa ikäni ja pehelinnumeroni. Tuli mieleen että olisivatkohan myyneet meidän yhteystiedot lisäansainta keinona??? Rasvafirmalla olisi täten aikamoinen täsmätieto kohderyhmästään: sukupuoli, ikä, yhteystieto….
Asun Salossa ja olen viisikymppinen.

Esittelyssä käytiin lyhyesti läpi hoitotuotteet ja menetelmät sekä opastavat käynnit. Tuotteissa ei ole minkäänlaisia tietoja koostumuksesta, eikä niistä kerrottu paljonkaan esittelyssä. Jollakin tavalla luotiin vaikutelma poikkeuksellisen erityisistä ja harvinaisista vaikutuksista, mitkä selittävät tuon korkean hinnan.

Hinnan jakaminen eriin tuntui hyvinkin poikkeukselliselta joustamiselta. Hoitaja kävi parikin kertaa varmistamassa johdolta, voidaanko tällä kertaa niin tehdä. Keskusteluista on käynyt ilmi, että se on pääsääntöinen käytäntö.

Ostosopimusta allekirjoitettaessa myyjä (Maarit, sukunimi ei käynyt ilmi, sillä sopimuksesta puuttui nimenselvennys) tähdensi kohtaa: vaihto- ja palautusoikeutta ei ole. Missään vaiheessa käyntiä ei ole mahdollisuutta tarkistaa esim. netistä tietoja tuotteista tai yrityksestä. Etukäteen sitä ei voinut tehdä, koska ilmaiseen kasvohoitoon kutsupuhelussa ei mainita Yrityksen eikä tuotteiden nimeä.

Palvelu tuntui ylellisen huomaavaiselta: Ensimmäinen maksuerä maksettiin kassalla, ja Maarit kantoi tuotekassiani. Kun kaikki oli valmista, Maarit saattoi minut hissiin ja erittäin nopeilla liikkeillä omakätisesti painoi hissin napin viemään minut ulos-kerrokseen. Kotona tuli mieleeni, että näin varmistettiin, että tuo ’ei vaihto- ja palautusoikeutta’ -ehto varmasti tulee voimaan heti, olinhan jo vienyt tuotteet yrityksestä ulos.

Ensin tuli harmistunut ja petetty olo, mutta kaikkihan oli kyllä itsestäni kiinni. Olkaa sisaret minua viisaampia!

Kävin kokeilemassa viime lauantaina ja selvisin naarmuitta 😉 Ihoa tutkittiin kuvaavalla mikroskoopilla ja vertailukuvien perusteella ihoni oli tietysti huonossa kunnossa.

Tänään soitettiin. Kysyin mistä ovat saaneet numeroni, eivät osanneet sanoa. Sanoin ettei kiinnosta, yrittivät kysyä uutta soittoaikaa. Lopulta sain sanottua että haluan että numeroni poistetaan heidän tiedostoistaan. Oli painostavaa ja epämielyyttävää.

Kävin kokeilemassa viime lauantaina ja selvisin naarmuitta 😉 Ihoa tutkittiin kuvaavalla mikroskoopilla ja vertailukuvien perusteella ihoni oli tietysti huonossa kunnossa.

Kävin kokeilemassa viime lauantaina ja selvisin naarmuitta 😉 Ihoa tutkittiin kuvaavalla mikroskoopilla ja vertailukuvien perusteella ihoni oli tietysti huonossa kunnossa.

Kävin kokeilemassa viime lauantaina ja selvisin naarmuitta 😉 Ihoa tutkittiin kuvaavalla mikroskoopilla ja vertailukuvien perusteella ihoni oli tietysti huonossa kunnossa.

8 hoitokertaa luvassa ja nyt olen muuttamassa kauas Helsingistä työn vuoksi. Eikö tätä nyt voisi perua, koska olen muuttamassa ensi viikolla ja en kerkeä näitä hoitoja mitenkään käymään. Maksaisin esim käytetyt tuotteet ja hoidot vaan vähennettäisiin?

Moi kaikille. Kaikki ne jotka ovat joutunut kyseisen hoitolan uhriksi ja allekirhouttaneet sen sopimuksen joka ei pysty peruutta ja joka maksaa tuhansia ihan tavallisista kotihoito aineista jotka maksaa normaalisti pari sata max. Olen yksi teistä ja haluan haasta sen paikan oikeuteen .ei missään maailmassa tehdään tommosta . Tiedän on aika moni meni lankaan ja hain ihmisiä jotka tule mukaan tähän juttuun niin että nämä hujarit ei saa jatkossa lisää uhrea. Toivottavasti meitä on paljon tässä jutussa että ne oppii jotain . Ihmisiä ei saa manipioloida täällä tavalla. Taitava myyntiputki asiakkaan paikalle houkuttelemiseenMiksi sinä menit mukaan huijattavaksi? Etkö kysynyt yksityiskohtia ennen kuin menit allekirjoittamaan nimesi paperiin? Paljonko olet kaikkiaan menettänyt rahaa? Keitä ovat päätekijät?
Kuluttaja-asiamiehenä toimii Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV:n) kuluttaja-asioiden vastuualueen ylijohtaja Katri Väänänen.
Kuluttaja-asiamies voi siirtää ratkaisuvaltaa alaiselleen virkamiehelle asioissa, joissa lain soveltamiskäytäntö on vakiintunut sekä määrätä alaisensa virkamiehen käyttämään puhevaltaansa tai avustamaan kuluttajaa tuomioistuimessa.
Tehtävät
Kuluttaja-asiamiehen keskeisenä tehtävänä on valvoa kuluttajansuojalain ja useiden muidenkin kuluttajan suojaksi säädettyjen lakien noudattamista. Valvonta kohdistuu erityisesti markkinoinnin ja sopimusehtojen sekä perinnän lainmukaisuuteen. Valvonnan tavoitteena on, että yritys lopettaa tai muuttaa lainvastaista markkinointiaan tai kohtuuttomia sopimusehtojaan.
Kuluttaja-asiamies ei pääsääntöisesti käsittele yksittäisiä riita-asioita, joissa kuluttaja hakee hyvitystä tavaran tai palvelun virheestä. Näitä tapauksia käsittelevät kuluttajaoikeusneuvojat ja kuluttajariitalautakunta.
Kuluttaja-asiamies voi kuitenkin harkintansa mukaan avustaa kuluttajaa yksittäisen riita-asian hoitamisessa, jos sen ratkaisemisella on lain soveltamisen tai kuluttajien yleisen edun kannalta tärkeä merkitys tai jos kyse on tapauksesta, jossa elinkeinonharjoittaja ei noudata kuluttajariitalautakunnan päätöstä.
Kuluttaja-asiamies voi myös saattaa asioita ryhmävalituksena kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi ja panna vireille ryhmäkanteita.
Kuluttaja-asiamies tekee myös esityksiä ja aloitteita lainsäädännön muuttamiseksi. Esimerkkejä niistä ovat aloite asuntojen markkinoinnissa annettavia tietoja koskevan valtioneuvoston asetuksen uudistamisesta ja aloite puhelinmyynnin sääntelyn uudistamisesta.
Toimintatavat
Kuluttaja-asiamies saa vuosittain tuhansia ilmoituksia ja yhteydenottoja kuluttajilta, yrityksiltä, muilta viranomaisilta ja järjestöiltä. Ne kaikki käydään läpi ja tallennetaan KKV:n tietojärjestelmään. Kuluttaja-asiamies käyttää saamiaan tietoja valitessaan kulloisiakin valvonnan kohteita. Kuluttaja-asiamies voi puuttua myös oma-aloitteisesti havaitsemiinsa ongelmiin. Esiin tulleita asioita käsitellään usein laajempina kokonaisuuksina ja silloin puututaan yleensä samalla kertaa useampaan ongelmaan. 
Yhteydenottolomake valvonta-asioissa
Lain mukaan kuluttaja-asiamiehen on erityisesti toimittava aloilla, joilla on kuluttajien kannalta huomattavaa merkitystä tai joilla voidaan olettaa yleisimmin esiintyvän ongelmia kuluttajan asemassa. Valvontaa tulee myös kohdistaa vaihdellen eri toimialoille.
Kuluttaja-asiamiehen valvontakeinot
Kuluttaja-asiamiehen toiminnan ensisijaisena tavoitteena on saada lainvastaisesti toimiva yritys lopettamaan menettelynsä tai muuttamaan sitä vapaaehtoisesti.
Jos yritystä ei saada neuvottelemalla luopumaan lainvastaisesta menettelystä, kuluttaja-asiamiehen on tarvittaessa ryhdyttävä asian edellyttämiin pakkotoimiin tai saatettava asia tuomioistuimen käsiteltäväksi. Käytännössä näissä tilanteissa tulee kyseeseen uhkasakolla tehostetun kiellon määrääminen. Kieltoasian ratkaisee markkinaoikeus. Markkinaoikeus voi antaa kiellon myös väliaikaisena, jolloin se on voimassa, kunnes asia on lopullisesti ratkaistu.
Kuluttaja-asiamies voi itse määrätä kiellon asiassa, joka ei ole lain soveltamisen kannalta tai muuten merkitykseltään huomattava. Kielto raukeaa, jos yritys ilmoittaa annetussa määräajassa vastustavansa kiellon määräämistä.
Kuluttaja-asiamies voi antaa kiellon väliaikaisena, jos yrityksen menettely on tarpeen estää kiireellisesti, esimerkiksi asian laajuuden tai sen nopean vaikutuksen vuoksi. Väliaikainen kielto tulee voimaan heti, mutta asia on vietävä kolmen päivän kuluessa markkinaoikeuden vahvistettavaksi .
Markkinaoikeus ja kuluttaja-asiamies voivat kumpikin asettaa antamansa kiellon tehosteeksi uhkasakon. Jos yritys kieltopäätöksestä huolimatta jatkaa lainvastaista menettelyä, kuluttaja-asiamies voi hakea markkinaoikeudesta uhkasakon maksuunpanoa.
Markkinaoikeuden päätöksistä voi valittaa korkeimpaan oikeuteen.
Moi kaikille. Kaikki ne jotka ovat joutunut kyseisen hoitolan uhriksi ja allekirhouttaneet sen sopimuksen joka ei pysty peruutta ja joka maksaa tuhansia ihan tavallisista kotihoito aineista jotka maksaa normaalisti pari sata max. Olen yksi teistä ja haluan haasta sen paikan oikeuteen .ei missään maailmassa tehdään tommosta . Tiedän on aika moni meni lankaan ja hain ihmisiä jotka tule mukaan tähän juttuun niin että nämä hujarit ei saa jatkossa lisää uhrea. Toivottavasti meitä on paljon tässä jutussa että ne oppii jotain . Ihmisiä ei saa manipioloida täällä tavalla. Taitava myyntiputki asiakkaan paikalle houkuttelemiseenMiksi sinä menit mukaan huijattavaksi? Etkö kysynyt yksityiskohtia ennen kuin menit allekirjoittamaan nimesi paperiin? Paljonko olet kaikkiaan menettänyt rahaa? Keitä ovat päätekijät?
Kuluttaja-asiamiehenä toimii Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV:n) kuluttaja-asioiden vastuualueen ylijohtaja Katri Väänänen.
Kuluttaja-asiamies voi siirtää ratkaisuvaltaa alaiselleen virkamiehelle asioissa, joissa lain soveltamiskäytäntö on vakiintunut sekä määrätä alaisensa virkamiehen käyttämään puhevaltaansa tai avustamaan kuluttajaa tuomioistuimessa.
Tehtävät
Kuluttaja-asiamiehen keskeisenä tehtävänä on valvoa kuluttajansuojalain ja useiden muidenkin kuluttajan suojaksi säädettyjen lakien noudattamista. Valvonta kohdistuu erityisesti markkinoinnin ja sopimusehtojen sekä perinnän lainmukaisuuteen. Valvonnan tavoitteena on, että yritys lopettaa tai muuttaa lainvastaista markkinointiaan tai kohtuuttomia sopimusehtojaan.
Kuluttaja-asiamies ei pääsääntöisesti käsittele yksittäisiä riita-asioita, joissa kuluttaja hakee hyvitystä tavaran tai palvelun virheestä. Näitä tapauksia käsittelevät kuluttajaoikeusneuvojat ja kuluttajariitalautakunta.
Kuluttaja-asiamies voi kuitenkin harkintansa mukaan avustaa kuluttajaa yksittäisen riita-asian hoitamisessa, jos sen ratkaisemisella on lain soveltamisen tai kuluttajien yleisen edun kannalta tärkeä merkitys tai jos kyse on tapauksesta, jossa elinkeinonharjoittaja ei noudata kuluttajariitalautakunnan päätöstä.
Kuluttaja-asiamies voi myös saattaa asioita ryhmävalituksena kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi ja panna vireille ryhmäkanteita.
Kuluttaja-asiamies tekee myös esityksiä ja aloitteita lainsäädännön muuttamiseksi. Esimerkkejä niistä ovat aloite asuntojen markkinoinnissa annettavia tietoja koskevan valtioneuvoston asetuksen uudistamisesta ja aloite puhelinmyynnin sääntelyn uudistamisesta.
Toimintatavat
Kuluttaja-asiamies saa vuosittain tuhansia ilmoituksia ja yhteydenottoja kuluttajilta, yrityksiltä, muilta viranomaisilta ja järjestöiltä. Ne kaikki käydään läpi ja tallennetaan KKV:n tietojärjestelmään. Kuluttaja-asiamies käyttää saamiaan tietoja valitessaan kulloisiakin valvonnan kohteita. Kuluttaja-asiamies voi puuttua myös oma-aloitteisesti havaitsemiinsa ongelmiin. Esiin tulleita asioita käsitellään usein laajempina kokonaisuuksina ja silloin puututaan yleensä samalla kertaa useampaan ongelmaan. 
Yhteydenottolomake valvonta-asioissa
Lain mukaan kuluttaja-asiamiehen on erityisesti toimittava aloilla, joilla on kuluttajien kannalta huomattavaa merkitystä tai joilla voidaan olettaa yleisimmin esiintyvän ongelmia kuluttajan asemassa. Valvontaa tulee myös kohdistaa vaihdellen eri toimialoille.
Kuluttaja-asiamiehen valvontakeinot
Kuluttaja-asiamiehen toiminnan ensisijaisena tavoitteena on saada lainvastaisesti toimiva yritys lopettamaan menettelynsä tai muuttamaan sitä vapaaehtoisesti.
Jos yritystä ei saada neuvottelemalla luopumaan lainvastaisesta menettelystä, kuluttaja-asiamiehen on tarvittaessa ryhdyttävä asian edellyttämiin pakkotoimiin tai saatettava asia tuomioistuimen käsiteltäväksi. Käytännössä näissä tilanteissa tulee kyseeseen uhkasakolla tehostetun kiellon määrääminen. Kieltoasian ratkaisee markkinaoikeus. Markkinaoikeus voi antaa kiellon myös väliaikaisena, jolloin se on voimassa, kunnes asia on lopullisesti ratkaistu.
Kuluttaja-asiamies voi itse määrätä kiellon asiassa, joka ei ole lain soveltamisen kannalta tai muuten merkitykseltään huomattava. Kielto raukeaa, jos yritys ilmoittaa annetussa määräajassa vastustavansa kiellon määräämistä.
Kuluttaja-asiamies voi antaa kiellon väliaikaisena, jos yrityksen menettely on tarpeen estää kiireellisesti, esimerkiksi asian laajuuden tai sen nopean vaikutuksen vuoksi. Väliaikainen kielto tulee voimaan heti, mutta asia on vietävä kolmen päivän kuluessa markkinaoikeuden vahvistettavaksi .
Markkinaoikeus ja kuluttaja-asiamies voivat kumpikin asettaa antamansa kiellon tehosteeksi uhkasakon. Jos yritys kieltopäätöksestä huolimatta jatkaa lainvastaista menettelyä, kuluttaja-asiamies voi hakea markkinaoikeudesta uhkasakon maksuunpanoa.
Markkinaoikeuden päätöksistä voi valittaa korkeimpaan oikeuteen.Moi kaikille. Kaikki ne jotka ovat joutunut kyseisen hoitolan uhriksi ja allekirhouttaneet sen sopimuksen joka ei pysty peruutta ja joka maksaa tuhansia ihan tavallisista kotihoito aineista jotka maksaa normaalisti pari sata max. Olen yksi teistä ja haluan haasta sen paikan oikeuteen .ei missään maailmassa tehdään tommosta . Tiedän on aika moni meni lankaan ja hain ihmisiä jotka tule mukaan tähän juttuun niin että nämä hujarit ei saa jatkossa lisää uhrea. Toivottavasti meitä on paljon tässä jutussa että ne oppii jotain . Ihmisiä ei saa manipioloida täällä tavalla. Taitava myyntiputki asiakkaan paikalle houkuttelemiseenMiksi sinä menit mukaan huijattavaksi? Etkö kysynyt yksityiskohtia ennen kuin menit allekirjoittamaan nimesi paperiin? Paljonko olet kaikkiaan menettänyt rahaa? Keitä ovat päätekijät?
Kuluttaja-asiamiehenä toimii Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV:n) kuluttaja-asioiden vastuualueen ylijohtaja Katri Väänänen.
Kuluttaja-asiamies voi siirtää ratkaisuvaltaa alaiselleen virkamiehelle asioissa, joissa lain soveltamiskäytäntö on vakiintunut sekä määrätä alaisensa virkamiehen käyttämään puhevaltaansa tai avustamaan kuluttajaa tuomioistuimessa.
Tehtävät
Kuluttaja-asiamiehen keskeisenä tehtävänä on valvoa kuluttajansuojalain ja useiden muidenkin kuluttajan suojaksi säädettyjen lakien noudattamista. Valvonta kohdistuu erityisesti markkinoinnin ja sopimusehtojen sekä perinnän lainmukaisuuteen. Valvonnan tavoitteena on, että yritys lopettaa tai muuttaa lainvastaista markkinointiaan tai kohtuuttomia sopimusehtojaan.
Kuluttaja-asiamies ei pääsääntöisesti käsittele yksittäisiä riita-asioita, joissa kuluttaja hakee hyvitystä tavaran tai palvelun virheestä. Näitä tapauksia käsittelevät kuluttajaoikeusneuvojat ja kuluttajariitalautakunta.
Kuluttaja-asiamies voi kuitenkin harkintansa mukaan avustaa kuluttajaa yksittäisen riita-asian hoitamisessa, jos sen ratkaisemisella on lain soveltamisen tai kuluttajien yleisen edun kannalta tärkeä merkitys tai jos kyse on tapauksesta, jossa elinkeinonharjoittaja ei noudata kuluttajariitalautakunnan päätöstä.
Kuluttaja-asiamies voi myös saattaa asioita ryhmävalituksena kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi ja panna vireille ryhmäkanteita.
Kuluttaja-asiamies tekee myös esityksiä ja aloitteita lainsäädännön muuttamiseksi. Esimerkkejä niistä ovat aloite asuntojen markkinoinnissa annettavia tietoja koskevan valtioneuvoston asetuksen uudistamisesta ja aloite puhelinmyynnin sääntelyn uudistamisesta.
Toimintatavat
Kuluttaja-asiamies saa vuosittain tuhansia ilmoituksia ja yhteydenottoja kuluttajilta, yrityksiltä, muilta viranomaisilta ja järjestöiltä. Ne kaikki käydään läpi ja tallennetaan KKV:n tietojärjestelmään. Kuluttaja-asiamies käyttää saamiaan tietoja valitessaan kulloisiakin valvonnan kohteita. Kuluttaja-asiamies voi puuttua myös oma-aloitteisesti havaitsemiinsa ongelmiin. Esiin tulleita asioita käsitellään usein laajempina kokonaisuuksina ja silloin puututaan yleensä samalla kertaa useampaan ongelmaan. 
Yhteydenottolomake valvonta-asioissa
Lain mukaan kuluttaja-asiamiehen on erityisesti toimittava aloilla, joilla on kuluttajien kannalta huomattavaa merkitystä tai joilla voidaan olettaa yleisimmin esiintyvän ongelmia kuluttajan asemassa. Valvontaa tulee myös kohdistaa vaihdellen eri toimialoille.
Kuluttaja-asiamiehen valvontakeinot
Kuluttaja-asiamiehen toiminnan ensisijaisena tavoitteena on saada lainvastaisesti toimiva yritys lopettamaan menettelynsä tai muuttamaan sitä vapaaehtoisesti.
Jos yritystä ei saada neuvottelemalla luopumaan lainvastaisesta menettelystä, kuluttaja-asiamiehen on tarvittaessa ryhdyttävä asian edellyttämiin pakkotoimiin tai saatettava asia tuomioistuimen käsiteltäväksi. Käytännössä näissä tilanteissa tulee kyseeseen uhkasakolla tehostetun kiellon määrääminen. Kieltoasian ratkaisee markkinaoikeus. Markkinaoikeus voi antaa kiellon myös väliaikaisena, jolloin se on voimassa, kunnes asia on lopullisesti ratkaistu.
Kuluttaja-asiamies voi itse määrätä kiellon asiassa, joka ei ole lain soveltamisen kannalta tai muuten merkitykseltään huomattava. Kielto raukeaa, jos yritys ilmoittaa annetussa määräajassa vastustavansa kiellon määräämistä.
Kuluttaja-asiamies voi antaa kiellon väliaikaisena, jos yrityksen menettely on tarpeen estää kiireellisesti, esimerkiksi asian laajuuden tai sen nopean vaikutuksen vuoksi. Väliaikainen kielto tulee voimaan heti, mutta asia on vietävä kolmen päivän kuluessa markkinaoikeuden vahvistettavaksi .
Markkinaoikeus ja kuluttaja-asiamies voivat kumpikin asettaa antamansa kiellon tehosteeksi uhkasakon. Jos yritys kieltopäätöksestä huolimatta jatkaa lainvastaista menettelyä, kuluttaja-asiamies voi hakea markkinaoikeudesta uhkasakon maksuunpanoa.
Markkinaoikeuden päätöksistä voi valittaa korkeimpaan oikeuteen.
Moi kaikille. Kaikki ne jotka ovat joutunut kyseisen hoitolan uhriksi ja allekirhouttaneet sen sopimuksen joka ei pysty peruutta ja joka maksaa tuhansia ihan tavallisista kotihoito aineista jotka maksaa normaalisti pari sata max. Olen yksi teistä ja haluan haasta sen paikan oikeuteen .ei missään maailmassa tehdään tommosta . Tiedän on aika moni meni lankaan ja hain ihmisiä jotka tule mukaan tähän juttuun niin että nämä hujarit ei saa jatkossa lisää uhrea. Toivottavasti meitä on paljon tässä jutussa että ne oppii jotain . Ihmisiä ei saa manipioloida täällä tavalla. Taitava myyntiputki asiakkaan paikalle houkuttelemiseenMiksi sinä menit mukaan huijattavaksi? Etkö kysynyt yksityiskohtia ennen kuin menit allekirjoittamaan nimesi paperiin? Paljonko olet kaikkiaan menettänyt rahaa? Keitä ovat päätekijät?
Kuluttaja-asiamiehenä toimii Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV:n) kuluttaja-asioiden vastuualueen ylijohtaja Katri Väänänen.
Kuluttaja-asiamies voi siirtää ratkaisuvaltaa alaiselleen virkamiehelle asioissa, joissa lain soveltamiskäytäntö on vakiintunut sekä määrätä alaisensa virkamiehen käyttämään puhevaltaansa tai avustamaan kuluttajaa tuomioistuimessa.
Tehtävät
Kuluttaja-asiamiehen keskeisenä tehtävänä on valvoa kuluttajansuojalain ja useiden muidenkin kuluttajan suojaksi säädettyjen lakien noudattamista. Valvonta kohdistuu erityisesti markkinoinnin ja sopimusehtojen sekä perinnän lainmukaisuuteen. Valvonnan tavoitteena on, että yritys lopettaa tai muuttaa lainvastaista markkinointiaan tai kohtuuttomia sopimusehtojaan.
Kuluttaja-asiamies ei pääsääntöisesti käsittele yksittäisiä riita-asioita, joissa kuluttaja hakee hyvitystä tavaran tai palvelun virheestä. Näitä tapauksia käsittelevät kuluttajaoikeusneuvojat ja kuluttajariitalautakunta.
Kuluttaja-asiamies voi kuitenkin harkintansa mukaan avustaa kuluttajaa yksittäisen riita-asian hoitamisessa, jos sen ratkaisemisella on lain soveltamisen tai kuluttajien yleisen edun kannalta tärkeä merkitys tai jos kyse on tapauksesta, jossa elinkeinonharjoittaja ei noudata kuluttajariitalautakunnan päätöstä.
Kuluttaja-asiamies voi myös saattaa asioita ryhmävalituksena kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi ja panna vireille ryhmäkanteita.
Kuluttaja-asiamies tekee myös esityksiä ja aloitteita lainsäädännön muuttamiseksi. Esimerkkejä niistä ovat aloite asuntojen markkinoinnissa annettavia tietoja koskevan valtioneuvoston asetuksen uudistamisesta ja aloite puhelinmyynnin sääntelyn uudistamisesta.
Toimintatavat
Kuluttaja-asiamies saa vuosittain tuhansia ilmoituksia ja yhteydenottoja kuluttajilta, yrityksiltä, muilta viranomaisilta ja järjestöiltä. Ne kaikki käydään läpi ja tallennetaan KKV:n tietojärjestelmään. Kuluttaja-asiamies käyttää saamiaan tietoja valitessaan kulloisiakin valvonnan kohteita. Kuluttaja-asiamies voi puuttua myös oma-aloitteisesti havaitsemiinsa ongelmiin. Esiin tulleita asioita käsitellään usein laajempina kokonaisuuksina ja silloin puututaan yleensä samalla kertaa useampaan ongelmaan. 
Yhteydenottolomake valvonta-asioissa
Lain mukaan kuluttaja-asiamiehen on erityisesti toimittava aloilla, joilla on kuluttajien kannalta huomattavaa merkitystä tai joilla voidaan olettaa yleisimmin esiintyvän ongelmia kuluttajan asemassa. Valvontaa tulee myös kohdistaa vaihdellen eri toimialoille.
Kuluttaja-asiamiehen valvontakeinot
Kuluttaja-asiamiehen toiminnan ensisijaisena tavoitteena on saada lainvastaisesti toimiva yritys lopettamaan menettelynsä tai muuttamaan sitä vapaaehtoisesti.
Jos yritystä ei saada neuvottelemalla luopumaan lainvastaisesta menettelystä, kuluttaja-asiamiehen on tarvittaessa ryhdyttävä asian edellyttämiin pakkotoimiin tai saatettava asia tuomioistuimen käsiteltäväksi. Käytännössä näissä tilanteissa tulee kyseeseen uhkasakolla tehostetun kiellon määrääminen. Kieltoasian ratkaisee markkinaoikeus. Markkinaoikeus voi antaa kiellon myös väliaikaisena, jolloin se on voimassa, kunnes asia on lopullisesti ratkaistu.
Kuluttaja-asiamies voi itse määrätä kiellon asiassa, joka ei ole lain soveltamisen kannalta tai muuten merkitykseltään huomattava. Kielto raukeaa, jos yritys ilmoittaa annetussa määräajassa vastustavansa kiellon määräämistä.
Kuluttaja-asiamies voi antaa kiellon väliaikaisena, jos yrityksen menettely on tarpeen estää kiireellisesti, esimerkiksi asian laajuuden tai sen nopean vaikutuksen vuoksi. Väliaikainen kielto tulee voimaan heti, mutta asia on vietävä kolmen päivän kuluessa markkinaoikeuden vahvistettavaksi .
Markkinaoikeus ja kuluttaja-asiamies voivat kumpikin asettaa antamansa kiellon tehosteeksi uhkasakon. Jos yritys kieltopäätöksestä huolimatta jatkaa lainvastaista menettelyä, kuluttaja-asiamies voi hakea markkinaoikeudesta uhkasakon maksuunpanoa.
Markkinaoikeuden päätöksistä voi valittaa korkeimpaan oikeuteen.Moi kaikille. Kaikki ne jotka ovat joutunut kyseisen hoitolan uhriksi ja allekirhouttaneet sen sopimuksen joka ei pysty peruutta ja joka maksaa tuhansia ihan tavallisista kotihoito aineista jotka maksaa normaalisti pari sata max. Olen yksi teistä ja haluan haasta sen paikan oikeuteen .ei missään maailmassa tehdään tommosta . Tiedän on aika moni meni lankaan ja hain ihmisiä jotka tule mukaan tähän juttuun niin että nämä hujarit ei saa jatkossa lisää uhrea. Toivottavasti meitä on paljon tässä jutussa että ne oppii jotain . Ihmisiä ei saa manipioloida täällä tavalla. Taitava myyntiputki asiakkaan paikalle houkuttelemiseenMiksi sinä menit mukaan huijattavaksi? Etkö kysynyt yksityiskohtia ennen kuin menit allekirjoittamaan nimesi paperiin? Paljonko olet kaikkiaan menettänyt rahaa? Keitä ovat päätekijät?
Kuluttaja-asiamiehenä toimii Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV:n) kuluttaja-asioiden vastuualueen ylijohtaja Katri Väänänen.
Kuluttaja-asiamies voi siirtää ratkaisuvaltaa alaiselleen virkamiehelle asioissa, joissa lain soveltamiskäytäntö on vakiintunut sekä määrätä alaisensa virkamiehen käyttämään puhevaltaansa tai avustamaan kuluttajaa tuomioistuimessa.
Tehtävät
Kuluttaja-asiamiehen keskeisenä tehtävänä on valvoa kuluttajansuojalain ja useiden muidenkin kuluttajan suojaksi säädettyjen lakien noudattamista. Valvonta kohdistuu erityisesti markkinoinnin ja sopimusehtojen sekä perinnän lainmukaisuuteen. Valvonnan tavoitteena on, että yritys lopettaa tai muuttaa lainvastaista markkinointiaan tai kohtuuttomia sopimusehtojaan.
Kuluttaja-asiamies ei pääsääntöisesti käsittele yksittäisiä riita-asioita, joissa kuluttaja hakee hyvitystä tavaran tai palvelun virheestä. Näitä tapauksia käsittelevät kuluttajaoikeusneuvojat ja kuluttajariitalautakunta.
Kuluttaja-asiamies voi kuitenkin harkintansa mukaan avustaa kuluttajaa yksittäisen riita-asian hoitamisessa, jos sen ratkaisemisella on lain soveltamisen tai kuluttajien yleisen edun kannalta tärkeä merkitys tai jos kyse on tapauksesta, jossa elinkeinonharjoittaja ei noudata kuluttajariitalautakunnan päätöstä.
Kuluttaja-asiamies voi myös saattaa asioita ryhmävalituksena kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi ja panna vireille ryhmäkanteita.
Kuluttaja-asiamies tekee myös esityksiä ja aloitteita lainsäädännön muuttamiseksi. Esimerkkejä niistä ovat aloite asuntojen markkinoinnissa annettavia tietoja koskevan valtioneuvoston asetuksen uudistamisesta ja aloite puhelinmyynnin sääntelyn uudistamisesta.
Toimintatavat
Kuluttaja-asiamies saa vuosittain tuhansia ilmoituksia ja yhteydenottoja kuluttajilta, yrityksiltä, muilta viranomaisilta ja järjestöiltä. Ne kaikki käydään läpi ja tallennetaan KKV:n tietojärjestelmään. Kuluttaja-asiamies käyttää saamiaan tietoja valitessaan kulloisiakin valvonnan kohteita. Kuluttaja-asiamies voi puuttua myös oma-aloitteisesti havaitsemiinsa ongelmiin. Esiin tulleita asioita käsitellään usein laajempina kokonaisuuksina ja silloin puututaan yleensä samalla kertaa useampaan ongelmaan. 
Yhteydenottolomake valvonta-asioissa
Lain mukaan kuluttaja-asiamiehen on erityisesti toimittava aloilla, joilla on kuluttajien kannalta huomattavaa merkitystä tai joilla voidaan olettaa yleisimmin esiintyvän ongelmia kuluttajan asemassa. Valvontaa tulee myös kohdistaa vaihdellen eri toimialoille.
Kuluttaja-asiamiehen valvontakeinot
Kuluttaja-asiamiehen toiminnan ensisijaisena tavoitteena on saada lainvastaisesti toimiva yritys lopettamaan menettelynsä tai muuttamaan sitä vapaaehtoisesti.
Jos yritystä ei saada neuvottelemalla luopumaan lainvastaisesta menettelystä, kuluttaja-asiamiehen on tarvittaessa ryhdyttävä asian edellyttämiin pakkotoimiin tai saatettava asia tuomioistuimen käsiteltäväksi. Käytännössä näissä tilanteissa tulee kyseeseen uhkasakolla tehostetun kiellon määrääminen. Kieltoasian ratkaisee markkinaoikeus. Markkinaoikeus voi antaa kiellon myös väliaikaisena, jolloin se on voimassa, kunnes asia on lopullisesti ratkaistu.
Kuluttaja-asiamies voi itse määrätä kiellon asiassa, joka ei ole lain soveltamisen kannalta tai muuten merkitykseltään huomattava. Kielto raukeaa, jos yritys ilmoittaa annetussa määräajassa vastustavansa kiellon määräämistä.
Kuluttaja-asiamies voi antaa kiellon väliaikaisena, jos yrityksen menettely on tarpeen estää kiireellisesti, esimerkiksi asian laajuuden tai sen nopean vaikutuksen vuoksi. Väliaikainen kielto tulee voimaan heti, mutta asia on vietävä kolmen päivän kuluessa markkinaoikeuden vahvistettavaksi .
Markkinaoikeus ja kuluttaja-asiamies voivat kumpikin asettaa antamansa kiellon tehosteeksi uhkasakon. Jos yritys kieltopäätöksestä huolimatta jatkaa lainvastaista menettelyä, kuluttaja-asiamies voi hakea markkinaoikeudesta uhkasakon maksuunpanoa.
Markkinaoikeuden päätöksistä voi valittaa korkeimpaan oikeuteen.
Moi kaikille. Kaikki ne jotka ovat joutunut kyseisen hoitolan uhriksi ja allekirhouttaneet sen sopimuksen joka ei pysty peruutta ja joka maksaa tuhansia ihan tavallisista kotihoito aineista jotka maksaa normaalisti pari sata max. Olen yksi teistä ja haluan haasta sen paikan oikeuteen .ei missään maailmassa tehdään tommosta . Tiedän on aika moni meni lankaan ja hain ihmisiä jotka tule mukaan tähän juttuun niin että nämä hujarit ei saa jatkossa lisää uhrea. Toivottavasti meitä on paljon tässä jutussa että ne oppii jotain . Ihmisiä ei saa manipioloida täällä tavalla. Taitava myyntiputki asiakkaan paikalle houkuttelemiseenMiksi sinä menit mukaan huijattavaksi? Etkö kysynyt yksityiskohtia ennen kuin menit allekirjoittamaan nimesi paperiin? Paljonko olet kaikkiaan menettänyt rahaa? Keitä ovat päätekijät?
Kuluttaja-asiamiehenä toimii Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV:n) kuluttaja-asioiden vastuualueen ylijohtaja Katri Väänänen.
Kuluttaja-asiamies voi siirtää ratkaisuvaltaa alaiselleen virkamiehelle asioissa, joissa lain soveltamiskäytäntö on vakiintunut sekä määrätä alaisensa virkamiehen käyttämään puhevaltaansa tai avustamaan kuluttajaa tuomioistuimessa.
Tehtävät
Kuluttaja-asiamiehen keskeisenä tehtävänä on valvoa kuluttajansuojalain ja useiden muidenkin kuluttajan suojaksi säädettyjen lakien noudattamista. Valvonta kohdistuu erityisesti markkinoinnin ja sopimusehtojen sekä perinnän lainmukaisuuteen. Valvonnan tavoitteena on, että yritys lopettaa tai muuttaa lainvastaista markkinointiaan tai kohtuuttomia sopimusehtojaan.
Kuluttaja-asiamies ei pääsääntöisesti käsittele yksittäisiä riita-asioita, joissa kuluttaja hakee hyvitystä tavaran tai palvelun virheestä. Näitä tapauksia käsittelevät kuluttajaoikeusneuvojat ja kuluttajariitalautakunta.
Kuluttaja-asiamies voi kuitenkin harkintansa mukaan avustaa kuluttajaa yksittäisen riita-asian hoitamisessa, jos sen ratkaisemisella on lain soveltamisen tai kuluttajien yleisen edun kannalta tärkeä merkitys tai jos kyse on tapauksesta, jossa elinkeinonharjoittaja ei noudata kuluttajariitalautakunnan päätöstä.
Kuluttaja-asiamies voi myös saattaa asioita ryhmävalituksena kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi ja panna vireille ryhmäkanteita.
Kuluttaja-asiamies tekee myös esityksiä ja aloitteita lainsäädännön muuttamiseksi. Esimerkkejä niistä ovat aloite asuntojen markkinoinnissa annettavia tietoja koskevan valtioneuvoston asetuksen uudistamisesta ja aloite puhelinmyynnin sääntelyn uudistamisesta.
Toimintatavat
Kuluttaja-asiamies saa vuosittain tuhansia ilmoituksia ja yhteydenottoja kuluttajilta, yrityksiltä, muilta viranomaisilta ja järjestöiltä. Ne kaikki käydään läpi ja tallennetaan KKV:n tietojärjestelmään. Kuluttaja-asiamies käyttää saamiaan tietoja valitessaan kulloisiakin valvonnan kohteita. Kuluttaja-asiamies voi puuttua myös oma-aloitteisesti havaitsemiinsa ongelmiin. Esiin tulleita asioita käsitellään usein laajempina kokonaisuuksina ja silloin puututaan yleensä samalla kertaa useampaan ongelmaan. 
Yhteydenottolomake valvonta-asioissa
Lain mukaan kuluttaja-asiamiehen on erityisesti toimittava aloilla, joilla on kuluttajien kannalta huomattavaa merkitystä tai joilla voidaan olettaa yleisimmin esiintyvän ongelmia kuluttajan asemassa. Valvontaa tulee myös kohdistaa vaihdellen eri toimialoille.
Kuluttaja-asiamiehen valvontakeinot
Kuluttaja-asiamiehen toiminnan ensisijaisena tavoitteena on saada lainvastaisesti toimiva yritys lopettamaan menettelynsä tai muuttamaan sitä vapaaehtoisesti.
Jos yritystä ei saada neuvottelemalla luopumaan lainvastaisesta menettelystä, kuluttaja-asiamiehen on tarvittaessa ryhdyttävä asian edellyttämiin pakkotoimiin tai saatettava asia tuomioistuimen käsiteltäväksi. Käytännössä näissä tilanteissa tulee kyseeseen uhkasakolla tehostetun kiellon määrääminen. Kieltoasian ratkaisee markkinaoikeus. Markkinaoikeus voi antaa kiellon myös väliaikaisena, jolloin se on voimassa, kunnes asia on lopullisesti ratkaistu.
Kuluttaja-asiamies voi itse määrätä kiellon asiassa, joka ei ole lain soveltamisen kannalta tai muuten merkitykseltään huomattava. Kielto raukeaa, jos yritys ilmoittaa annetussa määräajassa vastustavansa kiellon määräämistä.
Kuluttaja-asiamies voi antaa kiellon väliaikaisena, jos yrityksen menettely on tarpeen estää kiireellisesti, esimerkiksi asian laajuuden tai sen nopean vaikutuksen vuoksi. Väliaikainen kielto tulee voimaan heti, mutta asia on vietävä kolmen päivän kuluessa markkinaoikeuden vahvistettavaksi .
Markkinaoikeus ja kuluttaja-asiamies voivat kumpikin asettaa antamansa kiellon tehosteeksi uhkasakon. Jos yritys kieltopäätöksestä huolimatta jatkaa lainvastaista menettelyä, kuluttaja-asiamies voi hakea markkinaoikeudesta uhkasakon maksuunpanoa.
Markkinaoikeuden päätöksistä voi valittaa korkeimpaan oikeuteen.Moi kaikille. Kaikki ne jotka ovat joutunut kyseisen hoitolan uhriksi ja allekirhouttaneet sen sopimuksen joka ei pysty peruutta ja joka maksaa tuhansia ihan tavallisista kotihoito aineista jotka maksaa normaalisti pari sata max. Olen yksi teistä ja haluan haasta sen paikan oikeuteen .ei missään maailmassa tehdään tommosta . Tiedän on aika moni meni lankaan ja hain ihmisiä jotka tule mukaan tähän juttuun niin että nämä hujarit ei saa jatkossa lisää uhrea. Toivottavasti meitä on paljon tässä jutussa että ne oppii jotain . Ihmisiä ei saa manipioloida täällä tavalla. Taitava myyntiputki asiakkaan paikalle houkuttelemiseenMiksi sinä menit mukaan huijattavaksi? Etkö kysynyt yksityiskohtia ennen kuin menit allekirjoittamaan nimesi paperiin? Paljonko olet kaikkiaan menettänyt rahaa? Keitä ovat päätekijät?
Kuluttaja-asiamiehenä toimii Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV:n) kuluttaja-asioiden vastuualueen ylijohtaja Katri Väänänen.
Kuluttaja-asiamies voi siirtää ratkaisuvaltaa alaiselleen virkamiehelle asioissa, joissa lain soveltamiskäytäntö on vakiintunut sekä määrätä alaisensa virkamiehen käyttämään puhevaltaansa tai avustamaan kuluttajaa tuomioistuimessa.
Tehtävät
Kuluttaja-asiamiehen keskeisenä tehtävänä on valvoa kuluttajansuojalain ja useiden muidenkin kuluttajan suojaksi säädettyjen lakien noudattamista. Valvonta kohdistuu erityisesti markkinoinnin ja sopimusehtojen sekä perinnän lainmukaisuuteen. Valvonnan tavoitteena on, että yritys lopettaa tai muuttaa lainvastaista markkinointiaan tai kohtuuttomia sopimusehtojaan.
Kuluttaja-asiamies ei pääsääntöisesti käsittele yksittäisiä riita-asioita, joissa kuluttaja hakee hyvitystä tavaran tai palvelun virheestä. Näitä tapauksia käsittelevät kuluttajaoikeusneuvojat ja kuluttajariitalautakunta.
Kuluttaja-asiamies voi kuitenkin harkintansa mukaan avustaa kuluttajaa yksittäisen riita-asian hoitamisessa, jos sen ratkaisemisella on lain soveltamisen tai kuluttajien yleisen edun kannalta tärkeä merkitys tai jos kyse on tapauksesta, jossa elinkeinonharjoittaja ei noudata kuluttajariitalautakunnan päätöstä.
Kuluttaja-asiamies voi myös saattaa asioita ryhmävalituksena kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi ja panna vireille ryhmäkanteita.
Kuluttaja-asiamies tekee myös esityksiä ja aloitteita lainsäädännön muuttamiseksi. Esimerkkejä niistä ovat aloite asuntojen markkinoinnissa annettavia tietoja koskevan valtioneuvoston asetuksen uudistamisesta ja aloite puhelinmyynnin sääntelyn uudistamisesta.
Toimintatavat
Kuluttaja-asiamies saa vuosittain tuhansia ilmoituksia ja yhteydenottoja kuluttajilta, yrityksiltä, muilta viranomaisilta ja järjestöiltä. Ne kaikki käydään läpi ja tallennetaan KKV:n tietojärjestelmään. Kuluttaja-asiamies käyttää saamiaan tietoja valitessaan kulloisiakin valvonnan kohteita. Kuluttaja-asiamies voi puuttua myös oma-aloitteisesti havaitsemiinsa ongelmiin. Esiin tulleita asioita käsitellään usein laajempina kokonaisuuksina ja silloin puututaan yleensä samalla kertaa useampaan ongelmaan. 
Yhteydenottolomake valvonta-asioissa
Lain mukaan kuluttaja-asiamiehen on erityisesti toimittava aloilla, joilla on kuluttajien kannalta huomattavaa merkitystä tai joilla voidaan olettaa yleisimmin esiintyvän ongelmia kuluttajan asemassa. Valvontaa tulee myös kohdistaa vaihdellen eri toimialoille.
Kuluttaja-asiamiehen valvontakeinot
Kuluttaja-asiamiehen toiminnan ensisijaisena tavoitteena on saada lainvastaisesti toimiva yritys lopettamaan menettelynsä tai muuttamaan sitä vapaaehtoisesti.
Jos yritystä ei saada neuvottelemalla luopumaan lainvastaisesta menettelystä, kuluttaja-asiamiehen on tarvittaessa ryhdyttävä asian edellyttämiin pakkotoimiin tai saatettava asia tuomioistuimen käsiteltäväksi. Käytännössä näissä tilanteissa tulee kyseeseen uhkasakolla tehostetun kiellon määrääminen. Kieltoasian ratkaisee markkinaoikeus. Markkinaoikeus voi antaa kiellon myös väliaikaisena, jolloin se on voimassa, kunnes asia on lopullisesti ratkaistu.
Kuluttaja-asiamies voi itse määrätä kiellon asiassa, joka ei ole lain soveltamisen kannalta tai muuten merkitykseltään huomattava. Kielto raukeaa, jos yritys ilmoittaa annetussa määräajassa vastustavansa kiellon määräämistä.
Kuluttaja-asiamies voi antaa kiellon väliaikaisena, jos yrityksen menettely on tarpeen estää kiireellisesti, esimerkiksi asian laajuuden tai sen nopean vaikutuksen vuoksi. Väliaikainen kielto tulee voimaan heti, mutta asia on vietävä kolmen päivän kuluessa markkinaoikeuden vahvistettavaksi .
Markkinaoikeus ja kuluttaja-asiamies voivat kumpikin asettaa antamansa kiellon tehosteeksi uhkasakon. Jos yritys kieltopäätöksestä huolimatta jatkaa lainvastaista menettelyä, kuluttaja-asiamies voi hakea markkinaoikeudesta uhkasakon maksuunpanoa.
Markkinaoikeuden päätöksistä voi valittaa korkeimpaan oikeuteen.
Moi kaikille. Kaikki ne jotka ovat joutunut kyseisen hoitolan uhriksi ja allekirhouttaneet sen sopimuksen joka ei pysty peruutta ja joka maksaa tuhansia ihan tavallisista kotihoito aineista jotka maksaa normaalisti pari sata max. Olen yksi teistä ja haluan haasta sen paikan oikeuteen .ei missään maailmassa tehdään tommosta . Tiedän on aika moni meni lankaan ja hain ihmisiä jotka tule mukaan tähän juttuun niin että nämä hujarit ei saa jatkossa lisää uhrea. Toivottavasti meitä on paljon tässä jutussa että ne oppii jotain . Ihmisiä ei saa manipioloida täällä tavalla. Taitava myyntiputki asiakkaan paikalle houkuttelemiseenMiksi sinä menit mukaan huijattavaksi? Etkö kysynyt yksityiskohtia ennen kuin menit allekirjoittamaan nimesi paperiin? Paljonko olet kaikkiaan menettänyt rahaa? Keitä ovat päätekijät?
Kuluttaja-asiamiehenä toimii Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV:n) kuluttaja-asioiden vastuualueen ylijohtaja Katri Väänänen.
Kuluttaja-asiamies voi siirtää ratkaisuvaltaa alaiselleen virkamiehelle asioissa, joissa lain soveltamiskäytäntö on vakiintunut sekä määrätä alaisensa virkamiehen käyttämään puhevaltaansa tai avustamaan kuluttajaa tuomioistuimessa.
Tehtävät
Kuluttaja-asiamiehen keskeisenä tehtävänä on valvoa kuluttajansuojalain ja useiden muidenkin kuluttajan suojaksi säädettyjen lakien noudattamista. Valvonta kohdistuu erityisesti markkinoinnin ja sopimusehtojen sekä perinnän lainmukaisuuteen. Valvonnan tavoitteena on, että yritys lopettaa tai muuttaa lainvastaista markkinointiaan tai kohtuuttomia sopimusehtojaan.
Kuluttaja-asiamies ei pääsääntöisesti käsittele yksittäisiä riita-asioita, joissa kuluttaja hakee hyvitystä tavaran tai palvelun virheestä. Näitä tapauksia käsittelevät kuluttajaoikeusneuvojat ja kuluttajariitalautakunta.
Kuluttaja-asiamies voi kuitenkin harkintansa mukaan avustaa kuluttajaa yksittäisen riita-asian hoitamisessa, jos sen ratkaisemisella on lain soveltamisen tai kuluttajien yleisen edun kannalta tärkeä merkitys tai jos kyse on tapauksesta, jossa elinkeinonharjoittaja ei noudata kuluttajariitalautakunnan päätöstä.
Kuluttaja-asiamies voi myös saattaa asioita ryhmävalituksena kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi ja panna vireille ryhmäkanteita.
Kuluttaja-asiamies tekee myös esityksiä ja aloitteita lainsäädännön muuttamiseksi. Esimerkkejä niistä ovat aloite asuntojen markkinoinnissa annettavia tietoja koskevan valtioneuvoston asetuksen uudistamisesta ja aloite puhelinmyynnin sääntelyn uudistamisesta.
Toimintatavat
Kuluttaja-asiamies saa vuosittain tuhansia ilmoituksia ja yhteydenottoja kuluttajilta, yrityksiltä, muilta viranomaisilta ja järjestöiltä. Ne kaikki käydään läpi ja tallennetaan KKV:n tietojärjestelmään. Kuluttaja-asiamies käyttää saamiaan tietoja valitessaan kulloisiakin valvonnan kohteita. Kuluttaja-asiamies voi puuttua myös oma-aloitteisesti havaitsemiinsa ongelmiin. Esiin tulleita asioita käsitellään usein laajempina kokonaisuuksina ja silloin puututaan yleensä samalla kertaa useampaan ongelmaan. 
Yhteydenottolomake valvonta-asioissa
Lain mukaan kuluttaja-asiamiehen on erityisesti toimittava aloilla, joilla on kuluttajien kannalta huomattavaa merkitystä tai joilla voidaan olettaa yleisimmin esiintyvän ongelmia kuluttajan asemassa. Valvontaa tulee myös kohdistaa vaihdellen eri toimialoille.
Kuluttaja-asiamiehen valvontakeinot
Kuluttaja-asiamiehen toiminnan ensisijaisena tavoitteena on saada lainvastaisesti toimiva yritys lopettamaan menettelynsä tai muuttamaan sitä vapaaehtoisesti.
Jos yritystä ei saada neuvottelemalla luopumaan lainvastaisesta menettelystä, kuluttaja-asiamiehen on tarvittaessa ryhdyttävä asian edellyttämiin pakkotoimiin tai saatettava asia tuomioistuimen käsiteltäväksi. Käytännössä näissä tilanteissa tulee kyseeseen uhkasakolla tehostetun kiellon määrääminen. Kieltoasian ratkaisee markkinaoikeus. Markkinaoikeus voi antaa kiellon myös väliaikaisena, jolloin se on voimassa, kunnes asia on lopullisesti ratkaistu.
Kuluttaja-asiamies voi itse määrätä kiellon asiassa, joka ei ole lain soveltamisen kannalta tai muuten merkitykseltään huomattava. Kielto raukeaa, jos yritys ilmoittaa annetussa määräajassa vastustavansa kiellon määräämistä.
Kuluttaja-asiamies voi antaa kiellon väliaikaisena, jos yrityksen menettely on tarpeen estää kiireellisesti, esimerkiksi asian laajuuden tai sen nopean vaikutuksen vuoksi. Väliaikainen kielto tulee voimaan heti, mutta asia on vietävä kolmen päivän kuluessa markkinaoikeuden vahvistettavaksi .
Markkinaoikeus ja kuluttaja-asiamies voivat kumpikin asettaa antamansa kiellon tehosteeksi uhkasakon. Jos yritys kieltopäätöksestä huolimatta jatkaa lainvastaista menettelyä, kuluttaja-asiamies voi hakea markkinaoikeudesta uhkasakon maksuunpanoa.
Markkinaoikeuden päätöksistä voi valittaa korkeimpaan oikeuteen.Moi kaikille. Kaikki ne jotka ovat joutunut kyseisen hoitolan uhriksi ja allekirhouttaneet sen sopimuksen joka ei pysty peruutta ja joka maksaa tuhansia ihan tavallisista kotihoito aineista jotka maksaa normaalisti pari sata max. Olen yksi teistä ja haluan haasta sen paikan oikeuteen .ei missään maailmassa tehdään tommosta . Tiedän on aika moni meni lankaan ja hain ihmisiä jotka tule mukaan tähän juttuun niin että nämä hujarit ei saa jatkossa lisää uhrea. Toivottavasti meitä on paljon tässä jutussa että ne oppii jotain . Ihmisiä ei saa manipioloida täällä tavalla. Taitava myyntiputki asiakkaan paikalle houkuttelemiseenMiksi sinä menit mukaan huijattavaksi? Etkö kysynyt yksityiskohtia ennen kuin menit allekirjoittamaan nimesi paperiin? Paljonko olet kaikkiaan menettänyt rahaa? Keitä ovat päätekijät?
Kuluttaja-asiamiehenä toimii Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV:n) kuluttaja-asioiden vastuualueen ylijohtaja Katri Väänänen.
Kuluttaja-asiamies voi siirtää ratkaisuvaltaa alaiselleen virkamiehelle asioissa, joissa lain soveltamiskäytäntö on vakiintunut sekä määrätä alaisensa virkamiehen käyttämään puhevaltaansa tai avustamaan kuluttajaa tuomioistuimessa.
Tehtävät
Kuluttaja-asiamiehen keskeisenä tehtävänä on valvoa kuluttajansuojalain ja useiden muidenkin kuluttajan suojaksi säädettyjen lakien noudattamista. Valvonta kohdistuu erityisesti markkinoinnin ja sopimusehtojen sekä perinnän lainmukaisuuteen. Valvonnan tavoitteena on, että yritys lopettaa tai muuttaa lainvastaista markkinointiaan tai kohtuuttomia sopimusehtojaan.
Kuluttaja-asiamies ei pääsääntöisesti käsittele yksittäisiä riita-asioita, joissa kuluttaja hakee hyvitystä tavaran tai palvelun virheestä. Näitä tapauksia käsittelevät kuluttajaoikeusneuvojat ja kuluttajariitalautakunta.
Kuluttaja-asiamies voi kuitenkin harkintansa mukaan avustaa kuluttajaa yksittäisen riita-asian hoitamisessa, jos sen ratkaisemisella on lain soveltamisen tai kuluttajien yleisen edun kannalta tärkeä merkitys tai jos kyse on tapauksesta, jossa elinkeinonharjoittaja ei noudata kuluttajariitalautakunnan päätöstä.
Kuluttaja-asiamies voi myös saattaa asioita ryhmävalituksena kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi ja panna vireille ryhmäkanteita.
Kuluttaja-asiamies tekee myös esityksiä ja aloitteita lainsäädännön muuttamiseksi. Esimerkkejä niistä ovat aloite asuntojen markkinoinnissa annettavia tietoja koskevan valtioneuvoston asetuksen uudistamisesta ja aloite puhelinmyynnin sääntelyn uudistamisesta.
Toimintatavat
Kuluttaja-asiamies saa vuosittain tuhansia ilmoituksia ja yhteydenottoja kuluttajilta, yrityksiltä, muilta viranomaisilta ja järjestöiltä. Ne kaikki käydään läpi ja tallennetaan KKV:n tietojärjestelmään. Kuluttaja-asiamies käyttää saamiaan tietoja valitessaan kulloisiakin valvonnan kohteita. Kuluttaja-asiamies voi puuttua myös oma-aloitteisesti havaitsemiinsa ongelmiin. Esiin tulleita asioita käsitellään usein laajempina kokonaisuuksina ja silloin puututaan yleensä samalla kertaa useampaan ongelmaan. 
Yhteydenottolomake valvonta-asioissa
Lain mukaan kuluttaja-asiamiehen on erityisesti toimittava aloilla, joilla on kuluttajien kannalta huomattavaa merkitystä tai joilla voidaan olettaa yleisimmin esiintyvän ongelmia kuluttajan asemassa. Valvontaa tulee myös kohdistaa vaihdellen eri toimialoille.
Kuluttaja-asiamiehen valvontakeinot
Kuluttaja-asiamiehen toiminnan ensisijaisena tavoitteena on saada lainvastaisesti toimiva yritys lopettamaan menettelynsä tai muuttamaan sitä vapaaehtoisesti.
Jos yritystä ei saada neuvottelemalla luopumaan lainvastaisesta menettelystä, kuluttaja-asiamiehen on tarvittaessa ryhdyttävä asian edellyttämiin pakkotoimiin tai saatettava asia tuomioistuimen käsiteltäväksi. Käytännössä näissä tilanteissa tulee kyseeseen uhkasakolla tehostetun kiellon määrääminen. Kieltoasian ratkaisee markkinaoikeus. Markkinaoikeus voi antaa kiellon myös väliaikaisena, jolloin se on voimassa, kunnes asia on lopullisesti ratkaistu.
Kuluttaja-asiamies voi itse määrätä kiellon asiassa, joka ei ole lain soveltamisen kannalta tai muuten merkitykseltään huomattava. Kielto raukeaa, jos yritys ilmoittaa annetussa määräajassa vastustavansa kiellon määräämistä.
Kuluttaja-asiamies voi antaa kiellon väliaikaisena, jos yrityksen menettely on tarpeen estää kiireellisesti, esimerkiksi asian laajuuden tai sen nopean vaikutuksen vuoksi. Väliaikainen kielto tulee voimaan heti, mutta asia on vietävä kolmen päivän kuluessa markkinaoikeuden vahvistettavaksi .
Markkinaoikeus ja kuluttaja-asiamies voivat kumpikin asettaa antamansa kiellon tehosteeksi uhkasakon. Jos yritys kieltopäätöksestä huolimatta jatkaa lainvastaista menettelyä, kuluttaja-asiamies voi hakea markkinaoikeudesta uhkasakon maksuunpanoa.
Markkinaoikeuden päätöksistä voi valittaa korkeimpaan oikeuteen.
Moi kaikille. Kaikki ne jotka ovat joutunut kyseisen hoitolan uhriksi ja allekirhouttaneet sen sopimuksen joka ei pysty peruutta ja joka maksaa tuhansia ihan tavallisista kotihoito aineista jotka maksaa normaalisti pari sata max. Olen yksi teistä ja haluan haasta sen paikan oikeuteen .ei missään maailmassa tehdään tommosta . Tiedän on aika moni meni lankaan ja hain ihmisiä jotka tule mukaan tähän juttuun niin että nämä hujarit ei saa jatkossa lisää uhrea. Toivottavasti meitä on paljon tässä jutussa että ne oppii jotain . Ihmisiä ei saa manipioloida täällä tavalla. Taitava myyntiputki asiakkaan paikalle houkuttelemiseenMiksi sinä menit mukaan huijattavaksi? Etkö kysynyt yksityiskohtia ennen kuin menit allekirjoittamaan nimesi paperiin? Paljonko olet kaikkiaan menettänyt rahaa? Keitä ovat päätekijät?
Kuluttaja-asiamiehenä toimii Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV:n) kuluttaja-asioiden vastuualueen ylijohtaja Katri Väänänen.
Kuluttaja-asiamies voi siirtää ratkaisuvaltaa alaiselleen virkamiehelle asioissa, joissa lain soveltamiskäytäntö on vakiintunut sekä määrätä alaisensa virkamiehen käyttämään puhevaltaansa tai avustamaan kuluttajaa tuomioistuimessa.
Tehtävät
Kuluttaja-asiamiehen keskeisenä tehtävänä on valvoa kuluttajansuojalain ja useiden muidenkin kuluttajan suojaksi säädettyjen lakien noudattamista. Valvonta kohdistuu erityisesti markkinoinnin ja sopimusehtojen sekä perinnän lainmukaisuuteen. Valvonnan tavoitteena on, että yritys lopettaa tai muuttaa lainvastaista markkinointiaan tai kohtuuttomia sopimusehtojaan.
Kuluttaja-asiamies ei pääsääntöisesti käsittele yksittäisiä riita-asioita, joissa kuluttaja hakee hyvitystä tavaran tai palvelun virheestä. Näitä tapauksia käsittelevät kuluttajaoikeusneuvojat ja kuluttajariitalautakunta.
Kuluttaja-asiamies voi kuitenkin harkintansa mukaan avustaa kuluttajaa yksittäisen riita-asian hoitamisessa, jos sen ratkaisemisella on lain soveltamisen tai kuluttajien yleisen edun kannalta tärkeä merkitys tai jos kyse on tapauksesta, jossa elinkeinonharjoittaja ei noudata kuluttajariitalautakunnan päätöstä.
Kuluttaja-asiamies voi myös saattaa asioita ryhmävalituksena kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi ja panna vireille ryhmäkanteita.
Kuluttaja-asiamies tekee myös esityksiä ja aloitteita lainsäädännön muuttamiseksi. Esimerkkejä niistä ovat aloite asuntojen markkinoinnissa annettavia tietoja koskevan valtioneuvoston asetuksen uudistamisesta ja aloite puhelinmyynnin sääntelyn uudistamisesta.
Toimintatavat
Kuluttaja-asiamies saa vuosittain tuhansia ilmoituksia ja yhteydenottoja kuluttajilta, yrityksiltä, muilta viranomaisilta ja järjestöiltä. Ne kaikki käydään läpi ja tallennetaan KKV:n tietojärjestelmään. Kuluttaja-asiamies käyttää saamiaan tietoja valitessaan kulloisiakin valvonnan kohteita. Kuluttaja-asiamies voi puuttua myös oma-aloitteisesti havaitsemiinsa ongelmiin. Esiin tulleita asioita käsitellään usein laajempina kokonaisuuksina ja silloin puututaan yleensä samalla kertaa useampaan ongelmaan. 
Yhteydenottolomake valvonta-asioissa
Lain mukaan kuluttaja-asiamiehen on erityisesti toimittava aloilla, joilla on kuluttajien kannalta huomattavaa merkitystä tai joilla voidaan olettaa yleisimmin esiintyvän ongelmia kuluttajan asemassa. Valvontaa tulee myös kohdistaa vaihdellen eri toimialoille.
Kuluttaja-asiamiehen valvontakeinot
Kuluttaja-asiamiehen toiminnan ensisijaisena tavoitteena on saada lainvastaisesti toimiva yritys lopettamaan menettelynsä tai muuttamaan sitä vapaaehtoisesti.
Jos yritystä ei saada neuvottelemalla luopumaan lainvastaisesta menettelystä, kuluttaja-asiamiehen on tarvittaessa ryhdyttävä asian edellyttämiin pakkotoimiin tai saatettava asia tuomioistuimen käsiteltäväksi. Käytännössä näissä tilanteissa tulee kyseeseen uhkasakolla tehostetun kiellon määrääminen. Kieltoasian ratkaisee markkinaoikeus. Markkinaoikeus voi antaa kiellon myös väliaikaisena, jolloin se on voimassa, kunnes asia on lopullisesti ratkaistu.
Kuluttaja-asiamies voi itse määrätä kiellon asiassa, joka ei ole lain soveltamisen kannalta tai muuten merkitykseltään huomattava. Kielto raukeaa, jos yritys ilmoittaa annetussa määräajassa vastustavansa kiellon määräämistä.
Kuluttaja-asiamies voi antaa kiellon väliaikaisena, jos yrityksen menettely on tarpeen estää kiireellisesti, esimerkiksi asian laajuuden tai sen nopean vaikutuksen vuoksi. Väliaikainen kielto tulee voimaan heti, mutta asia on vietävä kolmen päivän kuluessa markkinaoikeuden vahvistettavaksi .
Markkinaoikeus ja kuluttaja-asiamies voivat kumpikin asettaa antamansa kiellon tehosteeksi uhkasakon. Jos yritys kieltopäätöksestä huolimatta jatkaa lainvastaista menettelyä, kuluttaja-asiamies voi hakea markkinaoikeudesta uhkasakon maksuunpanoa.
Markkinaoikeuden päätöksistä voi valittaa korkeimpaan oikeuteen.Moi kaikille. Kaikki ne jotka ovat joutunut kyseisen hoitolan uhriksi ja allekirhouttaneet sen sopimuksen joka ei pysty peruutta ja joka maksaa tuhansia ihan tavallisista kotihoito aineista jotka maksaa normaalisti pari sata max. Olen yksi teistä ja haluan haasta sen paikan oikeuteen .ei missään maailmassa tehdään tommosta . Tiedän on aika moni meni lankaan ja hain ihmisiä jotka tule mukaan tähän juttuun niin että nämä hujarit ei saa jatkossa lisää uhrea. Toivottavasti meitä on paljon tässä jutussa että ne oppii jotain . Ihmisiä ei saa manipioloida täällä tavalla. Taitava myyntiputki asiakkaan paikalle houkuttelemiseenMiksi sinä menit mukaan huijattavaksi? Etkö kysynyt yksityiskohtia ennen kuin menit allekirjoittamaan nimesi paperiin? Paljonko olet kaikkiaan menettänyt rahaa? Keitä ovat päätekijät?
Kuluttaja-asiamiehenä toimii Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV:n) kuluttaja-asioiden vastuualueen ylijohtaja Katri Väänänen.
Kuluttaja-asiamies voi siirtää ratkaisuvaltaa alaiselleen virkamiehelle asioissa, joissa lain soveltamiskäytäntö on vakiintunut sekä määrätä alaisensa virkamiehen käyttämään puhevaltaansa tai avustamaan kuluttajaa tuomioistuimessa.
Tehtävät
Kuluttaja-asiamiehen keskeisenä tehtävänä on valvoa kuluttajansuojalain ja useiden muidenkin kuluttajan suojaksi säädettyjen lakien noudattamista. Valvonta kohdistuu erityisesti markkinoinnin ja sopimusehtojen sekä perinnän lainmukaisuuteen. Valvonnan tavoitteena on, että yritys lopettaa tai muuttaa lainvastaista markkinointiaan tai kohtuuttomia sopimusehtojaan.
Kuluttaja-asiamies ei pääsääntöisesti käsittele yksittäisiä riita-asioita, joissa kuluttaja hakee hyvitystä tavaran tai palvelun virheestä. Näitä tapauksia käsittelevät kuluttajaoikeusneuvojat ja kuluttajariitalautakunta.
Kuluttaja-asiamies voi kuitenkin harkintansa mukaan avustaa kuluttajaa yksittäisen riita-asian hoitamisessa, jos sen ratkaisemisella on lain soveltamisen tai kuluttajien yleisen edun kannalta tärkeä merkitys tai jos kyse on tapauksesta, jossa elinkeinonharjoittaja ei noudata kuluttajariitalautakunnan päätöstä.
Kuluttaja-asiamies voi myös saattaa asioita ryhmävalituksena kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi ja panna vireille ryhmäkanteita.
Kuluttaja-asiamies tekee myös esityksiä ja aloitteita lainsäädännön muuttamiseksi. Esimerkkejä niistä ovat aloite asuntojen markkinoinnissa annettavia tietoja koskevan valtioneuvoston asetuksen uudistamisesta ja aloite puhelinmyynnin sääntelyn uudistamisesta.
Toimintatavat
Kuluttaja-asiamies saa vuosittain tuhansia ilmoituksia ja yhteydenottoja kuluttajilta, yrityksiltä, muilta viranomaisilta ja järjestöiltä. Ne kaikki käydään läpi ja tallennetaan KKV:n tietojärjestelmään. Kuluttaja-asiamies käyttää saamiaan tietoja valitessaan kulloisiakin valvonnan kohteita. Kuluttaja-asiamies voi puuttua myös oma-aloitteisesti havaitsemiinsa ongelmiin. Esiin tulleita asioita käsitellään usein laajempina kokonaisuuksina ja silloin puututaan yleensä samalla kertaa useampaan ongelmaan. 
Yhteydenottolomake valvonta-asioissa
Lain mukaan kuluttaja-asiamiehen on erityisesti toimittava aloilla, joilla on kuluttajien kannalta huomattavaa merkitystä tai joilla voidaan olettaa yleisimmin esiintyvän ongelmia kuluttajan asemassa. Valvontaa tulee myös kohdistaa vaihdellen eri toimialoille.
Kuluttaja-asiamiehen valvontakeinot
Kuluttaja-asiamiehen toiminnan ensisijaisena tavoitteena on saada lainvastaisesti toimiva yritys lopettamaan menettelynsä tai muuttamaan sitä vapaaehtoisesti.
Jos yritystä ei saada neuvottelemalla luopumaan lainvastaisesta menettelystä, kuluttaja-asiamiehen on tarvittaessa ryhdyttävä asian edellyttämiin pakkotoimiin tai saatettava asia tuomioistuimen käsiteltäväksi. Käytännössä näissä tilanteissa tulee kyseeseen uhkasakolla tehostetun kiellon määrääminen. Kieltoasian ratkaisee markkinaoikeus. Markkinaoikeus voi antaa kiellon myös väliaikaisena, jolloin se on voimassa, kunnes asia on lopullisesti ratkaistu.
Kuluttaja-asiamies voi itse määrätä kiellon asiassa, joka ei ole lain soveltamisen kannalta tai muuten merkitykseltään huomattava. Kielto raukeaa, jos yritys ilmoittaa annetussa määräajassa vastustavansa kiellon määräämistä.
Kuluttaja-asiamies voi antaa kiellon väliaikaisena, jos yrityksen menettely on tarpeen estää kiireellisesti, esimerkiksi asian laajuuden tai sen nopean vaikutuksen vuoksi. Väliaikainen kielto tulee voimaan heti, mutta asia on vietävä kolmen päivän kuluessa markkinaoikeuden vahvistettavaksi .
Markkinaoikeus ja kuluttaja-asiamies voivat kumpikin asettaa antamansa kiellon tehosteeksi uhkasakon. Jos yritys kieltopäätöksestä huolimatta jatkaa lainvastaista menettelyä, kuluttaja-asiamies voi hakea markkinaoikeudesta uhkasakon maksuunpanoa.
Markkinaoikeuden päätöksistä voi valittaa korkeimpaan oikeuteen.
Moi kaikille. Kaikki ne jotka ovat joutunut kyseisen hoitolan uhriksi ja allekirhouttaneet sen sopimuksen joka ei pysty peruutta ja joka maksaa tuhansia ihan tavallisista kotihoito aineista jotka maksaa normaalisti pari sata max. Olen yksi teistä ja haluan haasta sen paikan oikeuteen .ei missään maailmassa tehdään tommosta . Tiedän on aika moni meni lankaan ja hain ihmisiä jotka tule mukaan tähän juttuun niin että nämä hujarit ei saa jatkossa lisää uhrea. Toivottavasti meitä on paljon tässä jutussa että ne oppii jotain . Ihmisiä ei saa manipioloida täällä tavalla. Taitava myyntiputki asiakkaan paikalle houkuttelemiseenMiksi sinä menit mukaan huijattavaksi? Etkö kysynyt yksityiskohtia ennen kuin menit allekirjoittamaan nimesi paperiin? Paljonko olet kaikkiaan menettänyt rahaa? Keitä ovat päätekijät?
Kuluttaja-asiamiehenä toimii Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV:n) kuluttaja-asioiden vastuualueen ylijohtaja Katri Väänänen.
Kuluttaja-asiamies voi siirtää ratkaisuvaltaa alaiselleen virkamiehelle asioissa, joissa lain soveltamiskäytäntö on vakiintunut sekä määrätä alaisensa virkamiehen käyttämään puhevaltaansa tai avustamaan kuluttajaa tuomioistuimessa.
Tehtävät
Kuluttaja-asiamiehen keskeisenä tehtävänä on valvoa kuluttajansuojalain ja useiden muidenkin kuluttajan suojaksi säädettyjen lakien noudattamista. Valvonta kohdistuu erityisesti markkinoinnin ja sopimusehtojen sekä perinnän lainmukaisuuteen. Valvonnan tavoitteena on, että yritys lopettaa tai muuttaa lainvastaista markkinointiaan tai kohtuuttomia sopimusehtojaan.
Kuluttaja-asiamies ei pääsääntöisesti käsittele yksittäisiä riita-asioita, joissa kuluttaja hakee hyvitystä tavaran tai palvelun virheestä. Näitä tapauksia käsittelevät kuluttajaoikeusneuvojat ja kuluttajariitalautakunta.
Kuluttaja-asiamies voi kuitenkin harkintansa mukaan avustaa kuluttajaa yksittäisen riita-asian hoitamisessa, jos sen ratkaisemisella on lain soveltamisen tai kuluttajien yleisen edun kannalta tärkeä merkitys tai jos kyse on tapauksesta, jossa elinkeinonharjoittaja ei noudata kuluttajariitalautakunnan päätöstä.
Kuluttaja-asiamies voi myös saattaa asioita ryhmävalituksena kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi ja panna vireille ryhmäkanteita.
Kuluttaja-asiamies tekee myös esityksiä ja aloitteita lainsäädännön muuttamiseksi. Esimerkkejä niistä ovat aloite asuntojen markkinoinnissa annettavia tietoja koskevan valtioneuvoston asetuksen uudistamisesta ja aloite puhelinmyynnin sääntelyn uudistamisesta.
Toimintatavat
Kuluttaja-asiamies saa vuosittain tuhansia ilmoituksia ja yhteydenottoja kuluttajilta, yrityksiltä, muilta viranomaisilta ja järjestöiltä. Ne kaikki käydään läpi ja tallennetaan KKV:n tietojärjestelmään. Kuluttaja-asiamies käyttää saamiaan tietoja valitessaan kulloisiakin valvonnan kohteita. Kuluttaja-asiamies voi puuttua myös oma-aloitteisesti havaitsemiinsa ongelmiin. Esiin tulleita asioita käsitellään usein laajempina kokonaisuuksina ja silloin puututaan yleensä samalla kertaa useampaan ongelmaan. 
Yhteydenottolomake valvonta-asioissa
Lain mukaan kuluttaja-asiamiehen on erityisesti toimittava aloilla, joilla on kuluttajien kannalta huomattavaa merkitystä tai joilla voidaan olettaa yleisimmin esiintyvän ongelmia kuluttajan asemassa. Valvontaa tulee myös kohdistaa vaihdellen eri toimialoille.
Kuluttaja-asiamiehen valvontakeinot
Kuluttaja-asiamiehen toiminnan ensisijaisena tavoitteena on saada lainvastaisesti toimiva yritys lopettamaan menettelynsä tai muuttamaan sitä vapaaehtoisesti.
Jos yritystä ei saada neuvottelemalla luopumaan lainvastaisesta menettelystä, kuluttaja-asiamiehen on tarvittaessa ryhdyttävä asian edellyttämiin pakkotoimiin tai saatettava asia tuomioistuimen käsiteltäväksi. Käytännössä näissä tilanteissa tulee kyseeseen uhkasakolla tehostetun kiellon määrääminen. Kieltoasian ratkaisee markkinaoikeus. Markkinaoikeus voi antaa kiellon myös väliaikaisena, jolloin se on voimassa, kunnes asia on lopullisesti ratkaistu.
Kuluttaja-asiamies voi itse määrätä kiellon asiassa, joka ei ole lain soveltamisen kannalta tai muuten merkitykseltään huomattava. Kielto raukeaa, jos yritys ilmoittaa annetussa määräajassa vastustavansa kiellon määräämistä.
Kuluttaja-asiamies voi antaa kiellon väliaikaisena, jos yrityksen menettely on tarpeen estää kiireellisesti, esimerkiksi asian laajuuden tai sen nopean vaikutuksen vuoksi. Väliaikainen kielto tulee voimaan heti, mutta asia on vietävä kolmen päivän kuluessa markkinaoikeuden vahvistettavaksi .
Markkinaoikeus ja kuluttaja-asiamies voivat kumpikin asettaa antamansa kiellon tehosteeksi uhkasakon. Jos yritys kieltopäätöksestä huolimatta jatkaa lainvastaista menettelyä, kuluttaja-asiamies voi hakea markkinaoikeudesta uhkasakon maksuunpanoa.
Markkinaoikeuden päätöksistä voi valittaa korkeimpaan oikeuteen.

tarkoitus edellisellä viestillå oli kai lopettaa keskustelu. Hyvä pointti Ainolalta. Siellä osataan

Olen samaa mieltä. Keskustelu kai pitää lopettaa Ainolan jekulla.

Itsekkin sain soiton kyseisestä yrityksestä (tai kuullosti hieman kuin soittaja olisi eri firmasta palkattu vain soittamaan näistä, kerta puheli että on itsekkin käynyt ks. hoidoissa ja saanut hyvää tulosta nimenomaan laitehoidoista). Totesin jo heti etten voi ottaa tarjousta ilmaisista 8 eri hoidosta vastaan, koska sairastan todella pahalaatuista akuisiän aknea, joten ei varmasti ole hyvä mihinkään kemikaalihoitoihin mennä ja odotan nyt tässä parhaillaan tutkimuksiin jossa on tarkoituksena selvittää kokonaisvaltaisesti mikä lääkehoito sopisi minulle parhaiten. Tähän vasta-argumenttina myyjä sanoi että voisi laittaa minut koneen järjestelmässä soitettavien henkilöiden listauksessa niin että soittaisivat minulle vielä kuun lopussa uudelleen. Totesin samat kuin aiemminkin, eli ”en ota nyt mitään hoitoja vaikka olisi ilmaisia, kerta minulla on paina syy olla ottamatta, jonka juuri perustelin jo Teille”. Silti tarjottiin laitehoitoja, kuten laser-hoitoja iholle, koska ne olisi aknen hoitoon juuri sopivia…eli sinnikkyyttä ainakin oli myyjällä kun ei ekalla kertaa ymmärretä että EI on EI.

Very clever to try to stop this discussion….. We will find another site. Olen tosi kiinnostuneena seurannut Ainolan kauneusklinikan kikkoja estää nämä viestit. Tämähän on mielenkiintoisampaa kuin television dekkarisarjat. Ainola silti toimii epäeettisesti….rahat pois menetelmällä. Varokaa sillä hyvää ihonhoitoa saatte vähemmällä rahalla ihan lähikosmetologiltanne tai Lidlin purkeista.

Minä olen käynyt neljässä eri hoidossa Ainolassa ja käytän vain Meren tuotteita. Paitsi silmänympärysvoide on Lidlin Cien, koska sitä ei voita mikään! Mä en ymmärrä näitä dissausviestejä täällä. Olen itse ollut hemmetin tyytyväinen hoitoihin ja tuotteisiin. Ei ehkä perinteinen konsepti suomalaiselle, mutta ihan ymmärrettävä kun siihen tutustuu. En myöskään ymmärrä näitä ”painostettiin ostamaan” -tyyppejä. Jokaisella ihmisellä on kyky sanoa ei. Se on ihan oma ongelma jos ei osaa kieltäytyä asioista! Siitä on turha syyttää muita kuin itseään.

Olisin itse kovasti kiinnostunut tietämään mitenköhän Ainolan kauneusklinikka on muuttanut saadun KKV:n päätöksen jälkeen markkinointiaan?
Itse ostin kyseisestä yrityksestä hoitoja ja tuotteita olen kuitenkin vannoutunut luonnonmukaisten kosmetiikkatuotteiden käyttäjä mutta koska mainoksessa jota kautta klinikalle itse ajauduin kerrottiin että tuotteet ovat luonnonmukaisia, kuten myöskin heidän instagram ja facebook sivuillaan sekä useissa heidän jakamissaan mainoksissa näin ollen päädyin kokonaisuuden itselleni hankkimaan. Kun sain tuotekassin kotiin aloin tarkemmin tutkia raaka-aine sisältöä mm. puhdistustuote sisältää dmdm-hydatoiinia joka on formaldehydiä vapauttava aine ,joka on yleisesti kiellettyjen aineiden listalla kun puhutaan luonnonkosmetiikasta. Puhdistustuotteen toinen raaka-aine joka pisti silmään oli methylchloroisothiazolinone jonka käytöä kosmetiikassa on rajoitettu sekä cosmetics europe antoi jo vuonna 2013 suosituksen lopettaa kyseisen aineen käytön iholle jätettävässä kosmetiikassa. Lääkärilehdessä (ssl45/13) julkaistun artikkelin mukaan TYKS:ssa
testatuita potilaista 12.6% oli kyseiselle aineelle herkityneitä, joten kyseinen aine on myös herkästi allergisoiva.
Kun soitin Ainola kauneusklinikalle ja pyysin saada palauttaa tuotteeni ja ostetun kokonaisuuden sain vastaukseksi että palautukseen tarvitaan lääkärintodistus ja etteivät he ota kantaa tämmöisiin asioihin. En myöskään saanut useista yrityksistä huolimatta vastausta kysymykseen miten heidän tuotteensa joita mainostetaan luonnonmukaisena eroaa niinsanotusti tavallisesta kosmetiikasta.

Miten on siis mahdollista että tuotteita ei saa palauttaa yritykseen vaikka kuluttajasuojalaki nimenomaa kieltää ”markkinoinnissa tai asiakassuhteissa ei saa antaa harhaanjohtaviatietoja , jos tiedot ovat omiaan johtamaan siihen että kuluttaja tekee ostopäätöksen tai muun kulutushyödykkeen liittyvän päätöksen, jota hän ei ilman tälläistä markkinointia olisi tehnyt”. Tästä kyseisen pykälän rikkomisesta on ainola kauneusklinikka saanut päätöksen 25.8.2017 ja silloin sitoutunut muuttamaan toimiaan, näin ei nähtävästi ole tapahtunut….
Miten Suomessa vuonna 2019 tämmöiseen ei puututa?
Nyt Itse joudun hakemaan kuluttajasuojan kautta purkua tehtyyn kauppaan kun kyseinen yritys ei siihen muuten suostu.

Kävin maksuttomalla tutustumiskäynnillä. Olin jo pohtinut tarvitsevani jatkossa kasvohoitoja ja olin valmis investoimaan ihoni hoitoon. Luulin siis meneväni tutustumiskäynnille ja ammattilaisen arvioon hoidosta. Sen sijaan minut vastaanotti nuori nainen joka piti todella agressiivisen myyntiesittelyn ja tarjosi valtavaa hoitokokonaisuutta jonka kustannut oli valtava. Kun pyysin saada miettiä asiaa yönyli sain vastaani erittäin tuohtuneen vastauksen että tarjous (joka oli 2800€) on voimassa vain nyt ja sopimus pitää allekirjoittaa heti. Huomenna jos soittaa hinta on 600€ korkeampi. Kun kieltäydyin ja halusin ostaa kuorintavoiteen, myyjä ei suostunut sitä minulle myymään ellen osta vähintään 3 tuotetta (joista jokainen maksoi 100-200€/kpl). Ällöttävä kokemus.

Pelottavaa pakkomyyntiä… tunsin olevani tosi ruma ilman heidän ihmeaineita. Ne maksoivat enemmän kuin kuukausipalkkani nettona parilta kuukaudelta. Aivopesua….

Ilman, että voi perua ostoksensa, ei kannata ostaa mitään. Palautusoikeuskin pitää olla. Muhevainenkin korvaa taimen jonka heidän puutarhastaan ostan, jos se kuolee ilman järkevää syytä. Ellos vastaanottaa palautukset olivatpa ne sitten vaikka avaamattomia naamarasvapurkkeja…jne,,,,, MIKSI tämä lafka ei ole velvoitettu tekemään maan kuluttajalainsuojan puitteissa samaa?????

Joo niin tarjotaan, kovasti ovat soitelleet kun oli Offerillan arvonnassa ilmaisia kasvohoitoja. Lupauduin kun aika agreesiivisesti tarjosivat aikaa, mutta nyt kyllä perun sen luettuani näitä stooreja.

Soittelevat useasti puhelinnumerosta: 0414773262, kannattaa estää samantien, kun eivät usko, että ei kiinnosta.

Juuri äsken tuli puhelu tästä samasta firmasta. Kysyin, mistä ovat saaneet yhteystietoni. Vastaus oli, että pitää kysyä ”markkinointiosastolta”, mutta ”yleisesti tietokannoista” hakevat. Vastasin, että minun tietoni eivät voi laillisesti olla heillä, koska en ole sellaiseen lupaa antanut, ja lisäksi minulla on yleinen markkinointikielto. Kuulemma sellaiset kannattaa tarkistaa, koska ne eivät aina kata kaikkea. Mainitsin myös GDPR:n, jonka mukaisesti luvat pitäisi kysyä. Kiltisti puhelimessa ollut henkilö toisti firman nimen, kun kerroin tarvitsevani sen ilmoittaakseni asiasta kuluttajaviranomaiselle.

Mulle soitettiin tänään numerosta 041 4783917 samalla asialla. Yli 28v etsivät ja ideana oli markkinoida luonnonkosmetiikkaa ja samalla saada ilmainen kasvohoito. Sinällään ajatus kuulosti siis ihan ok:lta. Yritys haluaa tutustuttaa ihmisiä uuteen tuotemerkkiin (Mere). Eli ymmärsin heti, että varsinaisesta kasvohoidosta ei ole kyse.

Ajattelin, että on ihan mielenkiintoista mennä kokeilemaan uusia tuotteita. Onneksi googlasin hoitolan ja löysin tämän ketjun… Muuten olisin voinut mennäkin, jos se kasvohoito olisi ollut hyvä. Mutta jos kerran siihenkään ei kukaan ole tyytyväinen, niin en kyllä tuhlaa aikaani.

Peruin ajan laittamalla tekstiviestin numeroon, josta sain vahvistuksen ajan varaamisesta. Sain toisesta numerosta vastauksen, että aikani on peruttu.

Entisenä aikojenvaaraajana, eli buukkarina, kyseiseen firmaan haluaisin kertoa sellaisen huomion että me jotka teille soitamme, emme ole tekemisissä sen enempää kyseisen firman kanssa. Olemme ulkopuolinen palvelu. Me luotamme että se mitä he meille kertoo, pitää myös paikkansa, eli toivon mukavempaa asennetta meitä buukkareita kohtaan, me teemme vain työtä että saamme rahaa elämiseen. ”Kiitos ja ei kiitos” on hyvä tapa lopettaa puhelu jos asia ei kiinnosta. Myöskään me emme vaikuta siihe mistä numerot tulevat, tietokone soittaa automaattisesti eikä me nähdä hälyvaiheessa edes numeroa mihin se kone soittaa. Meille kerrotaan vain, että numerot tulevat avoimista rekistereistä mutta joskus jostain syystä salaiset numerot pääsee myös läpi.
Itse lopetin kyseisen työn juuri sen takia että suomalaiset naiset osaa olla todella ikäviä ja törkeitä. Olo on kuin roskasakilla. Olen siis mielummin työtön.

Kävin juuri eilen kyseisellä klinikalla. Osasin odottaa hyvin suunniteltua myyntipuhetta sillä mitään ilmaista ei tässä maailmassa ole. Menin jopa ihan mielenkiinnosta katsomaan koska kasvojen hoito oli tarpeen ja tiesn että osaan sanoa myös EI. Tapaaminen oli todella hyvin suuniteltu ja strukturoitu. Konsultti oli nuoreksi mimmiksi varsin napakka ja asiansa osaava. Kevyen kasvohoidonkin sain. Hinta vuoden mittaiselle paketille olisi ollut todella jäätävät 3000€. Laitehoitoja ja tuotteita, Kun totesin paketin kovin kalliiksi ja monin kerroin yli sen mitä sanoin olevani valmis hoidoista kuukausi tasolla maksamaan oli hänellä heti tarjota pidempää sopimusaikaa. Asiaa lisää kaivaessani löytyi myös edullisempi paketti, joka sekin 1600€ -yhä pöyristyttävä hinta. Ratkaisuna oli aina maksuajan tulpaus jolloin kk-hinta laski kummasti eikä enää näyttänyt paperilla niin pahalta. Tarjolla oleva etu voimassa vain sen hetken. Mietintä aikaa ei siis ollut ja miehellekin olis pitänyt soittaa siinä samalla kun kerroin että meillä tämän kokoluokan hankinnoista keskustellaan yhdessä jne. Hienovaraista painetta siis oli. Itseäni tilanne vähän nauratti mutta mietin niitä lukuisia ihmisiä joita näin odotustilassa saapuvan vastaavaan tutustumiskäyntiin. Suurin osa oli jo iäkkäämpiä. Mielenkiintoista oli se että esittelykierroksella minulle kerrottiin että Ainola on suomen suurin yksityisessä omistuksessa oleva kauneusklinikka. Koska olin lievästi skeptisenä liikkeellä tiedustelin omistajien nimiä. Sven ja Marina. Käyvät Kluuvissa joka tiistai… Kummallista kyllä ei henkilö mitenkään muistanut heidän sukunimeä. …? Ei muista työnantajansa sukunimeä!?

Mikä ihmeen pakkomyynti?
Kävin itse myös hoidossa, kyllähän se itsestäänselvä on että yrittävät myydä tuotteitaan. Muista en tiedä mutta kukaan ei aseella uhannut minua lukossa olevien ovien takana että pakko ostaa. Omaa typeryyttä jos et osaa sanaa EI käyttää.
Itse kiitin ja lähdin ulos, ei kukaan juossut perään laskun kera

Samat ”MERE” tuotteet on Amazonissa myynnissä 3kpl paketti 128$, ainoalla erolla että on laitettu omat tarrat päälle. 😀 Eli maksakaa vaan ”Suomalaisille suunnatuista” tuotteista reilut 200€ purnukka 😀
Mene amazon.com sivulle ja laita hakuun Private Label skin care -Anti-Aging Natural Purifying Treatment – Apply Your Own Label- 3 Pack
Näet sen itse, samat purnukat.

Minäkin sain puhelun pari viikkoa sitten ja vaikka tällainen tarjous kuulosti epäilyttävältä, minkä heti sanoinkin puhelun aikana, niin päätin lähteä uteliaisuuttani kokeilemaan, kun en koskaan ennen ole käynyt kasvohoidossa. Osasin kyllä odottaa jatkomyyntiä, mutta omien kiireiden takia en normaalista tutkimistavastani huolimatta ehtinyt/muistanut googlata tätä firmaa, vaan menin sinne tänään täysin ummikkona. Nuori mukava nainen konsultoi ehkä noin puoli tuntia ja esitteli ohimennen hänen mukaansa heidän Floridassa Suomen markkinoille suunnitellut vain heidän toimintaa varten valmistetut tuotteet (?). Kaulalle tehtiin herkkyystesti neljällä eri tuotteella ja sitten tutkittiin kasvoja suuresta peilistä. Olen ikäistäni nuoremman näköinen, mutta siellä oli sellainen valaistus, että peilikuva ei kovin hyvältä näyttänyt ;). En kuitenkaan löytänyt itse mitään korjattavaa, paitsi yhden pienen maksaläiskän. Kerroin tuotteista, joita käytän (tosi vähän yleensäkään mitään) ja vaikka tilaan esim. Yves Rocherin luonnonkosmetiikkaa, niin ne leimattiin markettikamaksi. Sitten hän tuli lähemmäksi ja tutki kasvojani ja kysyi, olenko valmis kuulemaan hänen kommentit. Hänen mielestään korjattavaa oli jonkun verran. Lopulta tehtiin lyhyt kasvohoito n. 15-20 min. Se oli harmillisen lyhyt ja sellainen tosi hätäisen oloinen ja kukin aine siis siveltiin ja vaikutus ehti olla 1-2 min ja seuraava. Tuoksui mentholilta se naamio ja tuntui ihan hyvältä, mutta jotenkin jäi sellainen olo, että poski ja leuka vähän punoittivat sen jälkeen. Sanoin, että haluan harkita rauhassa, enkä sitoudu mihinkään. Nainen tenttasi, että miksi minulla ei ole motivaatiota hoitaa ihoani ja sanoin, etten ole valmis sitoutumaan mihinkään hoito-ohjelmaan, vaikka jotain yksittäisiä hoitoja voisin joskus harkita. Hän sanoi, ettei yksittäisistä kerroista ole mitään apua, vaan he myyvät vai tuloksia, johon tarvitaan useampi hoitokerta. Sanoin, ettei minulla ole tarvetta tai halua sitoutua mihinkään ja hän sanoi ´päästävänsä´ minut sitten pois. Nyt kun luen näitä kokemuksia täällä, niin olen tyytyväinen, että osasin olla tarpeeksi varautunut, enkä koskaan osta muutenkaan mitään kallista harkitsematta. ´Konsultti´ puhui viron aksentilla suomea, mutta sanoi, ettei osaa viroa. Mere-tuotteiden nimeä ihmettelin itsekseni, kun se on viron kieltä ja tarkoittaa merta. Siinäkin hälytyskellot soivat, että miten Floridassa suunniteltaisiin Suomeen viron kielisiä tuotteita.

Iäkäs äitini oli kyseisen puljun kanssa tekemisissä vuonna 2017. Hän oli mennyt ”ilmaiseen kasvohoitoon” Ainoalan klinikalle, jossa oli muun muassa luvattu, että hoitavat häiritseviä luomia pois jne. Hieman häpeillen kertoi, että on käynyt kyseisellä klinikalla ja että kohtelu on ollut sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen täysin ala-arvoista. Tuolloin vuonna 2017 olin yhteydessä Ainolan kauneusklinikalle ja kielsin olemasta yhteydessä äitiini. Nyt tammikuussa 2020 olivat jälleen olleet yhteydessä häneen ja uusi varattu aika oli sovittu helmikuulle. Tällä kertaa lupasivat, että klinikalla on lääkärin palvelut. Miten ihmeessä tämä yritys saa jatkaa toimintaansa Suomessa? Systemaattisesti käyttävät hyväkseen iäkkäitä ihmisiä. Olin yhteydessä kuluttajasuoja-asiamieheen, joka ohjeisti laittamaan vielä kirjallisesti kontaktikiellon ko. firmaan. Tiedän, että äitini iäkkäitä ystäviä on joutunut saman huijauksen kohteeksi. Törkeää!

Harmi ettei näitä huijareita saada kuriin! Ovat todella sinnikkäitä soittelemaan, tänään jo 4 kertaa yritetty soittaa. Lisäsin numeron estolistalle ja suosittelen kaikkia muitakin tekemään tämän.

Eikö tätä puljua saada kuriin, vuodesta toiseen saa jatkaa ihmisten huijaamista, ei voi ymmärtää!

Enimmäkseen täältä saa lukea negatiivisia kommentteja, mutta mun kaveri oli eilen ilmaisessa kasvohoidossa ja kun kysyin, kokiko hän pakkomyyntiä tai agressiivista markkinointia, hän vastasi, että hoito oli ihan mahtava ja markkinointi kieltämättä innokasta. Hän ei kuitenkaan kokenut käyntiään epämiellyttäväksi, päinvastoin. En ole kyseisen klinikan työntekijä.

Toi on niin läpinäkyvää mainontaa että täytyy ihmetellä miten porukka menee lankaan! 😡 peruin juuri itsekin saamani ajan, ettei nyt vaan sattuis kellekään mitään…

Erikoista että ainola kauneusklinikka kutsuu ilmaisiin kasvohoitoihin yli 10 ihmistä kerralla vaikka yli kymmenen ihmisen kokoontumiset ovat kiellettyjä 13.5.2020 asti.

Ko. yrityksestä soitettiin tänään alaikäiselle tyttärelleni. Tässä tapauksessa voi sanoa, että onneksi teinit eivät vastaa tuntemattomiin numeroihin. Selvitin numeron ja päädyin tälle sivulle. Oli sen verran mielenkiintoista luettavaa, että päätin tutustua yritykseen vähän paremmin näin talouden ja hallinnon puolelta. Yrityksen virallinen nimi on Helsingin Ainola Oy, y-tunnus 1625157-6. Viimeisin PRH:lle toimitettu tilinpäätös on kahden vuoden takaa tilikaudelta 1/2018, jossa liikevaihto oli 2,4 miljoonaa euroa ja liikevoitto 137.000 euroa. Yritys on perustettu vuonna 2015, joten agressiivinen myynti on näköjään tuottanut tulosta sekä liikevaihdon että liikevoiton näkökulmasta. Yrityksellä on puutteita viranomaisilmoituksissa ainakin siltä osin, ettei vuoden 2019 tilinpäätöstä ole rekisteröity. Yritykselle ei ole merkitty tilintarkastajaa, vaikka yrityksen koko sen vaatii. Yrityksen toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen on Sven Pipar ja hallituksen varajäsenenä toimii Marina Veskilt. Molemmat henkilöt toimivat myös Lemmikkiruokatukku Finland Oy -nimisessä yrityksessä, joka on perustettu vuonna 2019. Nämä kaikki ovat julkista tietoa, mutta kaikki eivät välttämättä osaa näitä etsiä/tutkia.

Sain juuri puhelun kyseiseltä firmalta, tarjoavat ilmaista kasvohoitoa.

Sain tänään puhelun kyseiseltä firmalta ja hieman hämmentyneenä varasin ajan. Onneksi tajusin googlettaa firman, löysin tämän ketjun ja soitin peruakseni.

Mullekin soitettiin tänään – onneksi en ole Suomessa tällä hetkellä, joten en pystynyt sopimaan aikaa. Sovittiin että soittavat syksyllä uudestaan, ainakin nyt tiedän etten todella ole menossa.

Olkaa hyvät ihmiset varovaisia tämän yrityksen kanssa.
vaikka myyntitilanteessa hoidot ja tuotteet kuulostaisivat hyvältä niin on kokonaisuuden ostaminen samanlaista leikkiä kuin keisarin uudet vaatteet.
Hoidot mitä ainolan kauneusklinikka tarjoaa pitäisi heidän laitteidensa mukana tulleiden manuaalien mukaan tehdä tiheällä hoitovälillä jotta mitään tuloksia edes voisi saada. Ainolassa suoritettavat hoidot ( mm velashape) pitäisi tehdä 1-2 viikon hoitovälillä jotta tuloksia saisi , ainolan Kauneusklinikalla ne tehdään 1-3 kk hoitovälillä.
Ja muissa klinikalla käytettävissä laitteissa tilanne on aivan sama( eli laitteiden valmistajan ohjeita ei noudateta) Omistajat ovat tietoisia tästä mutta hoitotulosten aikaansaaminen ei ole merkityksellistä vain hienojen lupausten myyminen ja myynnin tekeminen.
Kuten minkäänlaisia ammattitaitoisia huoltotoimenpiteitä asiantuntijoiden toimesta ei laitteille suoriteta, vaan laitteet korjataan täysin amatöörien toimesta, näin ollen useita läheltäpiti tilanteita on ollut asiakkaiden turvallisuuden puolesta( mm ihon polttaminen väärin korjatulla kuumentuvalla laitteella) .
Yrityksellä on myös erittäin paljon epäselvyyksiä verotuksessa , kun töissä on paljon nuoria sekä ulkomaalaistaustaisia työntekijöitä jotka eivät osaa tarkastaa verotietoja oikeiksi.
Näin ollen yritys on ilmoittanut verotuksessa työntekijöille maksetut tulot korkeammiksi mitä
Ne ovat, jättäneet veroja ja eläkemaksuja maksamatta tai maksaneet ne väärin.
Ja useat työntekijät ovat joutuneet hakemaan oikaisuja palkkatietoihinsa verottajalta, vaikka asioista on ensin ilmoitettu yrityksen omistajille. he eivät ole reagoineet verotuksellisiin tai muihinkaan virheisiin millään tavalla , vaan jättäneet asiat hoitamatta.
Tämä on siis systemaattista huijaamista.

Olkaa siis varovaisia🙏

itse olin pitkäaikainen ainolan työntekijä enkä ole kyllä kuulut kenelläkään olleen verotuksen kanssa mitään ongelmia joten en todellakaan tiedä mistä nämä tietosi olet hankkinut.

Suosittelen tarkastamaan verotietosi, maksetut verot ja työeläkemaksut… useammalta vuodelta jos olet pitkäaikainen työntekijä….. saatat yllättyä mitä löydät !

Hei.

Tämän huijausyrityksen ovat perustaneet virolaiset naiset Sven Pipar (toimitusjohtaja) ja Marina Veskilt. Heillä ei olen tietoa Suomen kuluttajasuojalaista. Heidän tapansa markkinoida on törkeää hyväksikäyttöä ja se pitää saada loppumaan. Itse lakimiehenä selvittelen juuri erään asiakkaan tapausta. Yritys on tuottanut aika hyvin vuonna 2018 peräti 2,4 milj. ja voittoa saman vuonna 137 000 euroa, joten huijaus näyttää kannattavan.

Sopimuksesta pääsee eroon seuraavasti:

Kirjoittakaa kirjattu kirje saantitodistuksella ja vedotkaa seuraaviin seikkoihin:

Kohtuuton sopimusehto
Lainvastainen irtisanomispykälä
Hädänalaisen tilanteen hyväksikäyttö
Painostava ja ahdisteleva myyntipuhe
Valheellinen tieto (”ystävä ostanut tämän sinulle”)
Erehdyttäminen

Toivottavasti tästä on apua teille

Edelleen soittelevat ihmisille ja tarjoavat näitä ilmaisia kasvohoitoja. Tiesin, että kyseessä on jokin huijaus esim. alun 30 min ihoanalyysi olisi pelkkää myyntiä. Mutta ajattelin kestäväni sen, jos saisin kunnollisen kasvohoidon.

Arvosteluja luettuani peruin ajan, koska en uskalla ottaa riskiä, sillä ihon on hyvin herkkä.

tuleeko teille kaikille aikuisille ihmisille oikeasti yllätyksenä että tälläisen tutustumiskäynnin yhteydessä tullaa markkinoimaan ja tarjoamaan kyseisen yrityksen palveluita?

Ei tietenkään, mutta eri asia on, että miten potentiaalista asiakasta kohdellaan (ei anneta miettimisaikaa) ja suututaan kun ei haluta ostaa melkein 2000e pakettia = ei tämä ole kallis, sanoivat minulle :DDD

”Kasvohoito” kesti ehkä noin 10 minuuttia, jos sitäkään. Lähinnä tuotteet vain lätkäistiin naamalle samalla jatkaen myyntiä vaikka olin jo aiemmin sanonut ettei minulla ole varaa sijoittaa parisataa euroa kuussa hoitoihin. Kesken käynnin kosmetologi lähti tarkistamaan asiakastilanteen. Tämä tapahtui sen jälkeen kun olin kieltäytynyt tulevista hoidoista. Palatessaan hän kuitenkin puhui ihan kuin olisin jatkamassa käyntejä säännöllisesti. Pääpainotteisesti koko tutustumiskäynti oli pelkkää myyntiä ja kosmetologi ei todellakaan ollut pätevä. Ihoanalyysi oli täyttä roskaa ja toivon ettei ihmiset haksahda tähän. Itse kuvittelin, että Suomessa tällaista ei voi edes tapahtua, koska koko touhu on silkkaa ihmisten manipulaatiota ja toteutumattomia lupauksia. En saanut happohoitoa tai maskia, mitä heidän nettisivuillaan muka luvataan ja kosmetologi lupasi mukaan jotain mitä hän ei kuitenkaan antanut kun en halunnut jäädä hieromaan kauppoja. Lisäksi ihoanalyysi piti tehdä jollain laitteella, mutta todellisuudessa kosmetologi hipelöi ihon pintaa ja antoi minun itse kertoa millainen ihoni on ja myötäili mukana.

olisi varmaan järkevää käynnin yhteydessä mainita ettei ole saanut happihoitoa tai luvattua naamiota (on voinut ihan vaikka vaan unohtua) eikä täällä netissä jälkikäteen ruikuttaa:)

Miksi soittavat lähes päivittäin vaikka heitä kieltää soittamasta, heille ilmoittaa että käy muualla hoidoissa että ei kiitos, eivätkä kerro mistä ovat numeroni saaneet, ja vaikka minulla on markkinointikielto päällä? Eikö tuohon toimintaan puutu kukaan? Välillä kun vastaan niin kuuluu klik ja saan luuria korvaan. Koen tämän systemaattisena kiusaamisena.

Hei! Varatun ajan saa peruttua kun soittaa numeroon 040- 940 2285.

Sorruin burnoutissa ostamaan pari salkullista Desheli tuotteita. En oikeasti ollut siinä tilassa että olisin järkevästi pystynyt ostopäätöstä tekemään. Hoidon jälkeen vietiin huoneeseen jossa piti kirjoittaa sopimukset tuotteista. Siinä menee useampi tonni kankkulan kaivoon. Tuotteiden pakkaukset eivät tunnut kovin laadukkailta ja sisältö epäilyttää varsinkin nyt kun tuotetiedot on hävitetty netistä. Joutuivat ilmeisesti vaikeuksiin jossain maassa. Desheli brändi on nyt korvattu toisella Mere-nimisellä tuotesarjalla joka on yhtä kallis. Kyllähän nuo sievoisen summan saavat aina kun joku haksahtaa ostamaan koko setin. Luulen että tuotteet on tehty halvalla ja huonoilla matskuilla ja myydään imagolla että nämä ovat eksklusiivisia ja kalliita parhaista aineista tehtyjä tuotteita. Muutenhan sarja olisi vielä olemassa.

Tänään soitti numerosta 0466836699. Lopetti puhelun, kun sanoin etten ole kiinnostunut eli ei jäänyt jankkaamaan asiasta. Vasta puhelun jälkeen huomasin tämän artikkelin ja numero lähti saman tien estoon.

Kävin tänään 2.11 ilmaisessa kasvohoidossa eli heidän tuhansien eurojen arvoisen paketin myyntitilaisuudessa. En ollut paikkaa etukäteen googlannut, mutta arvasin, että jonkunlainen myyntispiikki siellä olisi edessä. Meinasin kuitenkin purskahtaa nauruun kun näin tuon summan, mitä olisi pitänyt maksaa. Kun sanoin esittelijälle että en voi sitoutua tuollaiseen summaan ilman että olen edes testannut tuotteita, hän suorastaan suuttui minulle. Olin jo etukäteen päättänyt, että mitään en osta heti paikan päällä, vaan haluan aina miettiä asiaa kotona. Nyt tuota mahdollisuutta ei saa, mikä ei yhtään haitannut kun tuon summan näki 😀 ja varsinkin kun näitä keskusteluita luki.

Ymmärrän hyvin, että miksi tähän jotkut sortuvat, niin paljon kamalia asioita he minunkin kasvoista löysivät. En ikimaailmassa haluaisi itse tuollaista kosmetologia, joka puhuu minun nuorista (27v), kauniista ja hyväkuntoisista kasvoista tuolla tavalla. Todella ikävää ”palvelua” ja käytöstä. Hän suorastaan nauroi minulle kun sanoin että tuo paketti on aika kallis. ”Eijei, ei se ole kallis”.. Ainakin minun palkalla on erittäin kallista…

Kamalaa, huomenna olen yhteydesä heihin, kolme kertaa käynyt, jotain sähköimpulsseja laittoivat kasvoihin ja nyt kasvot todella huonossa kunnossa, ihan kuin olisi palovammat jääneet. Pitää käydä lääkärissä ja sitä kautta sada sopimus purettua

Tänään tuli soittoa +358 46 683 6723 numerosta. Mulla suoramarkkinointikielto. Asun Hyvinkäällä. Ei mitään järkeä, miksi mulle soittavat. Vastasin suoraan, etten lähde mihinkään kluuviin. Sitten aloin ihmettelee tätä juttua ja löysin tämän ketjun. Miksi saavat jatkaa toimintaansa?!

Anonyymi Helsingistä . Sain useita soittoja edellisen vuoden aikan erilaisilta henkilöiltä niin miehiltä kuin naisilta kaikki puhuivat murteellsta suomea ja houkuttelivat ilmaiseen kasvohoitoon, Onneton suostuin 9.3.20 menemään tiettynä aikana Aikani odotettua saapui tyypillinen venakko 12 cm korkokengissä decolte mekko päällään hyvin hoidetut rintalhakset pullottivat kaulaaukosta, ei maskia ei suojahanskoja. Ihaillen briljanttisormusta sormessaan täysin epävarma esiityminen. Makaessani hoitopöydällä laitettiin joku puhdistusainen ja siihen jäin odottamaan kun lähti huoneesta pois. Aikaaa kului noin 15 min. kun saapui takaisin ja alkoi kertoa hoitolan perushoidoista huonolla suomden kielellä. Otti jonkin koneen ja silotteli tuoteetkasvojani puhui kokoajan jostain hoito-ohjelnasta mutta valitettavasti en ymmätänyt mitään. Kerroin että olen ihastunut Lumenen uusiin tuotteisiin ja käyttänyt niitä usean vuoden ajan niin vanhempaa kosmetiikkaa kuin uuttakin. Siitäpä hän innostui haukkumaan Lumenen tuoteet sanoin hänelle että minulle kelpaa sillä hyvä, Jälleen lähti huoneesta pos takaisin tullessaan alkoi varsinainen myyntisessio sieltä tulivaikka mitä näytettiin kuvia ja tekstejä pakote oli aivan hirveä. Jälleen lähti pois ja esittei >Mere rasvatuotantoa joka on jenkeistä hienomman jälkeen tehty hoitokokonaisuus vertaili lPääsin hoitopöydältä poi ja minut neuvottiin menemään käytävää pitkin johonkin sihteerihuoneeseen, Siellähän minua odotti samanlainen ilmestys kuin oli tämä hoitjakin ilman mitään suojavarusteita pitkät rakennekynnet häiritsivät eritoten molemilla naisillä samanoloinen tyyli.
Mitä seurasi tästä tilanteesta sain harmaan paperikassin ja rasvapurkkeja mukaan kuvittelin että ovat firman lahjuskassi tyhmalle asiakkaalle. meniin siihen eteisen infoisteeseen jossa oli läjäpapereita niitattuna kukaan ei puhunut mistään mitään vaan pyydettiin allekirjoitukseni, tässätilsnteessa ei ollut minkäänlaista valaistusta vaan yksi kynttilä antoi sen valon. missä minut pistettiin kirjoittamaan sellaiset paperit joista en tiennyt mitään, Olen pyrkinyt irtisanoutu ja kaikesta mutta sehänon aivan mahdotonta. Viimehädässä heitin kaikki purkit roskikseen pidin ja olen maksnut sen puhdistusmaidon. Olen kysynyt monelta kauneusyrittäjältä mikä on heidän tuntemuksensa kyseiseen Ainolaan niin sanovat että rikollinen toiminta ja rahanpesupaikka.
Se mikä tässä yritykasessa häiritsee on se että näistä henkilöistä jotka painostavat niin ei kerro johtajien nimiä että voisi ottaa yhteyttä ei edes henjiköt jotka soittavat.
OLen purkanut kirjallisesti ja lähettänyt kaikki paperit mitä minulla on takaisin silti jouluviikolla sikaa,
OLen jopa jotunut turvautumaan sairaakapäivystykseen epäasiallisen käytökaen vuoksi
Toivon että saan vastauksen koska en vaan voi ymmärtää vieraanmaan ihmiset tulevat ja yrittävät pestä meidät aikuiset ihmiset haukkumalla muiden rasvat ja systeemit.
Vastausta odotan.

Sain myös soiton. Pyysin soittajaa kertomaan ensimmäisenä, mistä ovat saaneet minun numeroni. Soittaja sanoi, että jos olen antanut joskus yhteystietoni jossain toisessa arvonnassa niin ”siitä ne yhteystiedot ovat sitten levinneet”.
Kerroin EU:N GDPR-laista, jonka mukaan vain arvonnan järjestäjällä on oikeus käyttää minun tietoja. Ja sekin vasta siinä tapauksessa, jos olen antanut erillisen suostumuksen markkinointiin.
Olen saanut myös soittoja ”sijoituspalveluista” ulkomaalaisilta soittajilta, jotka ilmeisesti liittyvät BitCoin-huijauksiin. Tämä soitto tuli saman alkuisesta 046-numerosta. Epäilen vahvasti, että joku maltalainen kuluttajadataa laittomasti myyvä firma myy minunkin yhteystietojani nyt eteenpäin muille laitonta markkinointia toteuttaville yrityksille – kuten tälle ”kauneushoitolalle”.

Aika kuluu katsoin mielenkiinnosta onko vastauksia, mutta EI En ymmärrä s KOMMENTEJA niitä on varmaan satapäin , MUTTA EI YHTÄÄN VASTAUSTA NÄILTÄ 5:LTÄ VIROLAIS-VENÄJÄLÄISELTÄ OMISTAJA NAISPORUKALTA. kUMMA ETTEI KULUTTAJA-ASIAMEHET PYSTY PYSÄYTTÄMÄÄN KOKO FIRMAN TOIMINTAA. ONHAN HUIKEATA HUIJATA MYÖS SVEA- PANKKIA JOKA TÄSSÄ ON RAHAKIRSTUN VALVOJANA.

Kävin 9.2.2021 ilmaisessa kasvohoidossa johon puhelimessa pyydettiin, sitä ennen olin lukenut nämä kommentit. Kosmetologi oli 15 min myöhässä, odottelusta sai hyvitykseksi yhden kangaskasvonaamion kotiin mukaan. Alussa vartti höpistiin ihon hoidosta ja kosmetologi kertoi mitä mieltä on ihostani ja esitteli hoitosarjaa. Sitten normaali puhdistus, ultraäänikasvohoito ja syväkosteuttava naamio. Lopuksi hyaluroniseerumi ja yövoide. Hoidon lopuksi kun kysyi onko kiinnostusta hoitosarjaan ja kerroin etten asu pääkaupunkiseudulla niin ymmärsi etten osta settiä. Mukava suomea äidinkielenään puhuva hoitaja. Monikäyttöistä kasvomaskia joka kutsupuhelussa luvattiin ei näkynyt, en kyllä myöskään sen perään kysellyt. Kosmetologeilla oli kasvomaskit. Ihan ok kasvojen putsaus sille päivälle, en kyllä kauempaa matkaisi tämän perässä. Samat hoitosarjat saa joustavammin ja myös halvemmin muualtakin. Yhteensä aikaa kosmetologin huoneessa vietin 45 min josta noin 25-35min hoitopedillä.

BonAge toimii myös samalla periaatteella. Myyntitilaisuus hoidon jälkeen tuli vähän yllätyksenä. Toki arvasin, että jotain kaupataan, mutta että niin pitkä. Toki, jos olisin vaan kävellyt ulos, tuskin olisivat hihasta kiinni pidelleet. En ostanut mitään, enkä tehnyt sopimusta. Todennäköisesti sama konsepti pyörii kauneusalalla monella nimellä.

Bonagella ja Ainolalla ei oo mitään yhteyksiä muuta kun konsepti. Ainolan omistajat virolaisia ja Bonagen Israililainen mies.

Tänään sain myöskin puhelun – oma numeroni on myös salainen ja siinä on markkinointikielto.

Tänään kävin Ainolassa, koska kutsuivat. Vastentahtoisesti menin, koska tiedän, ettei ilmaisia ”lounaita” ole, mutta koska Suomessa ei tällaiseen ryöstöyritykseen ole aiemmin joutunut, niin menin. Uteliasuudesta ehkä, en edes ilmaisen hoidon takia. Edellä on kommentoitu juuri sitä mitä itsekin haluan sanoa, mutta mitä enemmän näitä on, sitä vaikeammaksi firman toiminta käy.
Myyntipuhetta, sen jälkeen noin puolen tunnin kasvohoito. Svea-sopimusta tyrkytettiin, sanoin, että jos jotain palveluja ostan, maksan käteisellä. Hoidon jälkeen minut ohjattiin kassalle, pussiin ruvettiin laitamaan puolenkymmentä hoitotuubia ja kaiken huippu: minulle näytettiin 1749 euron summaa ja odotettiin, että laittaisin koneeseen pankkikorttini. Naurettavaa. Sanoin, että puolen tunnin mainosporinan jälkeenkö maksan ETUKÄTEEN koko 8 x hoidon ja nuo tuotteet, joista en ymmärtänyt muuta kuin että seerumia ja oliko retinolia sinne ja tänne. Hirveä kiire tuntui olevan. Tarjottiin minulle sentään, että saisin maksaa neljässä erässä!!!! Kiitin ja poistuin enkä koskaan aio jalallani tuolle klinikalle astua. Varoitan muitakin sitä tekemästä. Aina, tekee huonon vaikutuksen myös se, että palvelun myyjä sanoi kaikkien muiden kosmetologien kauneushoitoloissaan tarjoavan vain virkistystä ja ihon pinnallista hoitoa. Minulle näytettiin piirros, jossa heidän konsteillaan mentiin ties kuinka syvälle…Olen varma, että tuolla rahalla saisi suomalaisilta, rehellisesti toimivilta kosmetologeilta koko loppuelämän ajaksi niin kasvo- jalka- käsi- ym. hoidot koko suvulle!
Jollekin edellä asiakkaalle oli kerrottu, että Mere- tuotteet valmistetaan USA:ssa, minulle kerrottiin, että Espanjassa…
Kun annoin kassalla palautetta, minua kuunteli joku asiakas, joka odotti hoitoon menoa. Hän hymyili sen näköisenä, että sai minulta etukäteistietoa, eikä toivottavaksi joudu ainakaan huijattaisi. Kyllä sielltä valitettavasti lähti muuta kassin kanssa ulos tänäänkin.

Okei tällainen firma. Peruin aikani. En kannata.
Kiitos kommenteistanne 😀🙏

Kaskas, sama touhu jatkuu, nyt numero oli 041 471 8401 ja Merjaksi esittäytyi. Harvoin vastaan tuntemattomiin numeroihin ja silloinkaan en nimellä, pelkkä haloo saa riittää. Myös minulla on salainen numero, joten sen päätyminen heille ihmetyttää.
Ei kuitenkaan alkanut jankkaamaan vaan hyväksyi suosiolla, etten ole kiinnostunut, blokkasin numeron samantien.
Tosi ikäviä kokemuksia ihmisillä tässä ketjussa, härskiä heikompien saalistusta.

Yritys jatkaa arveluttavaa toimintaansa. Onneksi huomattiin mm. tämä keskustelu ja peruttiin jo varattu aika. Vahvistustekstari tuli numerosta 040 940 1043. Firma käyttää virallisesti numeroa 040 940 2285. Muita numeroita yrityksellä Helsingin Ainola Oy on ainakin 040 940 1073, 040 940 2284, 040 940 2286, 040 940 2330, 040 940 2331, 040 940 3078, 040 940 3079.

https://www.kkv.fi/ajankohtaista/tiedotteet/kuluttajien-aani-on-kuultu-puhelinmyyntiin-ehdotetaan-kirjallista-vahvistusta/
Käykääpä tutustumassa tähän asiaan erityisesti te joille on soiteltu. Auttaisiko tämä vai jääkö vielä aukko lakiin? Soitolla tarjotaan ilmaista mutta entä siitä eteenpäin?
Se ainakin on selvää, että kuluttajaneuvontaan kannattaa ottaa mahdollisimman monen yhteyttä. Heiltä saa neuvoja ja kun riittävästi tulee yhteydenottoja, he vievät asioita eteenpäin.

Soitto numerosta 041 471 8400, torppasin tyrkytetyn ilmaisen kasvohoidon ja halusin tietää, mistä ovat saaneet numeroni (salainen+markkinointikielto). Ei kuulemma tarkkaa tietoa kun niitä tulee useammista lähteistä kuten Fonecta, Facebook tai kun olen osallistunut johonkin arvontaan. Näistä mikään ei tässä tapauksessa voi olla lähde.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.