Kauneusklinikka toimi lainvastaisesti

Kauneusklinikka Ainola on toiminut kuluttajansuojalain vastaisesti tarjottuaan kuluttajille ilmaisia kasvohoitoja. Klinikan ilmaiset hoidot tarkoittivat käytännössä kasvohoitotuotteiden tuote-esittelyä ja myyntitilaisuutta.

Lainvastaisuuden totesi kuluttaja-asiamies noin kuukausi sitten julkaisemassaan ratkaisussa. Yritystä velvoitettiin selkeyttämään markkinointiaan.

Kauneusklinikka oli kertonut kuluttajille puhelimitse, ettei kasvohoitoon osallistuminen velvoita heitä mihinkään. Hoitoon saapuneiden odotettiin kuitenkin tekevän jopa tuhansien eurojen sopimuksen tuotepaketeista ja hoitokäynneistä.

Kauneushoitolan todettiin myös valehdelleen joillekin kuluttajille siitä, että heidän tuttavansa olisivat suositelleet kuluttajille kasvohoitoa. Todellisuudessa mitään tuttavan suositusta ei ollut olemassa.

Kuluttaja-lehti kertoi Kauneusklinikka Ainolan ilmaisista kasvohoidoista elokuun alussa. Jutussa kerrottiin myös joidenkin kuluttajien kokeneen myyntitilanteen painostavana.

Aggressiivinen myynti voi tehdä kaupasta lainavastaisen. Kuluttaja-asiamiehen mukaan yritys ei kuitenkaan tämän osalta rikkonut lakia.

Kommentit (78)

Kauneusklinikka Ainolan myymissä kuolleenmeren ilmaston (sellaista ilmastoa ei ole olemassakaan) tuotteissa ei ole kaikissa lainkaan tuoteselosteita, mikä on jo lainvastaista. Yritys myös huiputtaa vanhoja ihmisiä agressiivisella myynnillään. Ikäihmiset eivät ole tottuneita ottamaan selvää asioista, koska uskovat ihmisten ja yritysten olevan rehellisiä.
Kyseinen klinikka huiputti anoppini, joka asuu Rovaniemellä, allekirjoittamaan vuoden sopimuksen hoidoista. Nyt lähes 80-vuotiaan olisi tultava säännöllisesti hoitoon Helsinkiin. Mikään vastuullinen yritys ei toimi näin.
Sopimus on allekirjoitettu alle viikko sitten ja me omaiset olemme todella huolissamme. Miten asiassa voisi edetä?

Juuri tänään sain soiton tuolta, pyysivät ilmaiseen kasvohoitoon. Sanoin heti kättelyssä että kiitos ei, ja pyysin että voitteko olla jatkossa soittamatta. Kerroin että minulla on puhelimessasi suoramarkkinointikielto, että miksi soitatte? Sitten kerrottiin että joku tuttava on varmaan käynyt heillä ja antanut puhelinnumeroni.

Eli sama ihmisten huijaus vaan jatkuu!!!

Mä kävin ilmaisessa kasvohoidossa. Kiitin kovasti, mutta sanoin, että ei kiitos olen nykyisiin ihonhoitotuotteisiini tyytyväinen. En kokenut tilannetta painostavaksi, mutta ehkä he ovat muuttaneet markinointia, sillä tiesin että kyse on myynnistä ja osaan sanoa ei. Ainoa asia joka minua hämäsi oli, että en saanut tietää suosittelijani nimeä, koska asia on luottamuksellinen… Esittelijäkin totesi, ehkä se jää mysteeriksi.

Kyseinen firma jatkaa vielä agressiivista markkinointia. Soittavat vaikka sinulla olisi markkinointikielto ja tarjoavat ilmaista kasvohoitoa kauneushoitolassa. Väittävät että kyseessä on kosmetologi joka tekee hoidon sekä ihoanalyysit vaikka kyseiset neidit eivät ole päivääkään käynyt missään alan koulussa. Heille on kirjotettu paperille sanasta sanaan mitä sanoa asiakkaalle. Miten tämä toiminta voi vielä jatkua?!?!

Lankesin minäkin ja harmittaa niin vietävästi, että minä normaalilla järjellä varustettu ihminen alennun tälläiseen. Ovat hyviä manipuloimaan. 1820 euron lasku seuraa. Älkää hyvät ihmiset menkö lähellekään, tulette taitavasti huijatuksi. Teidät vielä saatetaan kynnyksen yli ystävällisesti, että varmasti astutte kassin kanssa ulos yrityksen tiloista, jolloin kauppa on syntynyt. Ei peruutusoikeutta. Vuoden ahdingossa maksujen takia.

Koska toiminta laitonta, sun ei tarvi maksaa. Otahan yhteys kuluttajaneuvontaa.

Hoonolla suomella yritettiin kaupitella ilmaista kasvohoitoa.Kun ilmoitin etten ole kiinnostunut luuri lyötiin korvaan.

Minä myös lankesin tuohon ansaan ja todellakin ottaa päähän. Valtavan kallista ja ihoni meni hoidoista todella huonoon kuntoon. Eivät ota vastuuta asiasta ja nyt painiskellaan sekä laskujen että huonon ihon kanssa. Pysykää ihmeessä kaukana tästä paikasta!!

Minäkin sain 26.2 .2018 ip soiton, jossa luvattiin ilmainen hoito eikä ostopakkoa.Tietenkin minä suostuin ja varasin ajan. onneksi menin uteliaisuuttani Googleen ja löysin nämä kommentit. Päätin perua ajanvaraukseni. Kiitos tiedoista !!

Sain juuri soiton 2.3.2018 ja suostuin ajanvaraukseen, koska olen kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, joka oli heidän lähestymistapansa. Tarkistin puhelun jälkeen netistä tiedot ja peruutin aikani, joka kuitenkin hoidettiin vähän huolettomasti edes kysymättä milloin olin tulossa. Peruutus jäi vielä kaivertamaan ja ajattelin pyytää siitä vielä vahvistuksen tekstarilla. Soitin uudestaan, eikä puheluun enää vastattu. Nyt vasta löysin kuluttaja.fistä tämän infon. Jäin miettimään heidän ansaintatapaa, etteivät vaan ota heille soitetuista puheluista kuluja asiakkailta. Onko tietoa?

Hyvä kysymys!MInäkin peruin aikani. Myöhemmin soittivat uudestaan. Lauantaiaamuna.Olisin kerrankin saanut nukkua pitkään.MInunkaan puhelinnumeroni ei ole julkinen.

Soittivat juuri (7.3.2018) ko. kauneusklinikalta. Oma puhelinnumeroni on salainen, joten en ymmärrä, mistä edes saivat tietoni. Soittaja oli mies, numerosta 0409401186. Kerroin, että tiedän teidän olevan huijausfirma, johon sanoi, että ei kannata kaikkea uskoa, mitä netissä sanotaan.

Tässä kommenttiketjussa on käynyt ilmi, että ovat soittaneet monelle, jonka numero on salainen. Mys minulle. Mistä tämä firma hankkii meidän henkilötiedot? Tiesi myös ikäni hyvin tarkasti.

Kävin mielenkiinnosta ilmaisessa hoidossa. Minua ei pystytty huijaamaan, koska olen asiantuntija. Kasvohoito oli varsin erikoista. Epäilin, että kasvonaamio olisi kumia, koska se tuntui siltä. Vastattiin, että se oli vahaa ? ? Erikoista, en ole ennen kuullut. Huomasin myös, että päivävoide oli hivenen värillistä, mikä antoi vaikutelman, että hoito teki ihon heleäksi. Olin huomaavanani, että kaikkilla näkemälläni hoidosta tulevilla oli sama heleä väri kasvoissa. Agressiivinen myyntitapa. Toivon, että viranomaiset tutkisivat tämän paikan hoitoja ja myyntitapaa.

Sain soiton eilen ja löin luurin korvaan, koska ilmaisella kasvohoidolla markkinointi kuulosti jo lähtökohtaisesti huijaamiselta! Älkää menkö siihen halpaan. (numeroni on myös salainen)

Ansaan lensin. En googlettanut etukäteen. Menin ilmaiselle käynnille liian väsyneenä ja tein kaupat. ”Kuuri” sai ihon surkeaan kuntoon. Edelleen väittävät, ettei ole tullut valituksia tuotteista. Taidanpa yrittää irti sopparista. Hyvät neuvot tarpeen!

Sain myös puhelimitse kutsun ilmaiseen kasvohoitoon. Mitään ostovelvoitetta ei kuulema ole. Asian soittaja kertoi kahteen kertaan. Varasin ajan, koska heräsi mielenkiinto asiaa kohtaan. Epäilys tuli oitis mutta en antanut sen häiritä. Muutaman päivän jälkeen soitti mieshenkilö ja varmisti, että olen tulossa kasvohoitoon varmasti. Menin sovittuna aikana. Oletin, että saan kasvohoidon ja samalla tietoa kasvohoitoon liittyvistä toimenpiteistä. Toisin kävi. Myyntipuhetta tuli. Kasvohoito jäi lyhyeen ihon kuorintaan. Kysyin, onko heillä antaa esitteitä tehtävistä hoidoista mutta ei ollut. Ainut esite oli hinta 2600 euroa ja jonka nyt sais 1800 euroon. Talosta kuulema löytyy henkilö, jonka kanssa voi tehdä maksusuunnitelma. Kyseinen esittelijä/myyjä kertoi, että hänellä ei ole hoitoalan koulutusta, hän vain esittelee. Hoidot tekee jatkossa ammattilaiset. Olipahan kokemus mutta olin täysin varautunut tähän. Ei tullut yllätyksenä enkä myös mennyt halpaa.
,

Minulle soitti äsken (27.3.2018) hoonolla soomella naishenkilö numerosta 040 940 1186. Minulla on työpuhelin eli yritysnumero. Onneksi satuin olemaan työpöytäni ääressä, googletin saman tien ja löysin nämä kommentit. Kun kerroin soittajalle, että minulla on kalenteri täynnä, luuri lyötiin korvaan.

Kävin minäkin tänään kyseisessä ”konsultaatiossa”, ihoni oli punainen hoidon jälkeen, enkä ostanut luojan kiitos mitään. Yhtä hätäistä ja huonoa kasvohoitoa en ole vielä elämässäni saanut, tosin odotukseni ilmaista hoitoa kohtaa ei olleetkaan kovin korkealla. Minäkin ihmettelen, mistä kummasta numeroni on kaivettu!

Heippa…Olen tutustunut paikkaan vaan en onneksi ostanut mitään. Tämä on kansainvälinen juttu. Nimi oli Desheli ja DeAura ja mitä liekään nimiä. Niitä voi googlata nimellä ja sanalla scam niin löytyy maailmalla toimimisesta. Uusi nimi on tuotteelle jo tulossa. Mulle on soitettu monta kertaan senkin jälkeen kun olin jo käynyt siellä ostamatta mitään. Asiasta on ollut artikkeleita monissa lehdissä, jopa iltapäivälehdessä. Silti ne saa ihmisiä houkuteltua. Kertokaa nyt hyvät ihmiset kaikille ystävillenne, mistä on kysymys. Voihan sinne mennä, mutta luottokortti ja kännykkä ehdottomasti jätettävä autoon tai kotiin. Toiminta on suunniteltu siten, että se nippanappa toimii laillisuuden rajoissa ja kuluttajasuojan rajoissa. 2000 euroa kosmetiikkaan on valtavasti ja siihen kyllä mahtuu OIKEAN kosmetologin palvelujakin. Purkit laatikossa olivat muuten varsin pieniä. Silmämeikinpoistoaine oli ihan pikkuriikkinen purnukka ja sen muka pitäisi riittää vuodeksi.

Olen saanut heiltä muutamasta eri puhelinnumerosta soittoja, joissa lyödään luuri korvaan kun vastaa. Toinen numero 040 940 1185 ja toisen jo poistin. Törkeätä häiritsemistä. Ihmettelen, että tällainen firma voi ja saa jatkaa ihmisten häiriköintiä ilman että viranomaiset puuttuvat asiaan.

Kävin. Näin. Koin. Tapahtuma oli sen verran miellyttävä että tein sopimuksen 2230 eurolle ja maksuaika 2 v (minä? maailman järkevin ihminen!!) Sopimukseen kuitenkin laitoimme toivomuksestani lisäpykälän sopimuksen purkamisesta, koska ihoni on aika herkkä. Ennen kasvojen pesua tehtiin allergiatesti, mitään ei ilmennyt silloin. Seuraavana aamuna alkoi kuitenkin ilmenemaan oireita. Laitoin sähköpostia heti ja pyysin sopimuksen tekijää soittamaan minulle takaisin. Siinä olikin sitten koko päivän jännitystä koska kukaan ei reagoinut, voiko olla että vaan yksi ihminen pystyy purkamaan sopimuksen? Työpäivän jälkeen otin koskemattomat tuotteet mukaan ja yksityisen lääkärin kautta (lääkäritodistusta varten) menin odottamaan klinikkalle kohtaloani. Pieni odotus palkittiin kyllä ja sain purkaa sopimuksen kun juoni meni ehdon mukaisesti. Kehotan kaikkia lukemaan tarkaa sopimus ja purkamisehdot ja kenen kanssa oikein sopimus tuli tehtyä, sopimuksen tekijän nimi ja yhteystiedot puhelinumeroa ja sähköpostia myöten. Sopimisehdoista voi sopia erikseen , ei tarvitsee tyydyä vaan painettuun tekstiin. Minultä jäi kysymättä tuotteiden selostukset ja minkä nimiset kosmetologit ovat ovat siellä töissä, sekä tasan tarkka kenen kanssa voin purkaa sopimuksen kun kyseinen henkilö ei ole paikalla ja kenelle voi esittää reklamaatiota jos jotain tapahtuu.

Minulle myös soitettiin ilmaiseen hoito kertaan, meni kun juuri koskaan en ole käynyt kosmetologilla. Hoito myös tehtiin mutta paljon oii puhetta ja seuraavaksi päiväksi varattiin aika pääkosmetologille (Heidi). Eli kaupat saatiin tehtyä, en osannut kysyä kaikkea hoidosta, kun en ole käyttänt kosmetologin palveluja, oletin kun tehdään ihoanalyysi ammattilaiset tietävät, mitä pitää tehdä.
Ensimmäinen aika meni suurimmaksi osaksi hoitajan atk:lla tuhertamiseen ( puhui huonoa Suomea). Ihoanalyysi tehtiin siis uudestaan. Vähän kyllä kummastelin, kun hoitaja samalla uä-laitteella katsoi omaa ihoaan. Sitten kun hän uudestaan kertoi nimensä Sara, tajusin että kyseessä ei ollutkaan pääkosmetologi Heidi. Uusi aika hoitokäyntiin varattiin Heidille. Vähän jäin ihmettelemään, kun ajanvaraaja kertoi, että hoidot tulee aloittaa jollain, en muista millä, koska toista hoitoa ei kuulemma voi tehdä koska kesä on tulossa. Nämä asiat kylllä pitää kertoa, kun hoidoista kerrotaan. Asiakkaalta ei voi olettaa että hän osaa kysyä tai tietää miten kunkin kohdalla tulee aloitus tehdä. Kyllä on alkanut tuntumaan, mitä tässä vielä tulee tapahtumaa., miten kaupan saa purettua.

Aamulla soitettiin ilmaisesta kasvohoidosta ja olen menossa perjantaina .Ihoni on tosi herkkä ja nyt kun luin näistä huijauksista , niin en tiedä olenko enään menossakaan ?!?

Konsulteissa on yksi ainoa kosmetologi, loput lihatiskin myyjiä tai puhelinmyyjiä. Älkää ikinä menkö ko. paikkaan.

Menin käymään hoitolassa niinkuin moni muukin ja menin lankaan. Nyt on tullut valvottua ja mietittyä mitä tuli tehtyä. Lasku 1700e.
Vain lääkärintodistuksella pääsee mahdollisesti irti.
Mietin myös hoitoja, ovatko turvallisia? Onko kenelläkään kokemusta.
Ihmetyttää että Suomessa on lupa tehdä kasvohoitosooimujsia joista ei pääse irti kun sairastumalla.

Eikä pääse edes lääkärintodistuksella! Pitäisi maksaa rasvoista vielä se ”alkuperäinen”, ei-alennettu hinta!
Olen kyllä niin järkyttynyt ja hämmentynyt. Voiko tällaista oikeasti tapahtua?

En oo onneksi onnistunut vastaamaan, mutta mulle on tän mestan numeroista tullut viimeisen kolmen päivän aikana varmaan seitsemän puhelua, osa eri numeroista, mutta sellaisia joihin ei voi soittaa takaisin.

Tänään siis 9.5. ja sain soiton Ainolan kauneusklinikalta. Olen saanut soittoja aikaisemmin samasta paikasta, silloin nimi oli Desheli. Ko. Desheli on toiminut vaikka missä esim. USA ja Venäjä ja joka paikasta löytyy nettiketjuja joissa kerrotaan huijauksista.

Desheli.tuotteet tulevat Israelista, luultavasti laittomasti Kuolleen meren alueelta kaivettuja mineraaleja. YK:n päätöslauselman mukaan alueet on vallattu palestiinalaisilta eikä Israel saisi hyödyntää niitä kaupallisesti. Siksi luultavasti bisnestä tehdään tällä tavalla.

On käsittämätöntä mistä he saavat ihmisten puhelinnumerot. Olen itse sanonut joka kerta, että minulla on suoramarkkinointikielto, jolloin lopettavat puhelun, MUTTA soittavat aina uudestaan.

Ongelma on siis sekä se, että rikkovat Suomen lakia markkinoinin suhteen, rikkovat kenties kv-lakeja raaka-aineiden hankinnassa sekä tuskin noudattavat EU:n kosmetiikkadirektiiviä siinä mitä aineita on tuotteisiin lisätty! Kenenkään (saati allergisen tai herkkäihoisen) ei kannata kokeilla näitä tuotteita!!

Pyytäkää etukäteen puhelimessa INCI-listat tuotteista, joita ”kasvohoidossa” aikovat teille laittaa. Jos INCI-listoja ei ole, teidät satavarmasti että toiminta on laitonta. Suomessa on aina oltava tuoteselosteet.

Sain juuri työpuhelimeeni yhteydenoton tästä firmasta. Varasin ajan, mutta tuo ilmaisuus mietitytti kokoajan. Puhelun jälkeen googlasin kokemuksia ja löysin tänne. Nyt on aika peruttu ja esitin myös pyynnön, etteivät enää olisi yhteydessä. Ystävällinen oli palvelu, mutta onneksi en mennyt.

Te, jotka ootte ”menneet lankaan” mitä aiotte tehdä? Jatkatte hoitoja, soitatte kuluttajariitalautakuntaan vai onko joku kenties viemässä asiaa jo oikeuteen?
Itse koin, että tulin huijatuksi ja nyt toivoisin, että ”me huijatut” voisimme viedä asiaa yhdessä eteenpäin?
Nimim.Mustikka

Kävin hoidossa ja minulle myytiin puoliväkisin kassillinen hoitotuotteita ja olin niin hämmentynyt tilanteesta, että allekirjoitin paperin joka minulle annettiin. Siinä oli tuhansien eurojen summa, mutta en tajunnut sitä niin suureksi ennenkuin kotona. En purkanut kassia vaan vein sen seuraavana päivänä takaisin. Sanottiin ettei sopimusta voi purkaa. Joka tapauksessa jätin kassin aulan tiskille ja vaikka yritettiin estää poistumiseni ja sanottiin ettei sopimusta saa purkaa pääsin hissille ja ulos ko paikasta. Myöhemmin minulle tuli perintätoimisto SVEAsta perintälasku. Menin sen kanssa Espoon poliisilaitokselle ja tein rikosilmoituksen huijauksesta. En tiedä miten ja milloin asia etenee, en halua itselleni mitään hyötyä, ainoastaan tällaisten vanhojen ja nuorempienkin ihmisten huijaamisen loppuvan.
Nimim. eräs eeva

Soittelu jatkuu 17.5.2018, sain samaa aihetta koskevan puhelun myös eilen jossa oli melkeinpä sama numero vain yhden numeron erolla, yritin soittaa takaisin niin numero ei ole käytössä. Onneksi en mennyt tähän, markkinoivat hoitoa kaikille ”yli 28-vuotiaille” en kuulunut tähän ikäryhmään joten luuria tuli korvaan heti.
Soittivat työnumerooni.

Itse kävin myös tuossa ”ilmaisessa kasvohoidossa”. Kasvohoito oli ihan kiva, mutta todella lyhyt ja kasvot kiristelivät hoidon jälkeen. Tuotteet eivät siis sovellu ainakaan kuivalle iholle. Tilaisuudessa piti myös peilata omia kasvojaan ja pohtia niissä olevia epäkohtia hoitajan kanssa yhdessä. Hoitaja myös löysi kasvoistani korjattavaa. Herkälle ihmiselle tällaisesta syynistä saattaa tulla paha mieli.
Käytännössä kuitenkin kyseessä on markkinointitilaisuus, jossa markkinoidaan 2600 euron hintaista vuosipakettia. Tämä sisältää n.8 erilaista käyntiä, joiden pituus on 30-45 minuuttia sekä 9 pientä putelia, joiden sisältö jää kovin epäselväksi.
Kannattaa muistaa, että 2600 eurolla siis saa normaalista hoitolasta vähintään 26 kpl tunnin mittaista kasvohoitoa, joten paketin hinta on erittäin korkea, eikä siitä saa rahoilleen riittävän laadukasta vastinetta. Kaikenkaikkiaan tämä käynti ei maksa vaivaa, jos on muitakin kiireitä elämässä.

Kävin kasvohoidossa ja myynti oli todella aggressiivista. Korostivat, että heillä on tulostakuu: asiakas voi ottaa kuvan kasvoistaan ennen hoitoja ja hoitojen jälkeen ja jos os ei ole tyytyväinen, niin saa uusia hoitoja!!?? Laitehoidoista ei osattu kunnolla kertoa. Hintoja ei ole netissä esillä. Normaali hinta ”edullisemmalle” hoidolle on 2900 e tai 2350 e, jos hoidon tilaa heti kasvohoidon jälkeen. Kalliimpi hoito oli yli 3 000 e. Kaiken lisäksi ilmaisen kasvohoidon jälkeen nenän juureni ärsyyntyivät ja poskeni turposivat. Minkälaisia kokemuksia muilla on ollut? Minulle kerrottiin, että jäseniä kauneushoitolassa on nyt 3 000. Sanottiin, että jäsenyys toisi erinomaisia etuja. Olisi kiinnostavaa tietää, kuinka moni näistä nykyisistä jäsenistä on tyytyväinen ”jäsenyyteensä”. Jos olisin ymmärtänyt etukäteen googlettaa tietoja hoitolasta, en.olisi mennyt. Onneksi en allekirjoittanut sopimusta. Huh huh! Odotushuoneessa oli 60 -70-vuotiaita naisia odottamassa hoitoon pääsyä. Älkää menkö töhän ilmaiseen kasvohoitoon. Ilmaisia palveluja tai tuotteita ei olekaan.

22.5. Juuri tuli puhelu salaiseen numerooni.
Ja kun vastasin luuri lyötiin korvaan.
Ovat aiemminkin soittaneet.
Laitoin jo numeron esitetyksi
0409401186

Tänään tuli soitto numerosta 0409401183, omani on salainen joten en tiedä mistä ovat saaneet. Selitystä oli jostain testiryhmästä, hakevat kokemuksia +28v ikäryhmästä.

Haluaisin vielä lisätä, että tekstiviesti varauksesta tuli numerosta +358409401043 ja kuitenkin alla olevassa tekstissä on vielä kolmas numero:

Hei, sinulle on varattu aika ilmaiseen kasvohoitoon ja kauneuskonsultointiin 2018-05-24. klo 10:30:00. Tapaamisen aikana kauneuskonsulttimme esittelee sinulle myös tarkemmin hoidossa käytettäviä tuotteita. Tervetuloa! Puh. 040-940 2285. Ainola kauneusklinikka, Kauppakeskus Kluuvi, Kluuvikatu 7. Sisäänkäynti Yliopistonkadun ja Kluuvikadun kulmassa olevasta lasiovesta, hissillä 4. kerrokseen.

Kiitos kommenteista, menee peruutukseen tämä aika.

Kiitos infosta! En astu jalallanikaan kyseiseen firmaan.Arvelinkin, että tuotteet ja palvelu ovat kallita, koska hoito” ilmainen” , jonka aikana samalla puhutaan pyörryksiin!Mutta että 1800 euroa!!
” Jos joku kuullostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin yleensä se valhetta.”

Hyvä, että peruitte käyntinne! Minä erehdyin käymään ilmaisessa ”kasvohoidossa”, jossa kovakouraisella ”hieronnalla” ja näillä aineilla saatiin toinen puoli kasvoistani osittain turpoamaan. Mikä lienee tämä ”allergiatesti”, joka tehtiin leuan alle? ”Kosmetologi” ei edes vilkaissut koko allergiatestikohtaa kohtaa sen jälkeen, kun oli siihen jotakin voidetta sivellyt.. Olisiko pitänyt suostua maksamaan yli 3 000 euroa, jotta olisi saanut hoidoilla takaisin omat kasvonsa? Hoidolle annettiin jopa takuu. Jos e vuoden kuluttuai tulisi tulosta, niin saisi lisää hoitoja! Valokuva olisi pitänyt otta nyt ja sitten vuoden kuluttua. Yritys saa koko ajan lisää asiakkaita, kun vanhemmat naiset eivät osaa googlettaa etukäteen näitä keskustelupalstoja. Tosi ikävää, että virolainen firma toimii näin epäeettisesti. Laittakaa sana kiertämään, muuten tätä huijarifirmaa ei pysäytä mikään, koska se on tarkistanut kaikki tarvittavat pykälät ja toimii juuri niiden mukaisesti.

Oma kokemus ja infoa: minulle soitettiin 21.5. ja tarjottiin tätä ilmaista ihoanalyysiä ja kasvohoitoa luonnonkosmetiikalla.
Kun kysyin mikä tämän takana on, kun koskaan mitään ei ilmaiseksi pyyteettömästi tarjota, niin sanoivat ettei ole velvollisuutta ostaa mitään. Kysyin myös mistä numeroni oli saatu, koska se on salainen. Soittaja kertoi, että ajanvarauksella tämä selviäisi. Tämän perusteella otin ajan, kun on tätä aikaa (olen lomalla), 23.5. iltapäivään. Tiistaina 22.5. minulle soitettiin ja tarkistettiin oliko heidän tekstari ajasta ja tulo-ohjeista saapunut.
No, kävin 23.5. varatulla ajalla ja sehän tosiaan osoittautui markkinointitilaisuudeksi. Toki iho käytiin läpi ja työntekijä vastaili kysymyksiini koskien luonnonkosmetiikan alkuperää. Toki hän ei kyennyt vastaamaan tyhjentävästi kaikkiin kysymyksiini; mm miten Amerikassa joku firma X voi tehdä ainoastaan pienen Suomen pienelle asiakaskunnalle ko tuotetta (ei oikein kuulosta businestoiminnalta) ja missä olosuhteissa raaka-aineet kasvatetaan. Kyselin tosi paljon kaikkea. Kasvohoitoa ennen tehtiin allergiatesti, ettei iho reagoi. Tämä, ettei iho reagoinut, piti vahvistaa omalla allekirjoituksella lomakkeeseen. Luin senkin tarkasti, vaikka työntekijä asetti lomakkeen aika huolettomasti eteeni. Kaikkinensa tapaaminen oli ihan ok. Työntekijä kertoi, että joku ystäväni olisi antanut numeroni ja kehotti antamaan jonkun ystäväni tiedot, jos keksin sellaisen ystävän, jota voisi kiinnostaa. Kyllähän minä tiesin, ettei ilmaiseksi mitään isoa hoitoa voi saada ja osasin olla ”hereillä” koko ajan.
Kieltäydyin ”tarjouksesta” ja eilen illalla törmäsin fb keskustelun kautta tähän ilmiöön ja tähän Kuluttajalehden artikkeliin. Pistin yöllä viestiä klinikalle, että pyydän poistamaan kaikki tietoni heidän rekisteristään ja pyydän saada tietää mistä numeroni oli heille tullut. Sain tänään vastauksen, että he poistavat muutaman päivän sisällä kaikki asiakkaiden jättämät tiedot, jos sopimusta ei siis synny. Sain myös tiedon, että he olivat saaneet numeroni LeadDesk Oy:ltä y-tunnus 2299022-8. Yritys on minulle täysin tuntematon. Yt-rekisteristä löydätte lisätietoa netistä. Toimialana ”Muu laitteisto ja tietotekninen palvelutoiminta” ja heidän verkkosivut ovat englannin kieliset.
No laitoin juuri kyssärin, että mistä ovat nimeni ja numeroni saaneet ja millä oikeudella myyneet Ainolan kauneusklinikalle. Myynnistähän tässä on kysymys. Numeroni on tosiaan salainen. Mielenkiintoista nähdä mitä vastaavat, kerron sit täälläkin.
Eniten tosiaan surettaa niiden ihmisten puolesta, jotka eivät kykene sanomaan ei tälle tarjoukselle kun kaunis nuori nainen myy terveyttä, kauneutta, luonnonkosmetiikkaa ja vetoaa ihmisen turhamaisuuteen. Tämä työntekijä muuten kertoi, että heillä käy asiakkaita Rovaniemeltä asti ja jostakin fb:sta tai täältä luin jostain Rovaniemeläisestä vanhemmasta naisesta, joka joutuu käymään hoidoissa Hesassa. Tosi kurjaa 🙁

Olin eilen juuri kyseisessä ilmaisessa hoidossa. Ja olin siihen ihan tyytyväinen, puoli tuntia markkinointia ja puoli tuntia kasvohoitoa. Puhdistus, naamio, kosteusvoide ja seerumi. Hoidon tehnyt henkilö oli suomalainen ja kosmetologi koulutukseltaan. Tiesin jo mennessä etten missään tapauksessa voi sitoutua yhtään mihinkään ja sanoinkin melkein heti että olen ihan kiinnostunut asiasta mutta en voi rahallisesti sitoutua eikä minulle sitten yritetty mitään sen kummempaa markkinoidakaan. Kyselin myös tosi paljon tuotteiden alkuperästä ja sain erilaisia vastauksia, enemmän ja vähemmän syvällisiä. Mutta ei mitään pahaa sanottavaa. Hmm, ehkä myynti olisi ollut aggressiivisempaa jos en olisi heti sanonut ettei minulla ole rahaa 🙂 Tylsää että niin monella on ollut huono kokemus – ehkä osaan vain itse sanoa tosi tiukasti ei?

Minäkin kävin ja olin tukehtua pullaan, kun kuulin hinnan. ”Ei tule kuuloonkaan”,sanoin ja se riitti. Ongelma on se, että me huonoitsetuntoiset emme uskalla sanoa ei. Tiesin jo mennessä, että kyseessä on myyntiyritys, johon on opittava vastata kielteisesti.

Sama täällä: kävin kesäkuun ensimmäisellä viikolla ’kasvohoidossa’, joka paljastui tuote-esittelyksi. Keskustellessani puhelimitse ajanvaraajan kanssa kysyin häneltä mitä työvaiheita kasvohoitoon kuului. Ja hän kertoi, että ihonpuhdistus, naamion levittäminen, kuorinta jne. Mitään näitä en saanut, sillä kaulalle levitetty voide aiheutti iholla nipistelyä ja tämän jälkeen allergisen reaktion.

Tuote-esittelijä luki tekstin suoraan paperista ja oli hermostuneen oloinen. Kysymyksiini sain epämääräisiä vastauksia tieteellisistä tutkimustuloksista ja tuhansista tyytyväisistä kanta-asiakkaista. Ja kommentteja apteekista ostamistani tuotteista, että ne ovat markettikamaa.

Kuten toinenkin kommentoija kertoi, minäkin sain peilin käteeni ja minua kehotettiin miettimään, onko ihossani jotakin korjattavaa, sellaista jonka toivoisin olevan paremmin. Kun totesin, että naamani näyttää siltä miltä se näyttää 40-vuotiaalla naisella eikä kaksikymppisellä ja olen siihen tyytyväinen, myynti-esittelijän ilme oli hapan. Hän tuli viereeni ja laskin, että hän löysi ihostani kuusi ongelmaa, johon heidän tuotteensa auttaisivat. Niinpä niin. Voin arvata, että tällainen ’iholle tuleva’ lähestymistapa on monesta naisesta epämiellyttävä. En pitänyt siitä itsekään ja minulle tällainen negatiivisuuden kautta lähtevä myyntitapa ei toimi.

Sanoin myyntiesittelijälle, että tässä vaiheessa hänen olisi hyvä kertoa minulle tuotteiden hinta. Ja kun kuulin vajaa 2000€ maksavan hinnan, totesin ettei minulla ole varaa tuollaisiin summiin. He tarjosivat myös osamaksua. Tämän jälkeen minut ohjattiin ulos hoitohuoneesta hyvinkin ripeästi ilman tuotenäytteitä tms. 🙂

Suosittelen siis, että ette mene tutustumiskäynnille. Menee tunti elämästä hukkaan ja ikävimmässä tapauksessa saa iho-ongelmia ja/tai menettää rahansa.

Tänään (8.6) minulle soitettiin numerosta 0409401186 ja tarjottiin yli 28-vuotiaalle suunnattua ilmaista ihoanalyysia ja kasvohoitoa. Käynti ei velvoita mihinkään ja painotettiin kuinka kasvohoito tekee hyvää, varsinkin kun on ilmainen. Soittaja oli äänestä päätellen vanhempi herra, luultavasti suomalainen, ei havaittavaa aksenttia puheessa. Sanoi soittavansa ensi viikolla uudelleen, kun en heti varannut aikaa. Sanoi myös, ettei hänelle voi soittaa takaisin, koska soittaa tietokoneen kautta!

Minuun otettiin myös yhteyttä, vaiko numero salainen. Väittivät Asiakastiedosta saaneensa numeron. En usko Asiakastiedon olevan leväperäinen, sillä osaltaan yritys hoitaa myöskään yhteiskunnallisia tietosuoja-asioita. Toivottavasti. Miten tällainen huijarifirma saa jatkaa toimintaansa?

Olin eilen ko. mestassa. Harmittaa etten googlettanut tätä aiemmin. Tosiaan aggressiivista markkinointia. Järkyttävät hinnat. Kun kysyin esittelyä tekevältä missä koulussa opiskellut alaa paljastui että ei missään. Epäeettistä että amatööri myyntitykki tekee muka analyysiä. Koin naisen epämiellyttävänä.

Soittelevat eri puhelinnumeroista vuorotellen minun työ- ja privaattikännykkään! Useita kertoja päivässä. Välillä kun olen vastannut niin sieltä kuuluu pelkkää hengitystä tai rapinaa, eikä kukaan puhu mitään.

Ihmetyttää tällainen häiriköinti, vaikka olen ilmoittanut heille alusta saakka ystävälliseen sävyyn että käyn tietyllä esteettisellä kauneusklinikalla hoidoissa, jossa on luotettavat tekijät joilla pitkäaikainen koulutus ja kokemus, ja etten todellakaan halua että kukaan muu koskee ihooni. Olen myös pyytänyt että poistavat nimeni soittorekisteristään, mutta silti jatkavat tätä soittelua.

Häiriköinti on jatkunut nyt erityisen tiuhana noin kuukauden verran. Soitellaan eri numeroista, joihin olen laittanut aina soittojen jälkeen estot. Kerran vastasin, luuri lyötiin korvaan. Myös noin vuosi sitten vastasin puheluun ja ihmettelin, mistä ovat saaneet numeroni, koska minulla on suoramarkkinointikielto. Kielsin soitot. Nyt niitä tulee sekä omaan, että työpuhelimeeni. Kielloilla ei ole vaikutusta. Soittelevat päivällä ja illalla.

Kuulostaa oudolta tuo että on käytetty tuotteita joista osalle teistä tullut epämiellyttäviä reaktioita. Onko kyseiset tuotteet ja niiden kaikki ainesosat varmasti EU-hyväksyttyjä?

Olen kuullut tästä soittelusta työkavereilta ensin, eivät ole suostuneet hoitoon.
Ovat soittaneet minulle useita kertoja nyt, en ole vastannut. Kiinnostaisi tietää mistä ovat saaneet tietoni, koska kukaan ystävistäni tai tuttavistani ei jaa toisten yhteystietoja minnekään ilman lupaa. Tietosuojalaki uudistui viime kuussa, joten luulisi asiallisten yritysten kunnioittavan sitä.

Ennakkoluulot heräsivät jo soiton yhteydessä mutta menin lankaan. Olis pitänyt lukea kommentit etukäteen.

Minulle markkinoitiin kasvohoito mitä todellisuus ei todellakaan ollut. 30min yritysesittely ja tuote-esittely. ”Ihoanalyysi”=katsoin itse peilistä missä vika. Hoidon alussa kävi heti selväksi ettei kyse ole ammattilaisesta. Ajan päättyessä huoneeseen ilmestyi nainen jonka selvästi tarkoitus myydä ja kun ilmaisin selvästi miten harhaan tässä oli johdettu tapaamisen todellisesta sisällöstä tai tarkoituksesta henkilö hermostui ja käyttäytyi asiattomasti!

En suosittele kellekään! Älkää vain menkö! Ei ole kasvohoito! Tuotteet +hoidot (jotka tulee ostaa yhdessä) +1600eur! Täyttä huijausta!

Ihoanalyysi joka katsotaan peilistä? Tuo on harhaanjohtavaa markkinointia!

Varsinainen ihoanalyysi on sellainen kaiken kattava toimenpide jossa kasvojen iho kuvannetaan laitteella, ja se mittaa ihon huokoset, pigmentaatiot, uv-vauriot, juonteet, ihotulehdukset (akne), epäpuhtaudet, verisuonimuutokset ym. ja monet kauneusklinikat käyttävät sellaista apunaan ennen kuin asiakkaalle tehdään sopiva laitehoitosuunnitelma asianmukaisin tuottein, eli halutaan katsoa iho hieman pintaa syvemmältä jotta sitä osataan hoitaa oikealla tavalla.

Minulle myös äsken soitettiin ja tarjottiin ilmaista kasvohoitoa, Heti epäilykseni heräsivät , varasin ajan ja sain tekstarin mikä paikka on kyseessä sitten googlasin ja löysin tämän sivun ja peruutin ajan. Minulla myös suoramarkkinointikielto, en kysynyt mistä ovat numeroni saaneet mutta luulen että jossain messuilla olen osallistunut johonki arvontaaan ja sitä kautta ovat numeroni saaneet. Hyvä että on tällaisnen sivu. Toibvottavasti eivät ala häriköidä.

Sain myös soiton tänään, soittaja esiintyi Juhani Palmu nimellä… Meinasin kuolla nauruun 😀 Olin lukenut
jostain tästä huijaukseta, joten kun kertoi ilmaisesta kasvohoidosta sanoin heti ei kiitos ja lopetin puhelin.

Sain tänään soiton. Voi että…Menin koukkuun 😕eli aika varattu. Soiton jälkeen kuitenkin laitoin googleen kyseisen kauneushoitolan nimen ja löysin tämän artikkelin. Perun ajan huomenna. Kiitos tiedosta!
Itselläni iho huonossa kunnossa ja raskaana eli en halua mitään huonoja huijaustuotteita iholleni. Kauhea.

Yritin soittaa ja perua ajanvarauksen, mutta ei ole mahdollista. Kukaan ei vasta ja puhelu lopetetaan. Minulla kaksi numeroa.

Kävin läpi tänään ihan saman prosessin kuin monet muut ennen minua. Soitettiin työpuhelimeen ja tarjottiin ilmaista kasvohoitoa. Vähän homma alkoi jo haiskahtaa mutta mielenkiinnosta menin kuitenkin. Olisivat halunneet jo heti tiskille tultaessa nimen ja syntymäajan ”menee kuulemma vain asiakaspalvelijalle”, syntymäajan jätin laittamatta. Eipä tainnut olla edes gdpr-lait tällä firmalla vielä hallussa.

Kasvohoito koostui yli 30 min selostuksesta ja myyntipuheesta, mitään kunnon perusteluja ei missään vaiheessa millekään saanut. Esittelijällä/asiakaspalvelijalla ei mitään nimilappua tms. Asiallinen ja mukava oli kuitenkin. Halusivat allekirjoituksen lappuun että vahvistan etten saanut allergista reaktiota heidän tuotteistaan. Sitten iskettiin varsinaisten hoitojen hinta, joka muuten oli hyvin kotikutoisen näköinen. Tavalliselle paperille printattu lappunen muovitaskussa! Yli 1600€!

”Kasvohoidon” tekijällä ei selvästi mitään kauneudenhoitoalan koulutusta, mätetään kaikki mahdolliset rasvat ja seerumit osittain oman meikin päälle. Pyydetään itse arvioimaan omaa ihoaan peilin kautta. Kohteliaasti kieltäydyin asiakkuudesta ja sanoin että prioriteetit on muualla tälläisten summien suhteen. Sain kuitenkin kasvohoidon ja ystävällisesti saatettiin huoneesta hoidon jälkeen…Ymmärrän kyllä hyvin paineen suostua sopimuksiin. Käynnillä myyntiaikeet tulivat nopeasti selville. On parempiakin tapoja käyttää aikaansa kun kuunnella turhanpäiväistä myyntipuhetta.

Kuinka kauan tälläinen toiminta saa jatkua, miksi tähän ei puututa, itse joudu maksamaan 1000 euroa kun menin lankaan!

Minulle on soiteltu viime viikolla ja tänään numerosta 0409401186 ja 0409401185. En ole onneksi vastannut kun olen ollut töissä, enkä aioa vastata luettuani nämä.

Te ei hauku! Tämä hyvä yritys…käyn jo kolme kerta.. ei mitä onkelma tosi todella ystävällis henkelökunte.. ladukaas hotio hyvä palvelu kiva klinkkia. Nyt sas loppu haukuminen minä maksai 2600e hyvästä ladukaasita tuoteet…..!! Toimi hyvän minun ihola…..

Hah hah! 😀 Oliskohan sama henkilö kun markkinoi näitä ”ilmasia hoitoja”. Firman oma trolli!

Ilmainen kasvohoito kuulosti ihan mukavalta, ja ilman mitään sitoumuksia.. mutta näiden kommenttien perusteella haluan vain peruuttaa ajan ja säästää itseni huonoilta tuotteilta ja tuputtamiselta..

0409401187 on myös heidän numero. Eilen soittivat enkä ollut mitään heistä ennen kuullut.

Ei ollut mitään ongelmaa tyrmätä puhelu heti alkuunsa. Mulle ei puhelimitse ylipäätään mitään myydä, ellen itse ole ottanut ensimmäistä kontaktia jollain keinoin.

Mutta kommenteista törkeältä toiminnalta kuulostaa.

Olin etsimässä kosmetologipalveluja, kun tämä herra soitti numerooni, jossa on markkinointiesto. Olin kiinnostunut, koska se tuntui uudelta ja erilaiselta, ehkä se auttaisi. Nyt muutaman hoidon jälkeen, en suosittele kenellekään. Hoito kestää tuskin 45 minuuttia kerta, hinta 200 euroa. Sanovat, että poistaa ryppyjä jne., mutta en ole huomannut mitään vaikutusta. Vaikuttaa huijaukselta. Tästä firmasta pitäisi olla enemmän informaatiota mediassa, jotta ihmiset osaisivat varoa.

Toiseksi laskutuksessa on jotain hämärää, maksut eivät mene heidän tililleen. Kyseessä on rahankeräys, mutta onkohan kyseessä myös veronkierto? Eikö viranomaisten olisi syytä tutkia tämän firman toiminta?

Toiminta edelleen samaa mitä edellä kuvattu. Tosi aggressiivista. Miksi ei viranomaiset tee mitään? Selvä huijaushan tämä on. Sopimuksia tehdään painostamalla. Kävin tänään ”ilmaisessa” hoidossa. Tyttö selitti nyt kovin, että nyt vain kokeillaan tuotteita, mutta ”hoidot tehdään laitteilla”. Kun kysyin mitä laitteita luvassa, oli vastaus ”no, laitteita”. Väitti vielä niiden tehoavan maksaläiskiin. Kun huomautin olevani itse diplomi kosmetologi vm. 1982 tuli pitkä hiljaisuus. Sitten sanottiin 8 x laitehoidon maksavan 1688,- ja se sisältää voiteet ja seerumin, ja niitä saa myös kotiin! Enpä ole ennen kuullut, että joku tekee kosmetologiset hoidot ilman tuotteita…Pyysin saada hinnaston mukaani, jotta voin tehdä ostopäätöksen rauhassa, sanottiin hinnaston olevan SALAINEN! Saamatta myös jäi puhelimessa luvattu yövoidenäyte, eikä tosiaankaan kyseessä ollut kasvohoito, kuten puhelimessa luvattiin.

Kävin muutama päivä sitten tässä ilmaisessa ”kasvohoidossa”. Ei voi kyllä muuta sanoa kun, että täyttä huijausta koko juttu ja ei ollut kyllä kasvohoidosta tietoakaan. Kun aikani oli niin minut saatettiin huoneeseen jossa nuori tyttö rupesi esittelemään tuotteita ja kertomaan kauneusklinikasta. Siinä sitten kuuntelin ensin noin puoli tuntia selostusta tuotteista ja hoidosta joka olisi minulle sopiva. Kovin jäi kyllä epäselväksi kaikki. Sitten kerrottiin, että tarjous 9 tuotteelle ja 6 x45 min hoidolle on noin 1840 euroa. Sain jäädä miettimään tätä siksi aikaa, että minulle tehdään tämä ”kasvohoito”. Tämä tyttö sitten puhdisti ihoni, kuori ja laittoi naamion ja sillä välin huoneeseen tuli toinen nainen joka oli jo valmiiksi laskenut minulle paljonko summa olisi osamaksuna ( 24 kk 73,35) ja heti olisi pitänyt maksaa 150 euroa ja saisi tuotteet mukaan. Kun tämä naurettava ”kasvohoito” oli ohi minulta kysyttiin haluanko ryhtyä tähän sarjahoitoon. Ilmoitin, että en ole halukas sitoutumaan näin suurella summalla, koska ei ole mitään käsitystä heidän hoidoistaan tai tuotteistaan. Minulle vaan sanottiin, että jos en heti sitoudu tähän niin tarjous ei ole enää voimassa vaan koko setti 1000 euroa kalliimpi. Minulla ei nyt ollut aikomustakaan ryhtyä kyseiseen hoitojaksoon, mutta ei voi kuin ihmetellä heidän toimintaansa. Toivottavasti ihmiset pysyy kaukana tästä klinikasta. Niin ja puhelimessa luvattu yövoide jäi saamatta.

Yhä jatkavat soittoja, kohderyhmänä 28+ ja työnumeroon tuli mullekin soitto. Sanoin, että en kuulu kohderyhmään ja puhelu loppui siihen.

Lankaan menin. 🙁

Minulla on erittäin vähän kokemusta kasvohoidoista tai ihon hoitamisesta. Ajattelin, että voihan sitä loman kunniaksi käydä kokeilemassa ja sinisilmäisyyttäni annoin puhua itseni ympäri ja nyt on iso lasku tulossa. Järkeilin asian niin, että voihan sitä itseensä välillä vähän panostaa, mutta kun kotona aloin Googlettaa firman nimellä totuus alkoi valjeta.

Toivottavasti tämä touhu saadaan loppumaan mahdollisimman pikaisesti!

Minua on tänään yritetty tavoittaa tästä numerosta ja toisesta numerosta 040 9401303 (jonka soittajasta löytyy myös vastaavaa kommenttia). Näiden kommenttien perusteella taidanpa jättää kumpaankin vastaamatta.

Minulle soitettiin tänään numerosta 040 940 1184 ja tarjottiin ilmaista kasvohoitoa. Kasvohoito on kuulemma suunnattu yli 28-vuotiaille ja kysyttiin, kuulunko kohderyhmään. Onneksi muistin, että tällaiseen toimintaan liittyi jotain hämärää ja kieltäydyin saman tien. Luuri meni kiinni välittömästi.

Kävin esittelyssä tänään. Hieno paikka. Onhan se nyt selvää ettei mitään saa ilmaiseksi. Sain meikinpoiston ja jonkun naamion. Ihan jees. Mukava esittelijä. Kyselin lisätietoja laitehoidoista, vastaukset pinnallisia. Kun kaikki oli ohi näytettiin hinnastoa. Reilut 1600€ kahdeksasta hoidosta joihin menee yhteensä noin vuosi. Aineet kuuluu hintaan, riittävät n.5-8kk. Kun totesin että jos ne siis riittävät vaikka 6kk, tarvitsen toisen samanlaisen setin. Sain nähdä hinnaston josta laskin niiden maksavan karkeasti 650€. Eli vuoden hoidot ja rasvat n.2300€. Eli ilman osamaksua ja siten korkomenoja n.200€/kk. Kiitin kohteliaasti. En kokenut tilannetta painostavana, lähinnä todella huvittavana. Olipahan kokemus 😀

Mulle on soitettu nyt 10 min sisään kahdesti, numeroista jotka tässä keskustelussa on mainittu. Olen kertonut, että minulla on suoramarkkinointikielto. Ensimmäinen soittaja oli huonosti suomea puhuva nainen, toinen suomalainen mies. Ensimmäinen löi luurin korvaan, toinen pahoitteli ja toivotti kohteliaasti hyvää päivänjatkoa. Jos soittavat vielä, kerron tekeväni heistä ilmoituksen (tai kokeilen tuota tietoturvajuristikikkaa). Minullakin on salainen numero.

040 940 1184 ja 040 940 1185 soittaneet mulle työpuhelimeen tänään, eli vois päätellä että selaavat vaan firmojen nettisivuja ja kuvien perusteella valitsevat soitettavat, työkaverikin sai puhelun. Suomea puhuva mies, mutta otti ein kyllä asiallisesti. 🙂

Minulle soitettiin tänään numerosta 040 9401303. Jokaiseen kysymykseeni vastattiin faktisesti, ilman tarkempia lisätietoja joten haiskahti lapulta lukemiselta. Varasin kyllä ajan mutta peruin sähköpostitse googlettelun perusteella. Huh.

Anonuumi 11.7.2018 klo 12.30

Minullekin herra-henkilö soitti n.viikko sitten ilmaisesta kasvohoidosta….kyselin heti markkonointiammattilaisena,mistä olivat numeroni saaneet…suoramarkkinoinnista kuulemma.Sanoin heti,että en osta yhtään mitään ja asiallinen suomea puhuva herra kertoi kaiken olevan ilmaista,ei mitään ostopakkoa.No lomalla tässä olen,asun Espoossa,joten lupauduin kyseisenä aikani,mikä minulle sopi.
Meitä oli kymmenisen” höynäytettyä” naista aulassa odottamassa kutsua sisään.Kaikilla oli sama aika,kun haastattelin naisia.

Joo ihme paperi piti täytää….eipä se nyt minua haittaakaan.

Nuori nainen nimi alkoi S-kirjaimella tuli hakemaan”kasvohoitoon”. Kyseli,mitä tuotteita käytä,käynkö kosmetologilla ja oikein muka kirjasi ylös.Utelias,kun olen kysyin mistä moiset tuotteet tulevat,kertoi niiden tulevan Kaliforniasta,ja tuotteiden nimi on Mere….äiti,eli ovat nin hoitavia kuin äiti.Tosin Mere oli kirjoittu väärin,ranskankielentaitosena huomasin.
Kun kysyin ,kuka tämän firman omistaa,sain vastaukseksi virolainen pariskun,asuvat kuulemma Suomessa ja suomalainen mies.Klinikka on toiminyut vuodesta 2015,ja heitä on kuulemma töissä n.25 ”hoitajaa”

Puhdistus,ja sitten joku syvähoito 10 min. hän tulee sitten takaisin, puhdistus…kuulemma minulla on tosi kuiva iho….mikä ei pidä ollenkaan paikkaansa ja seerumia silmiin
.Kerroin kokeillenei useita silmävoiteita elämäni aikana ja aina silmät turpoavat ja rasvat eivät imeydy.Siihenkin löytyi vastaus….heillä on seerumi,joka imeytyy ,ei tahraa.
Olen nyt ollut päivän kotona,silmäluomet turvonneet,ihan rasvassa myös koko iho….Kun itselläni oli aika paljon tietoa ja kyselin……Sitten alkoi tenttaus,paljonko minulla olisi varaa laittaa heidän hoitoihinsa.Kerroin olevani pienituloinen eläkeläinen, eikä minulla ole euroakaan sijoitta heidän” hoitoihinsa”…..asia ,sillä selvä,saatteli ovelle,kysyin vielä,että tässäkö tämä nyt oli…kyllä
Eli lankaan menin,vaikka olin kuullut ”huijauksista” ystävättäreltäni….suosittelen jättämään väliin,ettette tule huijatuksi …. paitsi jos löytyy useita tuhansia löysää rahaa.
Mutta olihan kiva käydä mekkopuotien aleissa….ja nauttia helteestä….

Minulle soitettiin tänään numerosta 0409401186 ja tarjottiin ilmaista kasvohoitoa ja uuden kosmetiikkasarjan esittelyä. Kun kysyin kosmetiikkasarjan tuoksuttomuudesta ja sanoin, että minulle tuotteen pitäisi olla tuoksuton, lyötiin luuri korvaan. Jäi niin huono maku tästä, että aloin tutkia kuka oikein soittikaan ja tämä koko kuvio selvisi minulle. Laiton toiminta siis jatkuu.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.