Margariini ei ollut mitä piti – Lidl: Valitettava yksittäistapaus

Kuluttajan lukija osti Lidlistä leivontamargariinia. Vita D’or -merkkisen tuotteen pakkauksessa luki 500 grammaa. Kun lukija avasi paketin kotona, oli siihen merkitty niin sanotut jakoviivat vain 400 grammaan asti. Vaaka vahvisti asian: tuote painoi vain 400 grammaa.

”Kyseessä on valitettava yksittäistapaus”, kertoo Lidlin viestintäassistentti Katja Kuikka. Kauppaketju ei ole saanut muita yhteydenottoja liittyen kyseisen tuotteen painoon tai pakkausmerkintöihin.

Liian kevyet pakkaukset eivät kuitenkaan ole tavattomia. ”Saamme reklamaatioita eri tuotteiden alipainosta kuukaudessa keskimäärin muutamia kymmeniä. Tuotteista puuttuu esimerkiksi yksi osa tai tuote painaa vähemmän mitä pakkausmerkinnässä kerrotaan”, Kuikka kertoo.

Jos alipainoinen tai muulla tavoin puutteellinen tuote osuu omalle kohdalle, selviää asia parhaiten ottamalla yhteyttä myymälään tai kaupan asiakaspalveluun. Tuotepakkaus tai valokuva siitä auttaa asian selvittämisessä.

Kommentit (1)

Kyllähän Lidlin tapa huijata on törkeä, Järvenpäässä asiakas otti hyllystä tomaattimurskatölkin jonka yllä oli hinta 0,27. Kassalla hinta oli 0,85, ja sitä halvempaa ei ollut ollenkaan. Kun asiakas ei ottanutkaan tätä kalliimpaa ”luomumurskaa” niin siitä kassa teki palautyuskuitin johon tuli merkintä ”ei miellytä.” ei siis Lidl ottanut syytä itselleen jossa olisi lukenut ”hyllytetty väärin” tai ”henkilökunta laittanut hintaetiketin väärään paikkaan.”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.