TILAA KULUTTAJA HÄVIKKIVIIKON TARJOUSHINTAANHävikkiviikko

Kuluttajan järjestämää valtakunnallista Hävikkiviikkoa vietetään 9.-15.9.2019. Hävikkiviikon tavoitteena on nostaa ruuan arvostusta,  kertoa ruokahävikin vähentämisen tärkeydestä ja antaa vinkkejä hävikin vähentämiseen. Kuluttaja auttaa lukijoitaan tekemään fiksuja päätöksiä myös muissa arjen valinnoissa.

Me Kuluttajassa puhumme sinun elämästäsi. Tarjoamme sinulle uusia näkökulmia ja luotettavaa tietoa tuotteista ja palveluista. Autamme sinua ymmärtämään, mikä on totta, mikä tarua ja millä on merkitystä.

Haluamme helpottaa ostopäätöksiäsi tietotulvan keskellä ja samalla auttaa sinua saamaan parhaan vastineen rahoillesi. Julkaisemme puolueettomia tuotetestejä ja perusteellisia artikkeleita valintojesi tueksi. Tarkistamme faktat ja poimimme lukijalle olennaisen tiedon helposti omaksuttavaksi. Emme julkaise mainoksia.

Voit tilata Kuluttajan painetun lehden ja digitilauksen yhdistelmänä tai pelkästään sähköisenä versiona. Tilaajana saat aina myös lukuoikeuden Kuluttaja.fi-verkkopalvelun tuotetesteihin. Näin pääset käsiksi olennaiseen tietoon juuri silloin kuin sitä tarvitset.

Tilaamalla nyt saat tilauksesi edulliseen tarjoushintaan:

  • Digitilaus: 29 € / 12 kk (36 €)
  • Painettu lehti 8 numeroa + digitilaus: 37 € / 12 kk (44 € )

Tarjous on voimassa 22.9.2019 asti. Huomaathan, että tutustumistarjous koskee vain uusia tilauksia. Ensimmäisen tilausjakson jälkeen tilaus jatkuu voimassa olevaan kestotilaushintaan. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Muista mainita tilauslomakkeen kampanjatunnus-kohdassa: HÄVIKKIVIIKKO

Kampanja: Paperilehti + digitilaus

Kuluttajan tilaajana saat painetun Kuluttaja-lehden tuttuun tapaan kotiisi kannettuna 8 kertaa vuodessa. Lehti sisältää 56 sivua tutkittua tietoa, eikä yhtään mainosta. Kuluttajan digipalvelussa pääset lukemaan lehden heti sen ilmestymispäivän aamuna. Lisäksi käytössäsi on Kuluttajan kaikki testit täydessä laajuudessaan ja enemmän tuloksia kuin painetussa lehdessä. Lehtiarkistossa pääset lukemaan vanhat Kuluttaja-lehdet vuodesta 2000 saakka.
  • Lähetämme tilaajatunnuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
    Valitse tilauksesi laskutustapa. Lähetämme laskun heti tilauksen käsittelyn jälkeen. Maksettuasi laskun sinun on mahdollista tehdä halutessasi e-laskusopimus verkkopankissasi, jolloin seuraavan tilausjaksosi lasku tulee suoraan verkkopankkiisi.
  • Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tilaus- ja käyttöehdot.