Siirry sisältöön

Ostoskori

Ostoskori on tyhjä.

Takaisin kauppaan

Mistä on tehty: Kingis-puikko

Julkaistu: 06.08.2015

Kingis-jäätelön tärkein raaka aine on suomalainen maito, jota on puikossa monessa eri muodossa. Suurin osa on rasvatonta maitoa ja kermaa. Kermassa on rasvaa, joka tuo jäätelöön makua. Rasvatonta maitojauhetta lisätään, koska sen maitoproteiini sitoo itseensä vettä. Jäätelömassasta tulee sakeampaa ja helpommin vispattavaa.

Vispattaessa massaan lisätään ilmaa. Pehmismäinen massa pursotetaan muotteihin suklaasydämen kanssa. Sitten muottiin laitetaan tikku. Jäätelöt kastetaan suklaakuorrutteeseen, viedään jäähdytystunneliin kovettumaan ja linjastolle pakattavaksi.

Haluatko jatkaa lukemista?

Osta pääsy tähän sisältöön tai kirjaudu sisään.

Aromit

Emulgointiaine

Glukoosisiirappi

Guarkumi

Jäätelö

Johanneksenleipäpuujauhe

Kaakaojauhe

Karrageeni

Kasviöljy

Kingis

maito

Sokeri

Stabilointiaine

Suklaa