Tilaa Kuluttaja jouluhintaan itsellesi tai lahjaksi!

Parhaat hankinnat ilahduttavat pitkään.joululahja joka ilahduttaa pitkään

Anna itsellesi tai läheisellesi lahjaksi tutkittua tietoa ja entistä parempia ostopäätöksiä koko vuodeksi. Kuluttaja on media, joka tarjoaa puolueetonta tietoa tuotteista, palveluista ja kuluttamisesta suoraan kuluttajalle.

Lukijana saa:

  • Kuluttajan puolueettomat testi ja vertailut. Lukija pääsee lukemaan verkkopalvelumme testiarkistoa, josta löydät myös aiemmin ilmestyneet testit.
  • Perusteellisia artikkeleita valintojesi tueksi verkossa ja valintasi mukaan myös printissä.
  • Säästöä entistä viisaampina valintoina.

Voit tilata Kuluttajan joko pelkästään sähköisenä versiona tai painettuna lehtenä, jolloin saat lehden luettavaksesi myös sähköisesti. Saat aina myös lukuoikeuden Kuluttaja.fi -verkkopalvelun testiarkistoon sekä lehdessä julkaisemattomiin tuotetesteihin. Näin pääset käsiksi olennaiseen tietoon juuri silloin kuin sitä tarvitset.

Tilaamalla säästät lehden hinnan takaisin entistä viisaampina valintoina. 96 % tilaajista sanoo lehden tarjoamien testituloksien vaikuttavan heidän ostopäätöksiinsä (Lukijatutkimus 2016).

Tuhti lukupaketti maksaa paperilehtenä alle viisi euroa per numero (37 € / 8 nro:a, normaalihinta 44 € / 8 nro:a) ja digitilauksena 29 € /12 kk (normaalihinta 36 € / 12 kk). Tilaamalla säästät lehden hinnan takaisin entistä viisaampina valintoina.

joululahja keräys

Kiitokseksi tilauksestasi tuomme jouluiloa myös niille, joille se ei ole itsestäänselvyys. Lahjoitamme kaksi euroa jokaisesta joulukampanjan kautta tulleesta tilauksesta Hyvä Joulumieli -keräykseen.

Kun tilaat Kuluttajan itsellesi, on kyseessä kestotilaus, joka jatkuu ensimmäisen tilausjakson jälkeen voimassaolevaan kestotilaushintaan. Voit milloin tahansa peruuttaa tilauksen. Kun tilaat Kuluttajan lahjaksi, on kyseessä määräaikainen tilaus, joka päättyy automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta tilausjakson päättyessä. Lähettämällä allaolevan lomakkeen hyväksyt palvelun Tilaus- ja käyttöehdot.

Kampanja: Paperilehti + digitilaus

Kuluttajan tilaajana saat painetun Kuluttaja-lehden tuttuun tapaan kotiisi kannettuna 8 kertaa vuodessa. Lehti on uudistunut ja sisältää entistä enemmän tutkittua asiaa. 56 sivua, eikä yhtään mainosta. Kuluttajan digipalvelussa pääset lukemaan lehden heti sen ilmestymispäivän aamuna. Lisäksi käytössäsi on Kuluttajan kaikki testit täydessä laajuudessaan ja enemmän tuloksia kuin painetussa lehdessä. Lehtiarkistossa pääset lukemaan vanhat Kuluttaja-lehdet vuodesta 2000 saakka.
  • Lähetämme tilaajatunnuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
  • Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tilaus- ja käyttöehdot.