Naisten laskettelusukset

3.95 €

Naisten laskettelusukset

7.12.2012|
Testissä oli mukana 10 laskettelusuksimallia, joiden hinnat vaihtelevat noin 400 ja 800 euron välillä. Testatut sukset on suunniteltu erityisesti naisten käyttöön.
Teknisillä testeillä testattiin muun muassa laskettelusuksien kantin kestävyyttä ja iskunkestävyyttä. Käytännön laskettelukokeilla rinteessä testattiin suksien ketteryyttä ja pitoa käännöksissä, laskuominaisuuksia sekä mukavuutta.

Erityisesti naisille tarkoitettuja laskettelusuksia on ollut markkinoilla jo joitakin vuosia. Naisten laskettelusukset ovat kevyempiä ja joustavampia kuin ”yleissukset”, ja menevät käännöksiin niitä helpommin. Siteet kiinnitetään naisten suksimalleihin hieman edemmäksi, ja kantapää on niissä hieman korkeammalla kuin ensisijaisesti miesten käyttöön suunnitelluissa suksissa.

Taulukossa ilmoitetut hinnat ovat maahantuojilta kysyttyjä suuntaa antavia hintoja. Kaikki hinnat sisältävät myös siteet. Kampanjamyynnissä tai pyytämällä tarjousta, sukset voi todennäköisesti saada ilmoitettua hintaa halvemmallakin. Myös kauden edetessä hintataso usein laskee, mutta suosituimpia malleja saattaa olla vaikeata löytää.

Testatut tuotteet

Vertailu Merkki Malli Hinta 1) KOKONAISARVOSANA
Näytä Atomic Affinity Pure 79 595 🔒
Näytä Rossignol Temptation 78 539 🔒
Näytä Blizzard Viva 7,6 IQ 749 🔒
Näytä Head MYA N° 4 369 🔒
Näytä Stöckli Spirit OTWO 795 🔒
Näytä Dynastar Exclusive Active 499 🔒
Näytä Elan Inspire Fusion 579 🔒
Näytä Nordica Drive XBI CT 699 🔒
Näytä Völkl Attiva Estrella green 499,9 🔒
Näytä K2 SuperOne 599 🔒