Mikä on mielestäsi paras kännykkämerkki?

Mikä on mielestäsi paras kännykkämerkki?
Apple iPhone.
30%
46
Samsung.
24%
36
Huawei / Honor.
12%
18
Microsoft / Nokia.
11%
17
Muu
23%
35

Kommentit (41)

Sony, ollut kohta 2 vuotta käytössä ja akku kestää,kestää ja kestää. Muutkin ominaisuudet mm.kamera huippulaatua.

Sony ehdottomasti! Hyvä käytettävyys, kestävä akku, nätimpi muotoilu ja kivemmat värivaihtoehdot puhelimissa kuin kilpailijoilla.

Mikäs se TM-testin kiinalainen halpa älyp. testivoittaja, joka pesi kaikki kalliimmat älypuhelimet.. Uusin TM ?

iPhone. Edellinen kesti 5 vuotta, sinä aikana ei mitään vikaa – pelaa itse asiassa vieläkin. Helppo ja loistava, hintansa väärti.

Fairphone 2. Yrittävät edes tehdä reilumpaa, ja mahdollisimman pitkälle itsekorjattavaa puhelinta.

Suurperheen kännyköiden suurkuluttajien äitinä väitän, ettei se ole merkistä vaan hinnasta kiinni. On ollut käytössä Nokiat ja Nokia Lumiat sekä Microsoftin Lumiat (60-400€ väliltä) useampi ZTE (hajosivat 2/3 itsekseen), useita erilaisia Samsungeja (60-200€ väliltä). Mitä kalliimpi laite on ollut, sen paremmin on kestänyt fyysisesti. Halvin Lumia oli yllättävän hyvä toiminnoiltaan ja kamerakin, mutta yhdestä tippumisesta muovilattialle hajos. Doroja on äidillä 2 erilaista ja hinta/laatu surkea. Sony päättyi ennen älypuhelinten syntyä pannaan, mutta kokeillaan seuraavaksi. Samsingit ovat heikkoja käynnistysnapin osalta, mutta muuten hyviä. Saisi kaikkien älypuhelinten näytöt olla panssarilasia ja ohuiden litteiden latauspäiden tilalla kestävämpi ratkaisu.

Samsungeja käyttänyt nyt neljä vuotta ja tuskin vaihdan enää kovin helposti muuhun merkkiin.

Sony Xperia Z 5 Compact. Sillä voi soittaa ja vastata puheluihin ihan hyvin. 🙂

Päädyin nokian jälkeen samsungiin. Mulle tavalliseen käyttöön erinomainen. Yle areenaa seuraan välillä ja on toiminut hyvin.

Viides iPhone meneillään. Onhan se kallis, mutta ikinä ei ole ollut mitään suurempaa ongelmaa. Tuntuma kädessäkin on hyvä, laadukkaat materiaalit, toimiva kaikin puolin. Ja kun i-ekosysteemiin on tottunut, kaikki muut vaihtoehdot tuntuvat kauhean kaukaisilta. Ehkä itseasiassa tässä on se varsinainen syy miksi i-tuotteet jatkavat minulla käytössä; liian laiska opettelemaan uutta 😀 Hyvää joulua kaikille, olitte sitten applenistejä tai androidistejä!

Lumiat toimii, kestävät suomalaista säätä ja kovempiakin otteita. Nykyinen ollut vuoden, edellinen oli kolme eivätkä ole miksikään menneet.

Microsoft Lumia 950 XL on huippu hyvä tämän päivän kännykkä luxus kameralla ja suurella näytöllä. En osaisi ajatella vanhana Nokia Lumian käyttäjänä, käyttävän muuta kännyä kuin tätä 950 XL:ää. Suosittelen!

Jolla 1 olut käytössä vuodesta 2013, toimii edelleen mainiosti. Sailfish-käyttöjärjestelmään tottuneena en haluasi palata muihin, on niin loistava käytettävyydeltään. Fairphone 2 löytyy myös, mahdollisimman ekologisesti ja eettisesti tuotettu puhelin toimii ihan ok, Androidin käyttö vain tökkii, pitää kurotella sinne sun tänne.. Toivottavasti siihenkin saa pian asennettua virallisesti tuetun Sailfishin.

Jokaisessa puhelin merkissä on omat hyvät puolensa mutta jokaisessa puhelimessa on myäskin omat erittäin huonotkin puolensa. Vielä ei kukaan ole onnistunut valmistamaan täydellistä matkapuhelinta.

OnePlus 3T on hinta/laatu-suhteeltaan ylivoimainen tällä hetkellä. Paperilla ja käytännössä parempi kuin yli kaksi kertaa kalliimmat omenapuhelimet, lähes kaikilla osa-aluella .

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.