HÄVIKKIVIIKKO: TÄHTEELLISTÄ ASIAA RUOKAHÄVIKISTÄHävikki logo

Hävikkiviikkoa vietetään tänä vuonna 11.-17.9.2017.

On arvioitu, että kaikkiaan  maailman ruoasta 25-30 % päätyy roskiin. Osa ruoasta jää maahan, osa matkalle, osa myymättä kauppaan tai ravintolaan. Kuusi prosenttia ostetusta ruoasta päätyy syömäkelpoisena roskiin,  samoin joka kymmenen vihannes tai hedelmä. Jokainen meistä heittää vuodessa ruokaa roskiin keskimäärin  20-25 kiloa, satojen eurojen arvosta.

Valtakunnallisen Hävikkiviikon järjestää Kuluttaja-lehti.

Kuluttaja on media, joka tarjoaa puolueetonta tietoa tuotteista, palveluista ja kuluttamisesta suoraan kuluttajalle.  Tuotetestien lisäksi tarjoamme vertailuja ja perusteellisia artikkeleita valintojesi tueksi, olipa sitten kyse ruokahävikin vähentämisestä tai lentomatkustajan oikeuksista.

HUONOIMMAT OSTOPÄÄTÖKSET MAKSAVAT ENITEN

Sen ovat Kuluttajan lukijat huomanneet. Alle viidellä eurolla per numero saat asiantuntevaa, relevanttia ja kiinnostavaa tietoa ostopäätöstesi tueksi. Suoraan kotiisi kannettuna kahdeksan kertaa vuodessa tai näytöllesi milloin haluat. Tuoreen tilaajatutkimuksen mukaan 83 % lehden tilaajista sanoo lehdessä julkaistujen testituloksien vaikuttavan erittäin paljon tai paljon heidän ostopäätöksiinsä.

Voit tilata Kuluttajan joko pelkästään sähköisenä versiona tai painettuna lehtenä, jolloin saat lehden luettavaksesi myös sähköisesti. Tilaajana saat aina myös lukuoikeuden Kuluttaja.fi-verkkopalvelun testiarkistoon sekä lehdessä julkaisemattomiin tuotetesteihin. Näin pääset käsiksi olennaiseen tietoon juuri silloin kuin sitä tarvitset.

Tilaamalla nyt saat tilauksesi edulliseen kestotilaushintaan:

  • Digitilaus 29 € / 12 kk (ensimmäinen kestotilausjakso, normaalihinta 36 €)
  • Painettu lehti + digitilaus 37 € / 12 kk (ensimmäinen kestotilausjakso, normaalihinta 44 €)

Muistathan mainita tilauslomakkeen kampanjatunnus kohdassa: HÄVIKKIVIIKKO

Lähettämällä allaolevan lomakkeen hyväksyt palvelun Tilaus- ja käyttöehdot.

Kampanja: Paperilehti + digitilaus

Kuluttajan tilaajana saat painetun Kuluttaja-lehden tuttuun tapaan kotiisi kannettuna 8 kertaa vuodessa. Lehti on uudistunut ja sisältää entistä enemmän tutkittua asiaa. 56 sivua, eikä yhtään mainosta. Kuluttajan digipalvelussa pääset lukemaan lehden heti sen ilmestymispäivän aamuna. Lisäksi käytössäsi on Kuluttajan kaikki testit täydessä laajuudessaan ja enemmän tuloksia kuin painetussa lehdessä. Lehtiarkistossa pääset lukemaan vanhat Kuluttaja-lehdet vuodesta 2000 saakka.
  • Lähetämme tilaajatunnuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
  • Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tilaus- ja käyttöehdot.